maanantai 19. maaliskuuta 2018

Kröönfors Sabotoi Suomen #OnNekrujenKaa

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803162200818791_u0.shtml

^Jaha. Joku vitun KommunistMimosa saanut hyperventilaatio kohtauksen, ja suoltaa ihan pokkana tuollaista aivotonta autistista siansontaa ja hipinpaskaa, klitoris heiluen tyhmästä VIHASTA, ja haistelee kaiketi siinä samalla höyryttämäänsä pimppiäänkin.
Vitun tyhmä Saatanan tollo ! HAHhaaaa.

Jaa luulet että me "Rasistit™" PELJÄTÄÄN ?!?!

Voi hyvä luoja teidän käpyaivojen kanssa. Woehan Ristus.
Kuten kommenteissakin sanotaan; emme TIETÄSI koko vitun Kampfistanne™  TAASKAAN ylipäätään, yhtään mitään, ILMAN iltalehden antamaa piristysruisketta !
Ja .....no, en tiedä mitä tuohon tyhmään vouhkaan ylipäätään pitäisi vastata. Siinä periaatteessa todella todella KUSIPÄISEKSI lapseksi(!) jäänyt kehari ääliö JULISTAA jotakin mikä on kai sitten niin / totta, OMASSA PÄÄSSÄÄN ja siellä pyörivässä idiootissa kertomuksessa ja maailmankuvassa yms jne etc.

Todellisuuden kanssa tällä on sangen vähän tekemistä.

Jos tässä jotain PELÄTÄÄN niin se on SE että; NOIN TYPERIÄ 2-jalkaisia todella ON OLEMASSA.
Jumalauta SE jo kieltämättä jo melko kauhistuttavaa, ihan tasan oikeasti !

Ja tuo kusipää kehtaa vielä pullistella sillä että aikovat TAAS, Saatanan KoirapaskaKommarit Maailmanvaltaajat, pitää jonkun saatanan sormenheristelyviikon koska "suomlantilaiset ei tykkää tarpeeksi neekereistä" tjns.

Vittu teidät tulisi AMPUA. Lahdata, TAPPAA, murhata. TELOITAA siltä seisomalta sinne kadulle, kun sinne jalkaudutte saatanan reppanat ja sabotöörit, tyhjät -kusta kuitenkin pienen määrän / paljonkin, sisältävät- imbesillit tynnyrit.
Vitun keskinkertaisenkin ALLE JÄÄVÄT Perkeleen MADOT.
Helvetin läskipäät ääliöt, nynnyt jotka onkin "koviksii" kun heitä on ÄÄNEKKÄÄSSÄ LAUMASSA YLI SATA tjns. Ja ehkä kytät siinä lähellään suojana, JA "Median" peräaukot siinä hinauksessaan, "dokumentoimassa" näiden katuversioidensa edesottamuksia. Eli imelän ämmätotalitäärisyyden ja lopullisen Ultra-Typeryyden levittämistä ja kaiken kauniin ja ylevän ja arvokkaan ja LAADUKKAAN ja lahjakkaan ja oikeamielisen ja totuudenmukaisen ja leikkimielisen ja kekseliään ja hoksaavaisen ja tyylikkään ja miellyttävän ja seksikkään ja vapaamielisen ja vapaan ja syvällisen ja sen sellaisen  tuhoamispyrkimyksiä.


VITTU TE OLETTE ÄÄLIÖITÄ !!

Ja luultavasti vain naureskelette omalle pierun älyllenne, ja TÖRKEYDESSÄ vailla vertaa olevalle MEGAmoukan ääliökakaran kauhukakaran käytöksellenne.

Miksette samantien hyökkää Hautausmaille ?!?! hei ?! Ihan hyvin voisitte mennä ! Kaateleen "RRrrrasistien™" hautakiviä yms !!

Tosin on YKSI kivi ...jos edes  katsotte sitä; MINÄ kaivan silmät päästänne, vaikka kertakäyttöveitsellä. Ja tämän minä VANNON.

Tämä minun on hyvin HELPPOA vannoa ja pitää.But i WILL fuck YOU UP !KATSOKAA näiden vitun Stadilaisten ääliöskidien tuuletusta, tuolla KESKENÄÄN, turvassa, HELSINGISSÄ...


Ei rasismille! -hankkeen koordinaattori Janette Grönfors, joka on tehnyt "rasisminvastaista ja yhdenvertaisuutta edistävää ´työtä´" 30 vuotta, pitää Vastarintaliikkeen vastakampanjaa osoituksena Punaisen Ristin kampanjan onnistumisesta.

- Koskaan ennen meidän rasisminvastainen koko kansan kampanjamme ei ole aiheuttanut näin suurta pelkoa ja reaktiota niissä, jotka kannattavat rasismia(?!), hän sanoo.

- On ihan mahtavaa, että "rasisminvastaisuuden ja yhdenvertaisuuden edistäminen" tehdään tässä maassa niin isosti, että puntit tutisevat niillä, jotka sitä vastustavat.

Grönfors korostaa, että hän on vuosikymmenien aikana käynyt usein molemminpuolisesti ystävällistä keskustelua rasisminvastaisen työn vastustajien kanssa.

- Jokainen toimii tavallaan, mutta tämä yhteiskunta toimii niin, että jokaisella on siellä tilaa. Tämä kampanjamme todella osui ja upposi jo ennen kuin se on virallisesti alkanutkaan, Grönfors sanoo.

Mistä sitä alkaisi .....

Ensinnäkin; olet TÄYSI kusipää ja de facto ===> h ä i r i i n t y n y t, vitun kröönforssin VITTUPÄÄ-ääliö !
HAISTA VITTU !

Toisekseen; ihmisten manipulointi ja heidän "aivopesemisensä" ja sumutus ja käytöksen manipulointi ja ehdollistaminen Kulttuurinlaajuisesti, ovat SABOTÖÖRIN myyräntyötä ja Kommari Aktivismia, EIVÄT mitään vitun "työtä" !!!!!!! iltalehti PERKELE !!
RakennusMIES on TYÖNTEKIJÄ ! Ja aika vitun HYÖDYLLINEN !! Hammasläkärikin voi olla sangen hyödyllinne, SINÄ, kröönvittupää; olet HAITALLINEN ja aivan ABYSMAALISEEN extenttiin.
Vitun klitorisaivoinen pikkuvittu.

Kolmanneksi; KENELLE herran tähden sinä oikein LUULET puhuvasi !? Vitun idiootti Mimosa ?!?!!? Vittu SINÄ TUHOAT KOKO MAAN !! KOKO SUOMEN !! Koko vitun kulttuurin; VAIN SIKSI ETTÄ  P Ä Ä S S Ä S I "Taistelet Pahuuden Natseja ja Netsejä ja Rasisteja" yms lajiteltuja örkkejä vastaan. Eli läpikäyt edelleen Toista Maailmansotaa. Jossa ne PAHIMMAT oli sitä paitsi RYSSÄT, EI Natsit.
Ja hei; NEHÄN sen enemmän tai vähemmän voitti ! Joten ===> SINÄ olet siellä kailottamassa häpeättä(!!) omaa kusipäistä paskanhuuruista suurisuista aivotonta pillulla"ajattelevaa" koiranpaskatyperyyttäsi.
Vitun ÄÄLIÖ.

Neljänneksi; ammu itsesi !   Minimissäänkin, lakkaa häiriköimästä ja olemasta "Aktiivinen" vitun vittupää petturikusipää seinähullu sekopää-ämmä, paskapää ja läskipäinen pikku nilviäinen ! Mene jumalauta ITSE pois täältä, Afrikkaan !!! Jos niin diggaat nekruja ja LUULET niitä, todella(?), ihmisen kanssa tasaveroisiksi olioiksi tai mitä vitun vääristymiä sitten ovatkin. Kuten sinäkin ja kaltaisesi vitun paskapäät.

Ja hei !
Viidenneksi; "Yhteiskunta" ei voi SIETÄÄ esim MINUNLAISIANI, liian suorapuheisen selkeitä ja kaiketi sitten "maskuliinisia", älykkäitä ja syvällisiä, jne, miehiä. Eritoten koska olen liian lahjakas, eikä KUKAAN pysy minun kelkassani. Ja "etevämpiä kammotaan aina" kuten siinä sitaatissa sanotaan, jonka tänne olen usein laittanut.
Suomalaiset ON samoja mulkkuja kuin muutkin aasialaiset, ja INHOAA syvästi sitä joka EI OLE yhtä pelokkaan laumamielinen typerä pölvästi ja pelokas vitun villi, ja NAISILLE ALISTUVA gynosentrinen pillunhaistelija rotta ja idiootti.

Kuudenneksi; tämä kuvittellinen YHTEISkunta, niin nin, se EI KUULU milläänlailla eikä tavalla TEILLE ! Vitun Marxistipaskamunat ja ääliöt katujätkät ja muut vitun vittupäät limanuljaskat häirikköluuserit ja pummit ja juopot ja narkkarit ja muut rappioelukat pohjasakat.
Ettekä  te saa IKINÄ  RAUHAA tai Hyvää Mieltä tai mielenrauhaa tms; koska ESTÄTTE sen Aktiivisesti, niin itseltänne kuin muiltakin. koska olette; tyhmyys inkarnoituneena.

En tiä....ehkei teitä edes oikeasti ole...ehkä kirjoitan vain jollekin MegaBotille Siellä Jossakin..vitun mulkku ! Haista vittu !
Eniwei, tämä video on edes mikroskooppisesti jotakin, ja sopii tuolle ämmälle ihan hyvin.


https://www.youtube.com/watch?v=PMviZCjUoSY
Anti-Totuus ja Tietoisuus porukka ^.

"Tämän vuosisadan Ruskeapaidat" hah, täsmälleen !

Mutta Hitlerin nuorisossa oli käsittääkseni kuitenkin jonkinsortin YTYÄ, mitä vasurissa ei ole KOSKAAN. IKINÄ ! KOSKAAN.
Pahuus on pelkkä tyhjänpäiväinen nynny lässähdys lopulta, ILMAN sen edelläänajamaa MAINETTA ja MIELIKUVAA ja SYMBOLIIKKAA ja sen sellaista. Kuten Bätmän.
"Täytyy olla Jotain Enemmän" ja blääblääblää. Sitä nämä reppanat ja tarkkiskeharit ja muut rotanyrjöämät jämäpätkät ja ylijäämäluuserit ja juoponsiittämät ääliökakarat ei snaijaa.
Mutta hei; ei niitä SUOTTA kutsuta typeriksi ja sekopäiksi ! Kuten kyttiäkään.


Ja hei,suomalaiset ja "suomen media" tai mikä lie olettekin; miten olisi Rasismin Puolesta!™  viikko !?!?!?
Jossa vaikka kuljettaisiin kadulla kynttilöiden ja talikoiden ja heinäseipäiden ja myös -lapioiden kanssa, ja poltettaisiin neekerinukkeja ja tallottaisiin niitä kuin "anti" Fasistit maansa ja muidenkin maiden, Amerikan eritoten, lippua - ja vaikkapa ....tönittäisiin kaikkia näkyvilläolevia Mussuttajia ja Mustaloisia ja Somppuja ja muita ällöttäviä Jurakauden rajallisia ääliöitä, ja käytäisiin tekemässä vähän "ovensuukyselyitä" Vasemmistolaisten soijalärväisten hiirimiehysten koloihin, että "mitenkäs, onko ASENTEESI MUUTTUNUT tällä viikolla ? Ja kuinka PALJON, oikeampaan suuntaan?" yms ?!?!

Ehkä jos pari bussiakin siinä poltettas ja jos pistäisi vielä muutamia ikkunoitakin säpäleiksi, ja minulle sopisi että tuikataan tuleen sitten samassa rytäkässä myös "Mooseksenuskoisten" googa tjns, jos niitä suomessakin, luoja paratkoon, on. Toivon ettei, mutta onhan niitä.
Tiedänhän minä sen.

Siinä on TeemaViikko™  jossa on jo vähän JÄRKEÄ ja katuviisautta ja realistista hyödyllistä ITUA yms ! Ja te kaikki TIEDÄTTE TÄMÄN.
Vaikka kuuuuiiinka pinnistäisitte typeryytenne ja teennäisyytenne ja valehtelunne yms äärimmilleen, syvällä sisällänne Saatanan Apinat; te TIEDÄTTE tämän.


Joten VITTUAKO SIINÄ VOUHKAAT ?!?! Saatanan Levoton Lehmä !Kuinka te Helsinkiläiset olette "kasvattaneet" NOIN kusipäisen Sukupolven tai 2 ?!?!?!

Jumalauta HÄVETKÄÄ ja alkakaa vitun vätykset KORJATA tekemiänne TUHOJA !
Ja nuoriso; LAKATKAA ny VITTU sentään sitten jo se Muuttoliike sinne HELL-Sin-kiin päin !
Kehittäkää mieluummin SUOMEA ! Vapaata ja alkuperänsä tiedostavaa ja sen sellaista. Gallen-Kallela on hyvä lähtökohta.
Paraskin itse asiassa.


Se olisi INHONNUT vasureita, yhtä paljon kuin ne sitä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti