tiistai 16. elokuuta 2016

"Pena" "Konttorissa"

Yöllinen tervehdys taas vain, ei kukaan ja minä itse.

Tässä se nyt sitten on.

Halusit tai et, hyvässä ja pahassa.

Ja let´s face it; luultavasti "et" !


Minä olen aloittanut jo "sekundäärisen arvostelun" siitä jenkkiversiosta, mutta siitä näyttää kehkeytyvän niiiiin pitkä Raamattu, etten nyt ehdi sitä vieläkään julkaista vaikka tämä tieto tuli nyt tähän ikäänkuin väliin. Mutta kommentoin tätä nyt lyhyehkösti sitten, kun tällainen(kin) rätti kerran silmille läväytettiin.


Eli; ensin olin ninQ et "... -_- ... O_- ..... : /...ei sa..   ....ttu..sentään....." muuutta.....nyt olen vain niinkun et.... mjaah... kuinkas muutenkaan?
Heedberihän se. Tietysti.

Mutta kun asiaa vähän aikaa sulattelee, löytyy siitä jopa jotain hyvänkin kaltaista, josko ei sentään "hyvää" sinänsä. Nimittäin; Samhan ON, toden totta, sangen tuollainen "itserakas / itsetyytyväinen  itseään täynnä" yms jne, sangen ylpeänlainen otus, ja lihavankinlainen, otus, joten siltä osin se kyllä istuu Toimiston tuolille kuin tikku sontaan.
Mutta pelkään että suomalaiset on taas tehneet sen klassisen ja ymmärtämättömän virheen että ovat ottaneet rooliin jonkun sellaisen joka on tosielämässä jo sen hahmon kaltainen. Kammottavin esimerkkitapaus on siis Anu Saagimin "Roust". Jota suurempaa virhettä ei voi roustissa edes tehdä; ottaa jotakuta sellaista "roustattavaksi" joka ON OIKEASTI kusipää !
Helvetin idiootit. SIITÄ EI OLE kyse, ei lainkaan. Se on ihan täysin päälaellaan se idea.

Mutta tässä tapauksessa on sentään jos ei muuta, niin SE, että Heedberin VOI kyllä kuvitella jonkinlaiseksi inhottavaksi, lihavaksi, luotaantyöntäväksi, mutta itse itseään tykötekeväksi ....mieheksi. Tai pomoksi.

Joksikin sellaiseksi... mmm... "melko inhottavaksi pullukaksi joka vain ei ole kaukana tai hiljaa". Nou ?
Joten... mjäääh.... kaaaaiiiippa se sitten voi jollain odottamattomalla tasolla ja tavalla toimiakkin ? en tiä..? huu nous ?

Sen näkee sitten.Mutta vielä kiehtovampaa on tämä ensimmäinen varsinainen / Virallinen KUVA, joka löytyi lähinnä Riki Zöveissin Feisbuuksivulta...

Ricky Gervais - Facebook.

Luin jopa KAIKKI kommentit ! Oliko tuossa vaiheessa 220 kpl.
Jotkut tykkäs, jotkut buuas, jotkut teki onlain-itsarin. ITSE ...olen jossain noiden välillä. Katotaan nyt.

Mutta nämä tyypit, nämä naamat... : / ...huuuuuuoooookaaaus.... tuo Meän Dwaitti, ilmeisesti, taitaa olla hahmo nimeltä "Jaakko" (!?!) se näyttää naiselta ! Ja kuten joku anglo sanoi tuolla kommenteissa; hitler-Juugendin jäseneltä ! HAHahaa, tuo kommentti oli hauskempaa kuin tämä foto, ja totta ! Ehkä se onkin tuon asun idea, huu nous.
Mutta melko vitun TYLSÄ "luukki" jos TUO on se !!!
Tsiisus.
Ja kuka VITTU tuo ===> on !?!? Tuo, tästä kuvakulmasta, oikea laita ?!?! W T F ?!?!
Vittu mikä LÄRVÄ !! Vittu se on kuin joku olisi läväyttänyt yhteen Christoph Waltzin ja Hiit Ledzerin ja lyönyt siihen sekaan sitten vielä nyrkkeilyhanskalla päälle. Ai miin; mikä vitun LEUKA !!! Ja itse asiassa siinä on toki vielä sitä jotain Suomalaista Jussiakin kyllä seassa. Mutta onpahan aika-vitun-moinen amalgaami kyllä. Fak män.
Ja niiiiiiiiiiin selkeä "Jim" klooni / kopio, että jos tätä EI tehtäisi yhteistyönä niiden Anglojen kanssa, olisi tuo jo jonkinlainen Tekijänoikeusrikkomus™.

Sillä on melko isonoloinen pääkin kyllä ! Herran tähden.
....MIKÄ se on !?!
Saako tuollainen kulkea jumalauta julkisilla paikoilla ?!

No...jnnaaa...h.... joku kommentoi myös, joku inglishmannitar, että nuo puvut on perseestä. Liian isoja. "Eikö puvusto löytänyt sopivan kokoisia vaatteita?" hän sanoi.
Oikeassa, hän oli. Kuten Yoda sanoisi.
Ja MINÄ itse olin juuuuuuri aiemmin tänään, saatana sentään, kiinnittänyt huomioni Deivid Brentin liian isoon TAKKIIN ! Kun siinä on ne kuvat jenkki ja britti versioista, ja tämä suomen jengi yms kamaa, naurahdin sille että tuohan on jo yksi vitsi sinänsä, Brentin naurettavan kamala rotsi !
Joten ehkä tuo on tahallista ?! Mutta ajattelin myös että voisi kenties olla kiinnostavaa ja kannattaa, antaa jonkun Englantilaisen suunnitella asut ? Woor droub, niinsanotusti.
Se olisi kiehtova nähdä miten tuollainen Suuren Maailman tyyppi NÄKEE suomalaiset jo sinänsä, ja sen mikä meille sopii ja ei sovi.
Kokeilkaa jos mahdollista !

Ja: tuo "luukki" tuossa on AMERIKKALAINEN !! EI suomalainen !! Joten kun on vielä aikaa; muuttakaa se SUOMALAISEKSI !! Vaikka tokihan suomalaiset apinoivat jenkkejä sen kun pystyvät, kerkeevät ja kehtaavat..... mutta joku roti kai sentään ?

Ja sitten tuo nainen. Sitä minä tuijotin aikani, ja aloin jo lämmetä suurestikkin. Olin jo sitä mieltä että; kuka ikinä onkin, sehän on perkele OIKEASTI aika hemmetin hyvännäköinen ja sopivakin tuohon.... minkä helmen ne on nyt oikein löytäneet ?!
Mutta sitten näin lisää fotoja tuosta akasta, ja ....no ei sitten niin hyvännäköinen ollutkaan, mutta joku se on. En tiä kuka, hahmon nimi on käsittääkseni "Anna Fredriksson". Hän on suomen "Pam", vaikka näyttää tuossa kuvassa ^^ enemmän "Angelalta".

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001240615.html


Siis... onko tässä nyt "leukailtu" ihan tahallaan ? Yritetty löytää ne tyypit joilla on Suomen Suurin Leuka ?! Kenties yksi roolivaatimus oli "..täytyy saada Sami Hedbergin läski heltta näyttämään miltei tai lähes, inhimilliseltä. Eli giganttinen alaleuka vaaditaan. Kiitos" ?

Mutta tuon kuvan vaatetus tuolla "Annalla" on kyllä oikein HYVÄ ! Siitä minä ihan tykkään. Uskokaa tai älkää. Ai laikit !


Ja sitten itse piis-d-resistoons, itse män-of-thi-aur, itse pomo, itse pääjehu, itse läskipaska, itse Thö Män, itse...Saaaamiii HeeEEEeeeeeeedbeeeerg !! Eli "Pentti Pena Markkanen" niminen läski ällötys.

Ei juntimpaa nimeä löytynyt / keksitty ?!...hei ?.... tuo kai kaivettiin jostain "Juntit Nimet" alelaarista, mihin oli heitetty kaikki ne nimet mitä ei oltu aikoinaan otettu "Kummeli"ssa käyttöön. Tai "Mankeli"ssa.

Tämä on jotain missä MINÄ olen aivan omaa luokkaani btw ! Hahmojen nimeäminen. Teidän täytyy valitettavasti vain USKOA se pois tieltä, nyt ja tässä, koska minä en pistä niitä parhaita IKINÄ tänne blogiin, mutta nitä ON kyllä olemassa. Biliiv Mii !
Minä OLEN siinä hyvä ! Ja minä TYKKÄÄN siitä ! (Ehkä mm siksi, että olen hyvä siinä !?)

Ja TUO ?....tuo on vain kertakaikkisen LAISKA. Ja tavanomainen... yksi vitun lehmän henkäys, mitä hahmojen nimiin tulee. Enkä nyt siis lehmällä viittaa kehenkään tiettyyn, esim juuri Heedberiin tai muihin.

En tiedä sitten, onko nimiä AJATELTU sen kummemmin, vai mässytetty vain purkkaa jossain Kesoilin nurkkapöydässä, johon Heedberin automaattisesti aina sijoitan kun näen (ulkonäöllisesti), ja heitelty siinä keppanoiden yli, ja ohessa, erilaisia "hassuja nimiä" kuten "Paavo" tai "Pentti" tai miksei jopa "Pertti" ?! nou ? ...ai miin Fo Kraist Seiks !

On suoranainen ihme / BBC:n vaikutusta, ettei hänellä TOISTAISEKSI ole, vielä, Karjala-lippistä ! Ja luojalle kiitos siitä. Se on sentään JOTAIN !
Mutta iroonista kyllä, SE juuri olisi REALISTISTA suomessa. Joten sitä juurikin tarvittaisiin ! Vittu SEN KERRAN kun sitä TARVITAAN, sitä EI ole !!...... uskomatonta !
Murffin laki !

Mutta esim Ameriikan toimiston "Michael Scott" on nimi joka on tavallaan, väääähän, sellainen "hieno" tai "cool", muttei sitten kuitenkaan. Vaan hyvinkin platku ja tavallinen. David Brentistä taas en osaa sanoa mitään. Mikä on "Brent" ? David taas on ihan hyvä / hieno nimi, joten se EI OLE mikään vitun "Pentti" tai "Mauno" tai muu vastaava sontajunttinimi.

Suomalaiset; ollakseen HAUSKA, nimen EI tarvitse olla mikään noista VITUN klisheistä !!
Ne naurattaa ehkä ala-astelaisia, muttei ainakaan minua. Ei edes kissa nauraisi tuollaiselle.
Pena ja Manu ja Paavo ja tuollaiset, on TYHMIÄ ja JUNTTEJA, kyllä, mutta EI HAUSKOJA. Se on eri asia ja eri taso.

Tämä on jotain mitä suomalaiset ei huumorissa kovin he-le-posti, juntteina, ymmärrä.
Esim minä voin HETI keksiä HAUSKEMMAN nimen kuin mikään noista, esim "Sebastian Kürpä" tai jotain. Siinä on oikeasti HIENO nimi, Sebastian, ja jotain HAUSKAA ! Sen EI TARVI olla TYHMÄ, ollakseen HAUSKA !!
Oppikaa erottamaan nämä toisistaan !!

P L Z.

Ja Heedbärin hahmon "luuk" ? Se on vain Heedbär. Thäts ool.
On siinä ollut kyllä, kieltämättä, mielikuvitusta kerrakseen !
Joku engelsmannihan sanoikin tuolla kommenteissa että "se on vain joku läski" tai "se on vain joku läski jolla on pukinparta". Siinä kaikki.

Ja sanoivat myös että "nämä suomalaiset on pelkkiä pieniä etanoita, suomalaiset on vain pikku-etanoita, vailla mitään persoonallisuutta" ja tuota en voi kiistääkään kyllä.

Mutta kuten itsekseni jo totesin, ja hämmästelen tätä yhä edelleenkin, itsekkin; en vain voi kertakaikkiaan lytätä tätä IHAN täysin ! Tyydyin vain huokaisemaan että tämä on ...oikeastaan jopa "ei PAHIN mahdollinen" roolijako, ei hyväkään, muttei niiiiiiiin paska kuin se olisi tässä maassa VOINUT olla. Joten olosuhteisiin nähden, tämä on ihan kyllä.... jees...ihkö.... Ihan...jeeeesh.

Vaaaaiiiikka voihan tuota toki pitää vähän sellaisena "..hei? anteeksi, pppsst, tuukko Officeen?" tyylisenä roolijakona, kun kadulla on nappailtu satunnaisia ("Randomi" suomeksi!) ohikulkijoita ja kyselty halukkuutta alkaa Suomen Komediataivaan Kiintotähdeksi.

Sitten siinä on joku kiintiömurjaani Gimmelistä ja ...jäkäjäkäjäkä.

Mutta vaivauduin jopa katsomaan,30 sekunnin(!!!) pituisen mainosrupeaman jälkeen (vitun paskamulkut!), tuon Heedbergin haastattelupätkän, ja siinä hän SUUUURESTI kevensi.... lastiani.. sanomalla että he saivat käytöönsä alkuperäiset Gervaissin ja kumppaneiden tekemät käsikirjoitukset, jotka toimivat jonkinasteisina sabluunoina käsittääkseni tässä ja nyt. Eli ei tätä ihan Härmän takametsien jurrinen-tupauuno ja juntti, joudu yksin tekemään.
Eli JOTAIN voi sittenkin tästä tulla, en tiä. Mutta ainakin yksi kaikkien aikojen kiehtovimmista ja oudoimmista suomalais-flopeista / komediasarjoista, jos ei muuta.


Inhottavan kiehtovaa.
Kuin Vasemmiston alhaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti