lauantai 27. elokuuta 2016

Vorrssa !Ensinnäkin; tämä kuva ^^ jo tuo esiin sen mitä myös se minun lempparibloggailijani aikanaan sanoi jostakin mielenosoituksesta, eli nuo kyltit. Ne on AINA parempia jos kyseessä on joku muu kuin räyhävasemmisto, ja joku ...mmm... valkoinen !
Katsokaa !! Helvetin laadukasta kamaa !! Jopa tuo pieni ympyrä, tuo kilpi kaiketi, on oikeasti melko hieno !!
Hyvähyvähyvä.

Työ olette oppineet.

Tuollainen Animesankarimuija ja tuollainen kilpi ja tuo laadukas "banderolli" ja tuollainen pieni ja totaalisen pöllämystynyt koira .....hyvää jälkeä.
Mutta ilmeisesti tuolla oli kuitenkin paaaaaljon enemmän kuin vain sata henkeä. Puhuttiin jopa tuhannesta tai jotain.

Mutta tuo on jo JOTAIN !
Hyvä. Tuo oli jo eteenpäin. Ja saisikin tulla itse asiassa ihan taaksi. Vaikkei se pysäyttäisi vihollista, se inhottaa ja hidastaaa ja tuottaa sekalaista nihkeyttä Heidän Leiriinsä.

Ja antaa kokemusta tuollaisesta, suomalaisille, ja tuolle koiralle.Sitten....
Bäng!

PELOTTAAKO !?!? Niin Vasemmistoa ainakin pelottaa. Siksi ne puhuu "pelosta".
En tiedä MISTÄ ne on saaneet päähänsä että esim "me" - me MaMu kriittiset - olisimme PELON motivoimia ?!....Mutta kai se on sitä Perus Vasemmistolaista Projisointia; koska me pelätään, noi pelkää ! ...ni! ...niin maailma toimii !!...zibizäbizäbäzää...bläbläbläbläbläbläbläää....WÄÄÄÄÄ !


Mutta se mitä halusin teidän tietämättömien tästä kuvasta NÄKEVÄN, on se miten se on .....mmm.... "sommiteltu".. ja ylimalkaan laadittu.
Kuten kuvasta näkyy, se on otettu Sikojen selän takaa ja nuo Meidän Jengiläiset on työnnetty tuonne taka-alalle, taustalle ja aidattu, ikäänkuin T-Rex Jurapuistossa, koska se on hyytävän vaarallinen ja PELOTTAVA.
Se täytyy siis aidata.
Ei siltä käydä noin vain, yht´äkkiä, kysymässä esim kelloo tjns. Eheiii, naiivi typerys ! Sinut syödään !
Mutta siellä kuitenkin ovat, takana !

Ja Kytät on sinua siinä turvaamassa, vitun molopäät, tuossa edessä tai tarkemmin sanottuna; tuossa sinun ja tuon taustalla häämöttävän haapean Demonilauman, välissä.
Olet. Nyt. Turvassa.

Muutoin tuo Ääri-Oikeisto voisi tuolta tulla ja vyöryä, pitkin maisemaa, kuten Tapaninpäivän tsunami, ja vallata Eduskuntatalon ja tuhota kaiken muun. Niin ne vaan tekee ! Käkäkääk !! Kakakaaak!!.... kraak krraakkk !.... 


Kuvalla halutaan, yritetään ja pyritään, siis siihen lopputulemaan, että sinä(kin) pelkäät noita ihan tavallisia peruspulliaisia tuolla taustalla ja kiittelet vuolaasti Kyttiä silkasta olemassaolosta. SE on tuon vainoharhaisen kuvan IDEA.
Vain Vasuri voisi keksiä mitään noin naurettavaa. Tai oikeistolainenkin kyllä, molemmat on yhtä tyhmiä, mutta Vasurit on hullumpia. Oikeistolaiset taas saattaa olla vielä jopa piirun verran tyhmempiä, kuin Vasurit.
Mikä johtuu mm siitä ettei heillä ole realistista käsitystä juuri mistään, esim siitä MITÄ ON ns "Politiikka" ja mihin se pyrkii ja MISTÄ se tulee. Siksi he ovat AINA hämmentyneitä ja häviävä.
Oikeisto; se ei vain saa MITÄÄN aikaiseksi. MITÄÄN.

Mutta eniwei.
Ei siellä Vorssassa mikää muu kyde, kuin se mitä sinne pistetty kytemään eli ällötys Maahan-Asettujien vyöryä kohtaan. SE siellä "kytee". Sen aiheutti "Poliitikot ja Politiikka" ja EU.

Eli itse itsensä "Virkaan" asettaneet, tai nostaneet, luultavasti niska-perse-otteella, Byrokraattiset Satanistit ja Paholoiset.Tässä jutussa periaatteessa siis nyt sitten ihmetellään sitä että jotain ilmiselvää ja ennalta kissankin nähtävissäollutta, on sitten totisestikkin... käynyt !
Niin siinä kävi ! Kakka valahti housuun, ja yrjö lensi lattialle (kukaan ei loukkaantunut vakavasti) ja taivas lankesi niskaan. Tätä ei saateta käsittää, tätä hölmistellään typerät vitun sormet, yhtenä ryppäänä, perseessä ja toisilla jopa koko pää tai ainakin puolet siitä.
Tervolla esim on varmasti, varmasti(!), vain noin puolet päätään takapualessaan, sillä eihän sen kokoinen lihava ja löllyvä ja silmälasinen pää, mahdu sinne kokonaan ! Herran tähden ! Älkää olko naurettavia !
Paitsi !! jos sillä on vaan "sellanen perse".
Iiiiiso iso persläpi.

Siis Tervo ON(!), iiiiiso iso persläpi.


*

Mutta tästä itse jutusta.... siitä ei nyt oikein saa, valitettavasti, Marxistiparatkaan, mitään nyt niiiiiiiiiiiiiiin merkittävää jutunjuurta aikaiseksi, ei tekemälläkään. Se on VAIN kärpänen !
Ei siitä härkästä nyt kertakaikkiaan ole tullakseen.

Menkää kotiinne hölmöt, nathin tu sii hi´r.


Muita uutisia; tuo on aika hyvä leffa, mikä näköjään tuli taas, näin vain lopun, tuo "Seuraavat Kolme Päivää" Rassl Krou leffa.
Jossa hän, muuten, taistelee urheasti ja voittoisasti KYTTIÄ ja LAKIjärjestelmää / Politiikkaa, vastaan ja voittaa !!
Hii foot t loo and ...HII wan !Oujee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti