torstai 18. elokuuta 2016

Päivitys RiiostaEi vittu saatana. Paska suoriutuminen sinänsä, ei vielä riitä vaan pitää käydä vielä kolarissakin !
Muttei sentään kuollut ja joutunut varaosiksi niinkuin se Saksalainen.


Ai ? .....sinnekkö sekin, saatana, se niin hehkutettu Mörkö, jäi seiskaksi ?
Höh.... wau, huu njyuu ?Tää ei jostain syystä edes yllätä. Käy jopa vähän säälix noita paikallisia viidakkohöyniä. Vittu miten kehitysmaiset kisat sitä VOI olla.
Vain köyhin ja kipein Afrikan slummi voisi vetää vertoja näille kisoille.
Sanni lässähti. Kieli pitkällä.

Pitkämäki pettyi, ja löntysteli lyötynä ulos stadikalta, Wanhaa tuttua maitojunaa kohti. Siitä toki haastattelupisteen ohi, jossa käydään kyynelehtimässä KUN mikään ei mene putkeen ja niinkuin piti.
Ja nooooiiin ! Sinne meni, Noora-Rotta Natsikin nurin !
Kooooomiasti kaaatuikin.


KAIKKI, vittu KAIKKI mitä suomlantilaiset murjaaneineen yrittääkin tehdä, kaatuu kuin neekerit niissä aitajuoksuissa.
Yksi kaatuu, toinen kompuroi, kolmas yrittää mennä aidasta LÄPI....... säälittävää katsella.Sekin se kolmiloikka-kolarimuija, paitsi että juoksi hitaammin kuin lihava känninen MIES, se ikäänkuin HIDASTI, AINA, saapuessaan lähelle sitä mistä pitäisi HYPÄTÄ, sitä viimeistä loikkaa, ja se hyppäsi ja juoksi kuin puujaloilla.
Tokihan niillä hyppyneekerittärillä on jalat jotain nelisen metriä pitkät niinikään, mutta ne TAIPUU ja neekerithän osaa HYPÄTÄ ! SE on nimenomaan neekerin se yksi ja ainoa "kyky". Kyky hypätä helvetin korkealle. Jonka takia ne on hyviä koriksessa ja näissä hypyissä yms, missä tarvii kyetä pomppimaan kuin kenguru.
Kun taas valkoiset on raskaita kuin jokin vitun betonijauhesäkki, jykevillä jaloilla.

Miksi suomalaiset, kaikista maailman kädellisistä ja ihmisistä ja puoli-apinoista ja pystyapinoista, edes YRITTÄÄ tuollaisia lajeja missä kilpailee myös nuo letkeän kumiset, kolmimetriset kintut omaavat nekrut ?
Vittuako sinne menette aina pettymään ja itsenne nolaamaan !?


Ja sitten...
Joku lyttynaamainen vitun ...mistä lie "-Stanista" kotoisinoleva aasialaisehko ....muija, litisti Ollin Petran, maan rakoon.
Josta Petra muodikkaasta pillahti kyyneliin. Kuten tuolla ihan KAIKKI. Koko ajan ja kaikkialla. Kaikki siellä itkevät, kun näkevät taivaan tai maan, lintuja ja kukkia, jos häviävät tai eritoten jos voittavat ! He vollottavat kun juovat vettä, ja he itkevät kun silittävät kulkukoiraa tai kulkuria.
Siellä itketään haastatteluissa ja viidakoissa, ja täällä "Kotikatsomoissa" kyynelehditään kuin jokin Vähän Vanhempi Naishenkilö.

Mutta what the fuck ever.


Ja hei! Suomalaiset ei ainakaan näyttele yleisölle ja maailmalle ja tuomareille ja kisakumppaneille / vihollisille junttia, hävittyään ! Vitun tyhmä Irlantilaispaska ! Eikä kiukuttele "tuomaritoiminnasta" tai siitä, että ei tää vaan voi mennä näin.
Mutta Irkuthan tunnetaan, TUNNETAAN siis, juurikin lantapäisestä tyhmyydestä ja känniläisyydestä ja tappelemisesta. Jota eivät sitäkään vähää näemmä osaa. Eli he on pitkälti kuin pienempi ja "laadukkaampi" Venäjä.

-

Muuutta tulihan sieltä vihdoin myös yksi mitallikin !!
Potkonen potki ittensä sentään edes pronssille. Kuin Suomi niin usein lätkässä !
"Eikä sitä tartte hävetä" kuten taidetaan sanoa.


Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti