torstai 8. maaliskuuta 2018

Kommunismi-Marxismi matotartuntana

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803072200795269_ul.shtmlSälli sai jumalauta kommunismin !! THahahahah etanasta ! Tai madoista.
Noin sen saa !! Muun muassa.
Aivan loistava taudinkuvaus kyllä.


Hänellä oli aivoihin pesiytyvä sukkulamato

Yleensä kyseinen mato esiintyy "rotilla" ja sitä kutsutaan myös nimellä rottien keuhkomato. "Etanat" saavat sen syömällä rottien ulosteita, joissa on toukkia.

Mato voi tarttua ihmisiin, jos nämä syövät etanoita, joita ei ole kypsytetty tarpeeksi. Matotartunnan voi saada myös likaisesta salaatista. (Eikö vasurit ole yleensä soija / kasvis syöjiä?)

Madot kulkeutuvat ihmisellä keskushermostoon ja voivat aiheuttaa eräänlaisen aivokalvontulehduksen (englanniksi Marxiphilic Communingitis), joka puolestaan johtaa usein pysyvään aivovaurioon tai kuolemaan.

vaipui koomaan 420 päiväksi

"Sam" pääsi sairaalasta kolme vuotta sen jälkeen kun oli sairastunut. Hän liikkuu moottoroidulla pyörätuolilla. (Harvoin ovat mukana "työelämässä")

"Samin" äiti oli aluksi toiveikas, että hänen poikansa vielä kävelisi ja puhuisi. Mutta nyt 28-vuotias Sam ei ole parantunut. Hän tarvitsee hoivaa 24 tuntia vuorokaudessa. Häntä syötetään putkella. (Jep ! Sosialismi-Kommunismia ja KELAn rahoja, periaateessa noin kaikkia kommareita aina syötetään, jotta voisivat kostoksi hajottaa paikkoja jne.)

Taistelu korvauksista  (Kuten AINA! Se tulisi kai korvata HEILLE, heiidän mielestään, että ovat surkeita juoppojensiittämiä ääliöitä surkimuksia)

"Samin" perhe on saanut rahallista apua ympärivuorokautista hoitoa varten .....vammaisia tukevasta ohjelmasta, mutta viime vuoden syyskuussa avustusta leikattiin neljäsosaan alkuperäisestä. (Aijaijaijaijai! Leikkauksia! Pipilä lie asialla?)

Perhe on nyt velkaantunut pahasti "Samin" "hoivan" takia.

Tapauksen saaman julkisuuden takia viranomaiset ovat nyt harkitsemassa uudestaan vammaistukea, jotta asiaan löydettäisiin kestävä ratkaisu.
("Kestävää Kehitystä" ?)Huh huh. Olipahan hienoa sanailua iltalehti !! Kiitos tästä !!
Mä tykkäsin !!!

Aivan loistavaa. ..jumalauta.. . .HAHA HAHAHAhahahaaaaa. Kerrassaan mainiota !

Mitä tästä opimme ?!?!
Sen että; ÄLÄ syö / niele kaikkea moskaa ja paskaa, saatat aivohalvaantua ja/tai joutua koomaan tjns ! Paska on vaarallista ja lamauttaa daijun !


Kiitti.P.s Erityismaininta vielä tuolle kommentaattorille joka mainitsee koira"ihmiset" ja sen että NIILLÄ ITSELLÄÄNKIN on luultavasti MATOJA !! Aivan jumalauta loistava havainto !! En tullut itse edes ajatelleeksi !! Ja minä olen sentään kaikkeatarkkaileva yleisnero.
SE ehkä selittää koirien ja niitä pitävien kusipäiden imbesillien symbioottisen typeryyden dynamiikan. Ja miksei "koiraihmiset" snaijaa mikä VITUN RIESA se saatanan troglodyytti siinä jaloissa oikeasti ON, ja mikseivät osaa OTTAA MUITA HUOMIOON !!
Esim kerrostaloissa jne.
Koska; niillä on matoja !!   Niiden aivot on pilaantuneet MADOISTA.
Wau !!

Minun pitikin kirjoittaa jotain "matokuurista" jo joku aika sitten, mutta nyt on pakko mainita madot jo nyt.

Koira ikäänkuin kuin "munii itsensä" koira-apinan tympeän pään sisään, kuin Alienin munija"hirviö", ja täten; koiranpitäjät ei enää osaa EROTTAA ihmis ja koira elämää toisistaan, eikä itseään ja typerää räksyttävää vitun rakkiaan, josta ei ole muuta hyötyä kuin että se syö ja paskoo ja varisee karvaa ja pitää hermojavihlovaa typerää aivotonta meteliä ja sen sellaista.
Ja voitaisiin "argumentoida" ettei nuo ole edes lainkaan, alunperinkää, MITÄÄN tai minkäälaisia(!) HYÖTYJÄ !! Per se.
Vaan pikemminkin HAITTOJA !Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti