maanantai 29. elokuuta 2016

Merkel Pärisee (komentelee) Räkäisesti

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001249641.html

Merkkeli aukoo päätään. Taas.

"Angela" (demoni) Merkel.


Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoo joidenkin EU-maiden ilmaiseman haluttomuuden ottaa vastaan muslimipakolaisia olevan ”mahdotonta hyväksyä”. 


"Ei ole todellakaan hyväksyttävää, että jotkut maat sanovat: emme halua muslimeja maahamme, Merkel sanoi sunnuntaina Saksan yleisradioyhtiö ARD:n haastattelussa. Merkelin mukaan jokaisen maan olisi kannettava ´oma osuutensa´ pakolaisista huolehtimisessa ja ratkaisu tilanteeseen tulisi löytää yhdessä sopien."


Eli tuo(kin) vitun läskipaska, Kommariämmä, ei HYVÄKSY sitä että MINÄ sanon täällä, kotonani, kotimaassani, EHDOTTOMAN EIn Muslimien paskoille ja sontaläjille !??!

Jukolauta; vittu että on ämmällä ottaa ja sekopäinen maailmankuva !! Saatana !

Hay; FUCK YOU Merkel !!

I say an A B S O L U T E fucking "no!" to ALL Mud-Slims, now & forever !

Nyt on sitten ihmiset aika !!
Tämä vitun "frau" Merkel, tämä lihava seinähullu, ja typerä(!), ämmä, on heivattava niska-perse-otteella ulos ITSE, Muslimien paskaisessa vanavedessä. Roskiin koko vitun akka ja Kristillis-Idioottinsa, pilaamasta kaikkea kaikilta. Mikä toki on "Politiikan" perimmäinen TARKOITUSkin.


Gerrys´ : it´s about goddamn time you ditch this bitch ! Oukhaii ?!

Ja vielä lopuksi ! Hei!
"Poliitikot" : lakakkaa ny PERKELE tyrkyttämästä niitä V I T U N Muslimeita !! Vittu uskokaa nyt jo perkele sentään hyvän sään aikana, että ME. EI. OSTETA.
Eikä tämä jää edes tähän.
Maailma on muuttunut, ja teidät KAIKKI muistetaan kyllä.


Alkakaa ottaa ihan ITSE pakkia, ja vähän vitun äkkiä, ja tekemään KAIKKI, aivan KAIKKI, mitä tehtävissä on, saatanan kusiläntistäsiinneet rotanpaskat !!!
PERKELE !

Katsokaakin, ettei suomella ole osaa eikä arpaa, enää yhdessäkään vitun Muslimipotissa, mitä mahdollisesti velloo "saatavilla" tuolla jossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti