tiistai 23. elokuuta 2016

Win 10 asiaa

http://www.digitoday.fi/tietoturva/2016/08/23/kertokaa-totuus--windows-10-sai-tayslaidallisen/20168751/66

Ensinnäkin; Fuck you Microsoft ! AND your FUCKING Windows 10.

Now then....

Hyvä että jotkut saavat sanotuksi jotain Mikrolle takaisinpäinkin, muttei se mitään luultavasti auta.
Ikävää ja ikävintä, on se ettei tässä oikein ole todellisia vaihtoehtoja.

Sitä täytyy joko kärvistellä Microsoftin alamaisena TAI sitten yrittää kokeilla onneaan Linuxin hulevesissä ja ryteiköissä ja missä lie vitun miinakentillä. Tai se kaikkein alhaisin ja ällöttävin ja pahin ja Hipsterein, eli hypätä Applen oksettavaan kelkkaan.
Mutta kuten kuka tahansa aito PC-mies, minä miltei mieluummin kuolisin kuin pettäisin PC:n ja antautuisin Äplen aivottomuudelle ja sössöttäville homoille.
Aple ällöttää !!

Se on niin jäykkä ja omituinen, että ei olekaan ihme että se on niin Vasurien ja muiden vitun älykääpiöiden ja aliravittujen raivohullujen ja glitterilläpäällystettyjen Teknologiahomojen suosiossa. Jotka eivät ymmärrä teknologiasta siis mitään, mutta pitävät sitä ihmeellisenä että Mäkintosshi on niin "aaah, niin ihanan yksinkertainen!" .....vaikka se on silkkaa sotkua ja hyytävän outoa sillisalaattia ja umpi typeryyttä.

Mutta hei; tykkäähän ne siitä VITUN "VANS" merkistäkin !
Siitä ei tykkää edes vasta kuolleistaheränneet entiset avohoitopotilaat. Se etoo luonnostaan IHMISTÄ, mutta Vasuria ja muita typeriä hyypiöitä se taasen vetää puoleensa, kuin paska kärpäsiä.

Mutta se on vain niiden luonne; PASKAHAN niitä nimenomaan kiinnostaa ja vetää puoleensa. Siis Vasureita ja muita vitun raatokärpäsiä ja sen tyyppisiä ja tasoisia elämän(?)muotoja.

Mutta taisin eksyä hieman aiheesta.
Eli siis; mikä neuvoksi nyt kun Mikrosoft äityy näin pahaksi ja tungettelevaksi, kuin jokin haiseva juopunut mieshenkilä nuoren naaraan lähelle baarissa ?

Sen kun vittu tietäis !

Ei kukaan viittis kehittää siitä Androidista ihan täysinäistä käyttöjärjestelmää ?!
Se on JO olemassa ja MILJOONILLA tai ZILJARDEILLA käyttäjillä ! Joten se on JO pohjustettu juttu.
Tai osaisiko suomessa joku, kun niin teknologia tyyppejä olette, tehdä ihan uuden ja ikioman !?!? Alusta loppuun ?!
Siis käyttöjärjestelmän ?! Siis kuinka vaikeaa se VOI olla ?!..... onhan siihen pystyneet ainakin ....monetkin !
Jopa se yksi vitun pösilö siellä kellarissa, se neanderthaalimies Austraaliasta. Tosin onhan se kehittänyt sitä hevosenpaskapeliänsäkkin jo kiitettävä 20 vuotta kohta !! Eli ei se mikään hötkyilijä ainakaan ole.
Sanotaanhan sitä että "hiljaa hyvä tulee".
Miksei suomesta ikinä tule mitään tällaista ?!.. Miksei siihen pysty kuin Amerikkalaiset tai ehkä jotkin kopioivat Kinkkipaskat ?!

Sen kun vittu teette !! Te jotka osaatte !!

Autotallista ne on Appletkin yms kotoisin !!

Yksi syy lienee se ettei juuri kenelläkään muulla tässä maailmassa ole USKOA kuin Anglo-Amerikkalaisilla !!

Ja juuri SE on yksi niiden PARHAITA piirteitä, SE on minunkin mieleeni; mennä läpi vaikka harmaan...TERÄKSEN, PERKELE !! Eikä jatkuvasti vitkutella ja vetelehtiä ja maleksia ja vätystellä jne.
Vaikken ole mikään työmyyrä tai muu vastaava, ja INHOAN niitä tyyppejä ja ne kaiketi minua, mutta tarkoitan sitä, että JOS jotain tekee, nin samalla sen sitten tekee TOTAALISESTI ja TÄYSILLÄ ja loppuun asti ! SE on miehen tie, ei ämmien ja ynisevien Vasurien ja juutalaisten nalkuttimien yms sieluttomien paskanaamojen.

Tokihan nuo em. apinat tulee siihen heti TIELLE, JOS edes yrität tehdä jotakin. Suomessa eritoten, mutta...... kai sitä nyt joku joskus voisi edes kokeilla ?!
Olihan NOKIAllakin niitä omia järjestelmiään ja jopa Jollalla !!!

Tosin täytyy mainita eräs itseänikin koskeva asia, jos tätä ette ole sattuneet käsittämään, eritoten koskee teitä "Valtio" mulkut ja muut loiset ja määräilijät ja kiusaajat; me oikeasti johonkin, halutessamme ja tarvittaessa, pystyvät, emme välttämättä HALUA antaa teille mitään ! Juuri siksi, ETTÄ te ängette siihen heti mukaan ja osingolle ja häsläämään, vaikkette ole mitään muuta kuin ventovieraita ja häiriöksi, vitun loiset !!
Se syövyttää HALUA alkaa tekemään ylipäätään mitään !!
Jos tämän käsitäte, olette jo matkalla menestykseen. Ja/tai totuuteen.

Jos esim rakennat ITSE itsellesi, omin käsin, taloa. Ja bäng! paikalle ilmaantuu joku vitun käsiäänhierova paksu "Poliitikon" kekkana ja vanavedessään iso nekrulauma, jotka KAIKKI luulevat että heillä on joku vitun "luontainen oikeus" tjns, tulla sinun kanssasi sinne taloon sisään, änkeä sinne asukkaaksi, niin ymmärtänette että se latistaa MELKOLAILLA halua edes ALKAA moiseen projektiin !?

Jos ET käsitä tätä, sinä olet KIRJAIMELLISESTI apina, etkä ihminen, ja pelottavan typerä. Plus; äärimmäisen HAITALLISEN typerä. Superkommunisti toisinsanoen.

Ja bäng! TAAS eksyttiin aiheesta !
Niin nin; voisko joku jo kiitos tyrkätä tuon VITUN Mikroshitin sinne mihin se kuuluu, ihan jo ikänsäkin puolesta, eli roskiin ?
Ja tehdä jonkun uuden, TÄYSIN UUDEN, ja raikkaan ja rehellisen, pankkiholvimaisen, käyttöjärjestelmän ?!

Samaten; missä on ne lentävät autot ja muut VALKOISTEN omat suunnitelmat ja visiot ?! Vai onko tärkeämpää hyysätä ja kohkata maailman surkeinta ja säälittävintä ja alkeellisinta ja toivottominta ja rasitttavinta alkeis-kädellis-elämänmuotoa, eli neekeriä ?! Ja huolehtia siitä että se typerä perkeleen vitun pystyapina saa liika-kansoittaa koko vitun pallon ja pilata IHAN KAIKEN ihan kaikilta. Eikä VAIN valkoisilta, kuten tavallisesti !?


Haistakaa...paska !Ja korvatkaa Mikrosoft!! Äkkiä. Pls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti