tiistai 2. elokuuta 2016

Trump / Median Vasurijyrsijät Köysissä ?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016080221989153_ul.shtml

No johan nyt on taas vittu.

Siis.... mistä tämä ulvominen nyt TÄLLÄKERTAA on oikein tässä kotoisin ?
Trump, jos käsitätte, oli siis ITSE tuon vitun musliminpaskan HYÖKKÄYKSEN ja sättimisen KOHTEENA ja VASTASI tuleen, niinsanotusti. Sanoen jotain noin vitun LAIMEAA.

Sensijaan että olisi vaikkapa tokaissut että "haista musliminpaska pitkä vitun paska, ja tunge se ruma mutiaisen pääsi siihen rumaan plösöön mutiaisen Arabia-perseeseesi, ja PAINU VITTUUN MINUN MAASTANI!!!!"
TUOSSA ^ olisi jo ehkä jonkunlaisen kohun aihe, mutta EI tuossa ^^^^.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016073121983682_ul.shtml?_ga=1.113634503.1382963030.1441244952


Mutta se mistä tässä nyt TAAAAAAAAAAAAAS, ad nauseam(!!), sihistään OIKEASTI, on vain se fakta, jonka suomen Neuvostolehdistökin näyttäisi jo TIETÄVÄN, että Hra. Drumpfh on melko ittestäänselvä Jenkkien uusi residentti.

♩🎵 eikä kuukaaan sille mitään voi! ei voi! ♫♬


*

Kuinka alas te voitte ja aiotte ja olette valmistautuneet, menemään, Hyvä Lehistö ?
Oletteko te ei-lehdistöläiset, eläissänne nähneet mitään toista NÄIN vitun totaalisen epätoivoista rienaus ja tahrimis ja loanheitto ja itku-potku-raivari-toinen potku! ryvettämis ja vastustus -kampanjaa kuin mitä nyt Trumppia kohtaan on käynnissä !?!?!

Siis on kuin äijä olisi joskus polttanut kirkollisen lapsia ja kussut vielä suurimman osan ihmis-apinakuntaa, muroihinkin ! Ja pommittanut jotain vitun koirain-sairaalaa jossain vitun Keijujen maassa.

Media(n kommarit) ja muut Marxistiset kusirotat käy jo ihan supernaurettavan ahdistuneiksi ja epä-epä-epätoivoisiksi tämän suhteen. He ovat kuin mikäkin vitun "kelmusilmä" hamppari narkkari jossain vitun sillankupeessa, täristen vieroitusoireista ja valmiina tekemään "mitä vain..." saadakseen "blossia ja tödee".

Odottkaa vain; kohta Meidänkin Media alkaa myymään käteenvetoja ja poskiottoja jossain rannalla, tai mitä vain muuta, saadakseen edes joooootekin vaikutettua siihen, että Marxismin Riemuvoitto ei vain keskeytyisi, ja ihmiset pääsisi takaisin tielle kohti OIKEAA vitun EDISTYSTÄ !
Joka on, mainittakoon, tila joka on neekereille pitkälti sama kuin auringonvalo vampyyreille ja lumiukoille. Ja sikäli myös kaikille jotka neekereistä elää ja hyötyy.


R A U H O T T U K A A  ny jo perkele !! Te vain nolaatte itsenne, helvetin hölmöt. Eikä ketään oikeasti edes KIINNOSTA !!!

Mutta kuten se Dissect Left blogin pitäjä hienosti asian muotoili; Politiikka on kaikki / ainoa (asia), jonka Vasemmisto tuntee.

Näillä reppanoilla ei näet OLE mitään MUUTA olemassaolossaan ja elämässään, KUIN juurikin "Politiikka" ja sen tuijottaminen ja "seuraaminen" ja tiklaaminen ja kommentointi ja sen sellainen typerä perkeleen paska.

Jotkut tykkää Golfista, kuten luultavasti Trump, ja jotkut muiden elämään sotkeutumisesta. What can i say !?P.s Tuo ählämimies joka siitä vitun pojastaan jankuttelee pitkin ja poikin Amerikkaa, tokaisi ettei hänen, luultavasti typerä persläpi, poikansa edes olisi ollut AMERIKASSA, jos Trump olisi ollut presidenttinä. Niin nin sitä vain, että eikö se poika siinä tapauksessa olisi nimenomaan HENGISSÄ ja kotonaan ?!
Luultavasti tsiigaisi netistä kuvia aasien ja kamelien ja vuohien paskarei´istä ja gluteus maximuksista ja välillä ehkä kävisi olkkarissa huitomassa äitiäänkin ja ehkä sivaltaan sormen tai pari, poikki ?
Nou ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti