lauantai 13. elokuuta 2016

Äkkinäinen Ajatus Vasemmistosta

Tai "koskien Vasureita". Sillä ajatus ei ole KOTOSIN, "Vasemmistosta" !


Eikö kukaan teistä, KUKAAN, ole todella sattunut huomaamaan tässä missään vaiheessa, että; ns Vasemmistolaiset / Taistoloiset™ (MINÄ keksin tuon, vitun mulkku!) / Kommarit, on de facto SEINÄHULLUJA !!!!?

Eli siis mielisairaita, eli siis a v o h o i t o p o t i l a i t a.
Ja te saatana INTÄTTE ja intätte NIIIDEN kanssa ?! Helvetin hölmöt. Mitä vittua te sillä luulette saavuttavanne !?
Ai miin... ne vaan muuttaa muotoaan ja stooriaan päivästä päivään, joka on vieraiden pilkkaa sinullekkin, ai nou, jos ja kun ne haastetaan.
Ja on kai vain ajan ja sen kysymys että KERROTAANKO siitä julkisuudessa, kunnes joku niistä julistautuu, kraka ja kalsarit päässään siis, tietysti, Napoleoniksi.
Huitoen vähän karttakepillä siinä samalla.

M I K SI hevosen helvetissä te KUUNTELETTE niitä ylipäätään YHTÄÄN ?!?! MISSÄÄN ASIASSA ?!?

"Hei!?!...huhuu? hei!? sinä siellä, niin sinä! joka juot sieltä ojasta, kalsarit päässä ja luudanvarren pätkä perseessä sojottaen, tuuppa tänne !"

"...thöööh?"

"Me vaan halutaan kuulla sinun mielipiteesi ja Näkemyksesi™ tästä asiasta, ja myös monista monista muista"." Venaa, mä kysyn vaimolta..... hei Waifu?!... "" mmmnnnjJÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNGH...no miTÄÄ ?!? "

Ja te LUULETTE saavanne TÄSTÄ JENGISTÄ, näistä vitun kehareista ja älykääpiöstä, näistä Koulutetuista Idiooteista, näistä "savanteista", näistä vitun kuolaavista ylipurijoista, suunkauttahengittävistä Räppihölisijöistä ja spreitägejä "maalaavista" vitun zombeista ...mitä? Irti jotakin JÄRKEVÄÄ ja kaunista ja kannatettavaa ja yleisHYÖDYLLISTÄ !? Tai jotain ......
Ai Tsiisus vittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti