keskiviikko 17. elokuuta 2016

Valde Satsaa....arvakkaa mihin !?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081622125826_uu.shtml

Hei !.....hei !.....thhhahhahaha...hei ?!... pssst? hei!? Arvaakko onko "Maahanmuutto™" tuolla listalla !? ................Tjäääääääääääääääh   .    ..         ........ ...hahahhaaaa...
........
...ON !! Ahahahahaa, on se !! SE ON ! HAhaa............. F U C K !


1. "Eduskunta"
2. Maakuntahallinto
3. Länsimetro
4. Maahantunkeutuminen ja Neekerit, Murjaanit, Ählämit ja islamin-tappomurjaanit ja väestönvaihto yms. Koodinimi "Maahanmuutto™". (Operaatio "Ultra Typeryys - Tuhojyrä" )
5. Maatalous..............

....sanotaan nyt vaikka vain näin ===>

....


Kristus !Emmä saatana...? ...
.....

..vittu ........................... MITÄ VITTUA ?!?Suomen Kansa hoi ! meidän on pian "noustava" - mikään muu ei enää auta. TOSI on kyseessä.


Rautalangasta vielä; "Poliitikoiksi" kutsuttu DE fucking FACTO L O I S T E N ja IIIINNNNHOTTAVIEN superkiusaajien "Luokka", joka on KENENKÄÄN, koskaan, PYYTÄMÄTTÄ ja tavallaan jopa "yllättäin", asettunut elämään itseään ahkerampien ja myös LUOVEMPIEN siivellä, käyttää nyt TEILTÄ(!!) VARASTAMANSA, PAKOLLA KIRISTÄMÄNSÄ, rahat siihen mitä TE kaikkein VÄHITEN HALUATTE. Eli siinä oikein KUUUUUUSTAAN silmille ! Noooooooooiin ! Kuuus...ota vähän kusta hei ! hei ota tääästä, nooooiin, vähän KUSTA silmääsi vitun tyhmä, minua elättävä, muuli ! NOhohohooiiiin !!

He ryöväävät teidän / meidän, rahamme ja elämämme ja KAIKEN VAPAUTEMME, jota te olette liian tyhmiä ja passiivisia edes ymmärtämään tärkeäksi tai kaipaamaan, ja he estelevät KAIKIN MAHDOLLISIN KEINOIN meidän VAPAUTUMISEMME; HEIDÄN IKEESTÄÄN, ja saatana SEN LISÄKSI(!!!) vittu vielä USKALTAVAT ja perkele KEHTAAVAT, saatanan vitun paskamöykky-kusipää-lapamadot mennä ja heitellä TEIDÄN IKIOMIA seteleitänne jollekkin VITUN, perkeleen NEEKERILLE jostain VITUN PERKELEEN viidakosta !! Heittelevät rahojanne kuin kiusaajat uhrinsa lippistä siinä ringistä, yksi kusimuuli toiselle, koska ne on niin khuulei ja kovii jäppisii ja näi ! Ja koska ne pystyy ja ehkä eniten; koska kukaan tai MIKÄÄN ei erityisesti ESTÄKÄÄN.
SIINÄ se.


Tällainen täytyisi vain ESTÄÄ.
Mutta arvaatteko MITÄ SE on !?

HAhaahaaa ! Thät´s rait ! "Laitonta" !


"Et sä saa muhun puuttuu !! Se on Laitonta ! Mutta annas nyt ne rahas ja elämäs ja maas, tai Kytät tulee kysyyn onks kaikki hyvin...."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti