maanantai 8. elokuuta 2016

"Rasisti™ on reppana"

Joku vitun Viisas ja Valaistunut, Vasemmistolainen Valopää, luullakseni, on taas tuolla "Oikotiedossa" tuollaisella "raflaavalla" otsikolla liikkeellä.
Niin sitä vain, että: tajuatteko te Vasurin de facto REPPANAT, kuvailevanne VAIN ja AINOASTAAN ja NIMENOMAAN ITSENNE, kuvatessanne näitä lähinnä päästänne löytyviä "reppanoita rasisteja" ?!?

Kuten se joku vanha käppänä mikä pitää sitä kehumaani "Dissect Left" blogia, Vasureista aina sanoo; jos haluat tietää minkälaisia he ovat, katso / kuuntele mitä he sanovat ns konservatiiveista.
Siinä kaikki !

Sillä Vasurit ovat maailmanhistorian ykkös "projisoijia" ja ihan OIKEASTI niin vitun super-saatanan-tyhmiä etteivät itse KÄSITÄ tätä, vaan jatkuvasti vain jatkavat tuota tyhmää tyhmää, typerää paskaansa ja päänaukomistaan. Sättien kaikkea paitsi PEILISSÄ kimaltelevaa käärmettäkin alempaa KUSIPÄÄTÄ.

SE ei vain erikseen tulisi heille mieleen. Miksi helvetissä MINÄ?!?! Pyhimys ja Valaistunut Viisas, nyt PEILIIN katsoisin !? ...tsshhh mään, VIKA löytyy kyllä ihan Teistä Muista. Hoi Polloin alhaisista Reppanoista ja Rasisteista™ ja muista "Tonttuilijoista™".

Hei Vasurit / avohoitopotilaat; haistakaa vittu ja kuolkaa ! Ja syökää paskaa siinä välissä.
Vitun aivottomat kiljuvat imbesillit. Pilallehemmotellut öykkäröivät kusipää-kakarat.

Ja vielä; se on myös KIUSAAMISTA nimitellä "Rasistia™" reppanaksi.

Eikä tätä tarvitsisi selittää edes kissalle saati sitten kanalle tai lapselle, mutta se TÄYTYY selittää sekä "Poliitikolle" että Vasurille ja naiselle.

JOS joku on ns Rasisti, eli ilmeisesti "henkilö joka ei nyt niiiin välittäis neekereistä" niin se on VAIN ja EXKLUSIIVISESTI hänen oma henk.kohtainen asiansa. Sen voi sanoa olevan paitsi hänen "asenteensa" ja "tunteensa asiasta" niin myös hänen "makunsa". Joten jos kritisoit sitä, AHDISTELET häntä ja yrität muokata käytöstään ja manipuloida häntä mieleiseksesi, eli tismalleen kiusaamista. Ihan prikulleen, ihan oppikirjaesimerkki.

"Tee niinkuin sanon, nin et ole hönö!"

Mutta kun poikkeuksellisen TYHMÄ "ihminen" saa tällaisen ideologian-salamaniskun, hän ei todennäköisesti toivu enää koskaan, vaan KUOLEE "tietäen" kaikenlaista shittiä ympäröivästä maailmasta ja todellisuudesta.


Kiitos.


P.s haistakaa vittu / pitkä paska.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti