tiistai 23. elokuuta 2016

P-Korean Olympiaurheilijoiden Hiilikaivostyörangaistus

http://www.iltalehti.fi/rion-olympialaiset-2016/2016082322214228_ro.shtml

Hahaaaaa, lol.
Arvasinhan minä.
Tai TIESIN. Ei tuossa mitään arvailtavaa ole.

Pohjois-persläpiKorea rankaisee epäonnistuneita urheilijoitaan rankasti.
Mm lähettämällä hiilikaivoksiin !

HAHAHaa minä ajattelinkin niitä urheilijoitaan katsoessa, että "tuo luultavasti taistelee kirjaimellisesti HENGESTÄÄN tai vähintäänkin pakkotyön uhkakuva yllään..." jne, ja oikeassa taas oltiin.

Vittu mikä Super-Persläpi !! Tuo korea !
Tsiisus vittu.

Mikä Vasemmiston toteutunut Unelma™ !

Eli Vasuri-Älymystö-Ylhäisöllä Unelma, muilla pakkotyö ja kuolema ja totaalikontrollissa rimpuilu koko kurjan elämän. Ei eroa siitä "romanttisesta" kuvasta ja käsityksestä niistä muinaisista "pyramiidiorjista". Joka tosin on humpuukia, pyramiidit on ammattilaisten ja arvostettujen sellaisten, tekemiä. EI orjien.

Kim Läskipää-Talipääpaska, ahdistelee urheilijoita mm pakottelemalla johonkin vitun, lol, "itsekritiikkiin" !..HAHAH  TAHAHAHAAHAAA thahahaha, aijai...ai jumalauta ! Jo on äijällä pokkaa perkele !!

Ei tule esim mieleen, kuten AINA kun kyse on ns Vasemmistosta, niin nin ei satu tuleen mieleen kohdistaa tuota kyseistä itsekritiikkiä junou?... ihan ITSEEN ?!?!
Saattaisi äijän pää pamahtaa ällistyksestä ja ihan silkasta järkytyksestä ja sen kaiken opin määrästä, mitä siinä nyt tulisi sitten, sitä "itsetietoa".
Ja hyvä niin !

*

Täytyy silti kyllä sanoa, että on aidosti ällistyttävää KUUUUINKA vitun superkurja ja yyber-alhainen jokin maa VOI olla !!! Siis.....se ON jo, saavutus sinänsä.
Tuo on jo tavallaan ihailtava suoritus tuo vitun tunkkainen Kalmisto nimeltä "Pohjois-Korea" !! Ja TODELLA TODELLA ruma esimerkki siitä mihin tämä tällainen paskajäykkä aasialaiskulttuuri voi pahimillaan johtaa. Kun vihreitä...ups siis Virheitä! ei vain tohdita myöntää. Kuten esim että; hups! viimeiset 70 vuotta on oltu silkkaa supertyperyyttä ja Luciferiakin pyörryttävää Totaalipahuutta ja eläintäkin alempaa paskaa, ja Ultra-Rikollista kusista mönjää ! Hups ! Thehehe, mai bäd.

Sanoisivat sille vitun läskille että "mene vittu ITE sinne Olympialaisiin, ja suoriudu KAIKISTA lajeista ! ja kultamitalliin saakka sitten, saatanan typerä pulska, läski perkeleen plösö-kusipää paska ! Kun niin vitun ylimaallisen ja taivaallisen ihmeellinen olet ! Tee SE!! tai syö joku ilta edes vähän vähemmän, vitun talipallo, jotain ranskalaisia tai jotain !"

Mihin luulette että siitäkin vitun tympeän typerästä läskistä olisi Olympialaisista ?! Korkeintaan kierimään jotain vitun mäkeä alas, tai hukkumaan uima-altaaseen tai varastamaan jonkun vesipullo sillävälin kun se joku pelaa biitchvolliita tjns.


Ja äijä kehtaa saatana kiukutella kuin jokin Jumalan Lapsi, jos joku joka on omistanut saatana suurinpiirtein koko perkeleen kulkukissantasoisen elämänsä tuolla paskatahrassa sille lajilleen, vaikka painojen nostelulle, epäonnistuukin siinä. Nostaen silti kahden Kimin verran painoa, YHDELLÄ kädellä !
Tämä vitun puuskuttava pullasorsa kehtaa tulla siihen sitten ähisemään että "menkää tonne kaivoksille! tai jotain...hei!?...kerätkää hiiltä! ....kaivakaa hiiltä!"

Ja paikalliset KYTÄT!! ne vitun I D I O O T I T tulee ja tekee nuo ääliöehdotukset sitten Kansan niskaan todeksi !
Koska niin Kyttä vaan tekee ! Mitä Valtio sanoo !! Ei sitä voi miettiä ! Täytyy totella ! Muuten on Anarkia !
Tämä on järkeenkäypää !
Te olette Viisaita Ihmisiä !


Mutta vielä tuosta Korean Lihapullasta; onko kukaan koskaan nähnyt sen edes lapioivan sontaa ?!?!
Se on olevinaan ties mikä vitun Eros ja Olymppos ja Kultakutri ja Zeus ja Jumala ja ylempikin, ja hampurilaisen, kokiksen, ilman ja hengityksen, kaivostoiminnan ja rahan, maiden ja kissojen, keksijä !
Se on keksinyt periaatteessa kaiken !

Äijähän on silkkaa Voittoa ! Winwinwinwin !

Mutta todellakin; haluaisin nähdä josko se tosielämässä kykenisi edes luomaan lantaa ! Tai lapioimaan sontaa. Miten sen nyt sanookin.
Kyllähän se sontaa LUODA osaa, esim joka kerta kun avaa sen pienen ja pullea suuvärkkinsä. Tai kynäilee jotain toisten ihmisten elämäätuhoavaa paperille. Heleppoa SE on !Hei !?....venatkaas ?..... O_o !? ei voi ol...
...tajusin just miksi sitä sanotaan "Suureksi Johtajaksi" !!Wau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti