tiistai 30. elokuuta 2016

Pakkaalen Pisti Pahan ! (Sika hyvän!)

....O_o  ?!?
Evribadi Däns Nau !!


HAahhaa, jajajaaahaHAHAHAaaaauuuuu !!
Auuuuu beibi beibi !


Ou mai Fak Jeeh !


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........TSssjjjees !
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016082922237766_uu.shtmlNo, tällaista päivää / aamuyötä, en olisi uskonut ihan äkkiä näkeväni ja kokevani !!

Siis....jos oikein ymmärsin.......ei kyllä herran tähden?...hei ?....ei VOI olla ...totta...ja näin... siis jos nyt käsitän oikein, on KYTTÄ(!!!) puhunut JÄRKEVIÄ ja huumeiden, mitä RAAAAIMPIEN(!!!! pelätkää !!), Laillistamisen PUOLESTA ?!?!?Houlii Faking Tsiisus Khraist !! 


Siis hyypiö on SEKÄ "Poliitikko", ETTÄ Kyttä !??!...........ai miin ??...... W  T  F  !?!?!
Jos TÄMÄ, EI, todista että jokin uusi energia vallitsee kaikkialla, paitsi murjaanien ulottuvuudessa, niin ....MIKÄS sitten !?!

Toteaa ihan samaa kuin se minun lemppari blokkailijanikin; eli että "huumeiden vastaisen sodan" tulee voittamaan se huumeiden puoli.

Ja TÄSSÄ, nyt, leidiis än zentlemen !! Tässä te näette itse KYTÄN!!!!!! herran tähden !! K Y T Ä N    JA   Poliitikon !!! Myöntävän, eli seKIN tietää syvällä sisällään, että; vaikka eläisimme TOTAALIANARKIASSA ja TÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄYYYYYSIN vailla yhtäkään vitun "Lakia" (juutalaisuutta) juuri KUKAAN, ei tekisi juuri MITÄÄN mikä poikkeaa MITENKÄÄN siitä mitä he tekevät jo nytkin, joka tapauksessa !!

Siis.... minä en saata käsittää että näin voi OIKEASTI ja todella käydä !??!....ai miin ...W T F ?!?.....en saata kuin toistella tuota ... Mitä tämä TARKOITTAA ?!?.Nyt..?..hei ?..
Onkoo Luciferin puhti loppunut ? Eikö se enää jaksaisi kiusata kaikkia kaikkialla koko ajan ....vai mihin tämä johtaa ?!?!....VAPAUTEENKO !?!? Valtiosta ja "Hallituksesta" ja "Politiikasta ja Byrokratiasta" ?!?!....KUKAAN ei kestä SITÄ!!
Amerikka jo näytti sen toteen !! SE juuri oli sen IDEA, mutta mikäs se siellä NYT, parisataa vuotta tähän suuntaan, keikkuu ?!?! Jep ! PerustusLaki / Hallitus / Valde / Kytät ja TOTAALINEN KAAOS ja sekasorto ja kärsimys ja kurjuus ja köyhyys ja yleinen hajaannus ja alennustila ja kammotus jne.

Ei herran tähden...ei VOI VITTU OLLA TOTTA !!! .......TÄLTÄ se siis tuntuisi jos te muut olisitte oikeasti älyllisiä tai älykkäitä tai järkeenkäypiä tai tajuissanne tai tarpeellisen realistisia yms... tätä minä harvoin, HYVIN harvoin, pääsen kokemaan ja tuntemaan !!

En ...ei...en kyllä haluaisi kiitellä mitään vitun poliittista-kyttää mutta miltei täytyisi Tomppaa ihan kiittää !!...... ei saa............. uskomatonta !!

Mahtavaa !!

Vaikka itse en käytäkkään huumeita, eikä ne kiehdo MILLÄÄNlailla, ei edes ne "khuulit" versiot kuten aijjahuaska tai pejote tai muut inkkarimurjaanien litkut, mutta tämä on jo pieni murunen vapautta ja RENTOUTUMISTA.
Sitä kun "Poliitikoiksi" kutsutut neuroottiset typerykset ja ammattiloiset, saa häivähtävän pienen ja yleensä ohimenevän, valonvälähdyksen muutoin niin kurjan himmeään päähänsä, ja KÄSITTÄVÄT joskus jotakin, ja lakkaavat käyttäytymästä ikäänkuin maailma halkeaisi heti, nyt! ihan just!..nyt heti kohta! jos HE eivät päivystä sitä 24/7/365 ja "tee päätöksiä" ja sovi sopimuksia ja mikä PAHINTA "laadi Lakeja" eli käskytä tuntemattomia ja, kyykytä ja kiusaa ja häiritse ja härnää.
Vitun paskalävet.

Jos tämä toteutuu, he saavatkin nenilleen, huomatessaan olleensa koko ajan, taaskin, väärässä ja vain TIELLÄ. EI totisestikkaan milläänlailla osa RATKAISUA !!

Mutta toisaalta ymmärtäähän sen; sillä JOS asiat RATKAISTAISIIN, ei olisi enää "TARVETTA" "poliitikoille, politiikalle ja politikoinnille" yms paskalle.
Vähän niinkuin sisällä istuessaan ei tarvitse pelastusliivejä ja sukellusvehkeitä. Ainakaan useimmiten. Mutta kuitenkin, siltikin, HYVIN hyvin harvoin.

Mutta jos ELANTO ja YLTÄKYLLÄINEN sellainen, ja se että saa käskyttää ja kiusata ja häiritä ja alistaa muita, oikein luvan kanssa, riippuu siitä, niin SIIILLOIN on toden totta, paikallaan vatvoa ja vatvoa, jankata ja jankutella ja "miettiä" ja pohtia ja jahkailla ja märehtiä ja "laatia lakeja" ja piehtaroida istunnoissa ja kamerain edessä yms, ja näytellä olevansa TÄRKEÄ !
HAHAHA Ahaha "tärkeä Poliitikko" !! HAHAaaaaaaaaaaaaaaa...antakaa mun T I K A H T U A ...eräänlaiseen nauruun ! AHAha ha.a.h. THhahahahha... ahah aaaaaaaaahhh aijaijaijaij ....hei ...aija ..joskus minä sitten olen liikaa !
Itsellenikin.

Herran tähen ! Hei !?... mmmmääääääääääääääännn wat t fak !

Ettäkö Herrat ja Ämmät EI? enää kannattelisi koko Taivaan Kantta harteillaan ?!.... kos...kokoko kooooskas sitten ehdotatte että tuo Maailmankilpikonna tuosta alta, jonka KAAAIKKI kyllä näkee ja tietää ja tuntee(!!), lähteekin pois !?!?! Ja jättää meidät killumaan ...miltei kai tyhjän päälle ?! Häh ?!
Mitenkäs SIT suu pannaan ??!


Ahahaha, ohohoouuummmäään !


Hienoa.
Hienoa.
Kerrassaan poikkeuksellista ja erinomaista !!

Ja eikö tämä ole totta jo useissa maissa ?
Missä narkkarit ja muut kuolleistaheränneet tai ainakin NOUSSEET, käy hakemassa sen jonkin sontapiikkinsä sellaisesta jäätelö / taco -automaisesta autosta ?
Missä kaiken hoitaa lääkäri tai jokin, ja puhtain piikein jne.

Saattaa Hämärähemmojen tulot lässähtää nimittäin melko vitun ROIMASTI, jos ja kun tämä silkka JÄRJEN ja kontrolliinpyrkimyksen lopettamisen, poikkeava, välähdys toteutuu.
Tulee Mafioosoille kurjat kurjat ajat !

Ja jos Valtio ei itse käsitä tätä, niin nehän saa yhden uuden RYÖSTÖkohteen lisää ! Sanoinko "ryöstö" ?! Taisin muuten sanoa ?...enkö sanonutkin !?...hahahaa ouuuffak !
Kyse siis oli "Veroista". Tarkoitin "Verotuskohdetta" tietenkin.
Sili mii !


Luulisi Marxisteillekkin ke-le-paavan !! Zombit ja muut vitun totaalikurjat ja superkurjat saa sitä mitä HALUAA ja tilaa ja mikä on ainakin Virallisen Vasemmiston mukaan "khuul" ja siistii ja kaikkee kliffaa ja näin, ja vähän enemmän VAPAUTTA Shitsteemin Kontrollista ja Anarkiaa ja kaikkea tätä !!? nou ?

Odotellaan nyt, kyllä se marina alkaa ennenpitkää. "NiiimMUT !"

* - * - *

Näille voisi vaikka perustaa jonkin oman "virkistysalueen" johonkin, kauas ihmisistä, missä ne voi vetää kamaa ja katsella taivasta ja ehkä lintuja ja pensaita yms.

Eikä taistella tuulimyllyjä vastaan, kuten tapana on. Ja "politiikan" IDEA.
Haitata niin paljon kuin vain suinkin mahdollista KUNNES Jeesus ehkä palaa. Jos palaa. Mutta jos ja kun, palaa.
Siis takaisin ! Ei "pala" !
Btw ! JOS huumeisiin todella, ennenpitkää ainakin, KUOLEE niin ......junou?...eikö se olisi vain yksi syy LISÄÄ tehdä tämä todeksi !?
Ai miin, silloinhan tämä koko narkkariongelma häviää ITSESTÄÄN !! Kuten kaikki muutkin, kunhan TE, vitun Normaalit Idiootit L A K K A A T T E  P U U T T U M A S T A aina ja kaikkeen ja siirrytte vittuun luonnon ja maailman tieltä, helvetin häsläävät idiootit !

Tosin - katsokaa ylempää mitä sanoin asioiden RATKAISEMISESTA ja "politiikasta".

Samoin jos vain viittisitte lakata tekohengittämästä sitä VITUN hyödytöntä typerää perkeleen vitun Pandakarhua, ja neekeriä, niin luonto ihan itse(!!) tappaisi sen sukupuuttoon tai johonkin. Mitä se EPÄTOIVOISESTI onkin jo yrittänyt, pidemmän tovin.
Mutta ei !
Ei !! Nääs. Kun Ylväs Ihmisapina...laji, nimeltään Homo Sapiens-Jeesus-Deus-SuperSapiens, on parempi ja tietävämpi ja AAAIIINA, ja takuulla, tiellä !!
Se nääs tietää paremmin kuin tämä juttu, tämä maailmankaikkeus...junou ?...tämä tällainen..... juttu mikä tässä on jo tovin pyörinyt ILMAN meitä. Junou ?

Ei se "Jumala" mitään tiedä !! IHIMINEN se on perkele, jonka pitää perkele mennä ja tehä kaikkee...ja näi ! Vitut se äijä mihinkään ITTE pysty ! hah..... nou wei !

Aattele jos ME ei pyöritettäis koko tätä planeettaa ?..hei ?...hoh...?...mitä SIT ?!? KAAAIIKKI lankeis A N A R K I A A N !!
Eli Laittomaan Tääääääääääääys-Sekopäisyyteeen !! Missä olis vain vapautta ja kaikki mitkä syö ruohoo, söis siis vaan ninku ruohoo.. KÄÄÄÄK ja näi, eikä esim kävis Kouluissa ja oppisi Marxin Horinoit..anteeksi TEORIOITA, yms Tärkiää Paskaa... ja kaikkialla vaan olis ELÄMÄÄ eikä kurjaa kyyhöttämistä Valtion ja lappuliisan TIUKASSA(!!) kontrollissa !
Ai miin... KAAOSHAN SE olis !
Äijätkin saattais huitoo pippeleillään tai "kaluillaan", ympäriinsä, valtoimenaan, iiiihan miten satuu ja näin !

Järkkyy !
Hei !?...... eixua pelota jo ?.............. *kirjoitan tätä sängyn alta! tiedoksi vain mulkut!*
🎶  hi´ir aigou ageen on mai o´o oouun... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti