keskiviikko 31. elokuuta 2016

Äkkinäinen Ajatus (31.08.2016)

PRIMÄÄRISYYLLINEN tähän kaikkeen, KAIKKEEN, Moderniin Alhaisuuteen ja alennustilaan ja asioiden pieleenmenemiseen yms, on MEDIA.

Ei pelkästään "Poliitikot". Tai edes kytät sinänsä. Vaikkakin ne sen MAHDOLLISTAVAT.

Media nähkää muokkaa EDELLEEN, netistä huolimatta, sen mikä on "VIRALLISESTI" mitäkin. Hyväksyttävää tai ei, salittua tai ei, kehuttavaa tai toruttavaa, ja mikä ehkä tärkeintä; Media määrittelee näemmä edelleen SEN mikä on kunkin aikakauden se Se Juttu !!
Ja tämä, lantapääni, on TÄRKEÄMPÄÄ kuin sinä LUULET. (Koska olet tyhmä).

JOS Media ja suomen ns "elokuvateollisuus" (täynnä kyvyttömiä lantapäisiä, riiteleviä vitun keskinkertaisia typeryksiä ja pallinaamaisia tympeitä lahjattomuuksia ja Marxisteja ja muita konnia) olisi OIKEASTI edes mikroskooppisesti SUOMEN ja sen RAKENTAMISEN puolella, niin näkisitte suomalaisten OMIA asioita, ja niiden uusia versiota ja visioita uudenlaisesta, mutta silti siitä Samasta Wanhasta, SUOMESTA !
Ettekä mistään vitun perkeleen, hevon helvetin Neekerien Tuhoamasta Nevadasta ja Muslimeille antautuneesta, kurjasta paskaläävästä täynnä rikollisia rottia ja Totaalisia Kyttiä ja muuta de facto Kaaosta ja sekasortoa.

Näkisitte enemmän "Lapin Kullan Kimallusta" ja vähemmän "Muutoksii".

Hei Maxisti !? Hei ?!..lantapää....vittupää, paskapää kusipää, hei typerä perkeleen paskahousuinen tumpelo; voit PITÄÄ ne VITUN "muutoxet" ihan itselläsi, saatanan tyhmä vitun juoppo, ja kaatua käyräsapeliin, ja painua sitten kuolleena, paitsi takaisin kotiisi Helvettiin, junou? ihan vain "vittuun" !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti