sunnuntai 28. elokuuta 2016

Delffiinit Siirtyy !!

Delffiinit Siirtyy !!
Heeii !?......kamoon ! Fakmän, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082722231716_uu.shtmlKalat (tai nisäkkäät, vitun näsäviisas pikkupaska) siirtyy ja hipit kiljuu. Ei mitään uutta auringon alla.

Tätähän ne(kin) käsittääkseni kumminkin HALUSI, itse, tuossa jokin aika sitten....? ...nou ?.... ja nytten kun se sitten tapahtuu niin on jo kyse miltei inkvisitiosta ja noitarovioista, Vasurien tekoja molemmat, ja Natseista yms .....?

Mikä tässä nyt mättää ? Siellähän ne...siirtyy !? Ja toisaalta oooiiiikein hyvä niin, jäähän niitä vähän kaipaamaan, joten onhan se haikeaaKIN, mutta mereenhän nuo KUULUU. Toivotaan että pääsevät juurikin mereen, eikä vain johonkin toiseen kurjaan altaaseen, kuin siihen kakkalietteeseen nimeltä "Tampere". Nääs.


Ne tuskin saattaisi käsittää tai uskoa tuuriaan, jos huomaisivat olevansa MERESSÄ !! Vittu, saatana, jumalauta   M E R E S S Ä   !!
Tuskin raukat edes käsittäisivät koko asiaa.


Mutta on myös mahdollista, nyt kuulolle Aktivistit! Niin nin, semmonen että nin, ne ehkä aiotaan; räjäyttää ilmassa !!
Koska... miks muuten niitä kuljetettais LENTOkoneessa ? hei ?...KALOJA ?! Määän !...
Sitten ne voidaan kätevästi vain tiputtaa sieltä johonkin mereen tai katolle, esim Pakolaisleiriin ja häiritä täten Syyrialaisten jo muutenkin kurjaa elämää ja olemassaoloa.
.....miättikää!....

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti