torstai 15. maaliskuuta 2018

Kehari Hyökkäili

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803142200811702_u0.shtml

Siinä on taas yksi vitun "elämänkoululainen" reppana, kehari ja tarkkisluokan pikkupaska. Lastenkodin ääliökakara ja luultavasti juoppojen siittämä.

KAIKKI sen aiheuttamat ongelmat rakeaisivat KERRALLA ja LOPULLISESTI ===> HYVIN HELPOSTI.

J O S   vain   TAHTOA  ratkaista se, löytyisi ! Muttei löydy koska tyhmät pitävät valtaa maailmassa, ja tyhmät haluaa olla näkyvillä ja "tärkeitä" ja tarvittuja ja kaikkea sen sellaista.
On nääs tärkeämpää että on olemassa "Viranomaisia" ja "byrokratiaa" ja "politiikkaa" ja kyttiä ja "lakeja" kuin se ettei olisi ongelmia ja pahuus kaikkialla vallallaan jne jne jne ad nauseam.


Mutta hei; nauttikaa kytistänne !! Thahaha hahahah. Ja "laeistanne" !!!


Nii !! Vavvat. Vaatikaa tuohtuneena ja kovalla ASENTEELLA, kuulkaa, niihin Muutoxii !

Ju gou gööls !
P.s mitä tulee toisten apinoiden langettamiin "rangaistuksiin" toisille, aliapinoille, on tuo kyllä jo jumalauta kaameudessaan Poikkeuksellisen Paha ja epäinhimillisen julma !! Kuin uhrinsa kiljaisu ilmeisesti !! HAHaa.
Ei jumalauta, hei..... ? ...miättikää ny saatana... "me vähän tsiigaan työelämää tai jotain ? Jooko ? hei ?..kato... älä viitti aina retuuttaa niitä ihmisii siellä steissillä ja näi, vaan käyt vaan tutustuus vähä ninQ hei, jou määääääään, tossa pajalla, johonkin juttuun !? Eix je ? Rakennat vaikka jonkun umpisurkean linnunpöntön tjns ? Tai koska olet kurja ja kyvytön, surkea toivoton juoponsiittämä pikkupaska ja totaalinen rikollisniljake etkä osaa edes yhtä saatanan linnunpönttöä rakentaa, niin voisithan sä hei, kuule, eikö vaan, nin hajottaa jonkun toisen vasurikeharin vaivalla kokoonkyhäämän säälittävän typerän, ja myös naurettavan, Modernin Tulkinnan Linnunpöntöstä !? Ok ?...hei ?"


Hei... oisko sit mitään jos ämnestyyn olisitte yhteydessä !? Soittakaa äkkiä sinne! Ja ghoustbasterssille myös !


Kiitti.


P.s 2 tai ehkä se oli vain pelkkä neekeri / jokin muu murjaani tai somppu tms ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti