sunnuntai 28. elokuuta 2016

Suomen TV, yms paskaa

Tuossa tuli TV:stä mainos tuosta Ismo Leikolan jonkinsortin ohjelmasta, kekseliäästi nimetty "Ismo"ksi !!! ...niin nin siitä tuli mainos.
No...neekerihän siinä oli !  Bäng! Ja se löi kädellään pöytään, mikä tietysti on ihan normaalia ja tavallista kädellisille ja apinoille yms, ja se ikäänkuin löi sen siihen visuaalisena viestinä katsojalle, että "opi nyt jo perkele, ja hyväksy, että ME olemme nyt osa tätä ´teidän´yhteiskuntaa !! vitun impiwaaran-rasistijuntti!"

Muttette te o. Ettekä tu oleen. ME pidämme kyllä SIITÄ huolen, don´t cha worry nigga.


Mutta syy miksi lähdin tätä kirjoittamaan, on tuo KAIKEN tuollaisen VITUN modernin teeveen ällöttävyys. Siis se on vittu ihan tasan tod. ja oikeasti; luotaantyöntävää ja absoluuttisen VASTENMIELISTÄ !!!

Vittu se KUVOTTAA. Ihan oikeasti ja aidosti.

Tämä meidän aikamme on valitettavasti se tähänastisista yksi TYHMIMMISTÄ, aikakausi jolloin älylliset kääpiöt yms pienet ja surkeat ja RUMAT(!) sielut on päässeet aukomaan toistuvasti ja loputtomiin ja rangaistuksetta, päätään pitkin televisiota yms. Ja haukkumaan katsojansakin vielä, ne eritoten jotka eivät asu studion lähettyvillä.


Suomen nykyinen pinnallisuus ja amerikasta maahantuotu kuvottava vitun teennäisyys ja tekopyhyys yms, ja minä harvoin käytän suomenkilen sanaa "tekopyhä" koska se ei toimi mielestäni lainkaan -se on laimea, niin nin tuo kaikki on aivan vitun lannistavaa ja latistavaa ja tuhoisaa kauniimmalle sielulle ja mielelle ja suuremmille odotuksille, kuin "koska me päästään oleen osa Afrikkaa ja neekereitä !? hei! koska ?!....äiti!?"

Minua ällöttää tuo kun joku vitun studio on täytetty toinen toistaan pinnallisemmilla kiipijöillä, jotka hampaat kalkattaen kisaa siitä kuka pystyy olemaan vastenmielisin ja etovin ja myös luotaantyöntävin. Tuossa mainoksessa, jonka näin ilman ääniä, oli myös se 180-vuotias Aira Samuliin, joten SE saattaa olla siinä se. Koska se on niiiiiiin vanha ja siksi se TAKUULLA myös HAISEE.

Haisee kuin TV:n ohjelmatarjonta nykyään.


Tämä johtuu mm ja ehkä lähinnä, siitä, että suomeen on epätoivoisesti yritetty istuttaa tuo Amerikkalaisten OLEMUS sinänsä, ja siihen kuuluu, eritoten TV:ssä, tuo äklöttävä teennäinen ylipirteys. Joka siis on OIKEAN suomalaisuuden antiteesi ja vastanapa ja vastakohta.

Siellä Helsingin päässä keikutaan ikäänkuin sitä oltaisiin JO, jossain missä mitä totaalisimmin EI olla. Eli jonkinlaisessa ...imperiaalisessa, Amerikankaltaisessa ......bonafaid Vaurauden ja Yltäkylläisyyden tilassa. Siellä siis käyttäydytään kuin jokin vitun Rooman Eliitti muinoin, toogassa rypäleitä syöden ja nauraen joka saatanan kommentille ja puolivillaiselle vitsille.
Hyytävän sielutonta ja puistattavan kuvottavaa ja aivan TÄYSIN juuretonta.
Kuin he TOSISSAAN teeskentelisivät olevansa Japanilaisia, ja ihmettelisivät ihan AIDOSTI sitä että Me Muut emme hyväksy ja dikkaa, ja jopa pilkkaamme.

He ovat menneet toisinsanoen; lopullisesti järjiltään.

-

Luin ja olen lukenut, useista eri lähteistä että tämän nykyisen oudon ja toivottavasti vain ohimenevän -ilmaston, yksi aiheuttaja ja syy on jonkinlaisen kosmisen säteilyn tai taustasäteilyn ennennäkemättömän suuri määrä ja vapaa pääsy, tänne planeetan pinnalle ja biosfääriin.
Ja SE lienee yksi OIKEA syy myös siihen miksi kaikki mikä olisi vielä 90-luvulla ollut aivan ajateltavissaolematon Abominaatio, on nyt yht´äkkiä ihan niinkuin se olisi jotain itsestäänselvää ja aina ollut. Ikäänkuin SIINÄ olisi jotain outoa että huomauttaa neekerien läsnäolosta täällä ja sanoo ettei ne kuulu tänne, eikä suinkaan SIINÄ että..... että niitä ON täällä !

Sellaisia hullut on.
Ne ärsyyntyy kun niiden hulluus mainitaan ja tuomitaan ja tuodaan niille itselleen esille.

Tuo säteily, mitä ikinä se onkaan, tekee ihmiset entistäkin tyhmemmiksi. Se saa hullut KIRJAIMELLISESTI kiipeilemään seinillä..... ja korkeissa taloissa ym, ja se saa typerät taikauskoiset pölkkypäät, kiihkoisiksi ....typeriksi pölkkypäiksi. Mutta siis kiihkoisiksi !

Sekä SE, että liika auringonvalo ja kuumuus, ja Bäng! suomalaiset on yhtä vitun tyhmiä kuin Kaikki Muutkin. Ainakin kaikki EI-aasialaiset.
Japsit näyttäisi vielä toistaiseksi pysyvän jokseenkin liitoksissaan, mutta lähes kaikki muut on mitä oudoimmassa olotilassa. Eikä se johdu mistään vitun *hämähäkki näppiksen vieressä!!* ..pakokaasuista tai muusta sellaisesta. Ja epäilisin että te KAIKKI tiedättekkin tämän jo kyllä.
Mutta on kai hirvittävää myöntää olleensa ihan uskomattoman typerä imbesilli-muuli ja väärässä viimeiset 70-vuotta ?

Mutta Suomi EI OLE Amerikka, hyvässä ja pahassa. Ja miksi sieltäkin pitää ottaa ne kaikkein TYHMIMMÄT ja levottomimmat piirteet perkele !??!
Se mikä Suomi itse, OIKEASTI on, on hiljainen ja rauhallinen. Minä itse tiedän että se on nuorena todella todella tylsä ja hermoja raastava ja sielua viiiiiltävä, mutta näin vanhempana se on.. .. .jotain ihan muuta.
Se johtuu ainakin siitä, sanon nyt näin vanhempana, että nuorena ei tiedä mitä tehdä tai pysty siihen, ja monilla ei vain ole kärsivällisyyttä / keskittymiskykyä. Monille ei riitä hiljainen pohdinta ja suunnitelmat ja unelmat ja tunnelmat yms, niiden on, kuten typerien aina, "vain tehtävä jotakin".

Niinkuin myös puhuttava ja "oltava mieltä".
Kuten se kuuluisa sitaatti asian niin loistavasti sanoi; "viisaat puhuvat siksi että heillä on jotakin sanottavaa, typerät siksi että ...heidän on vain sanottava jotakin".

Juuri noin se on. Tyhmän yksi rasittavimmista piirteistä on juurikin tuo sen puheripuli, tuo kyvyttömyys pitää mölyt mahassaan ja olla vain...junou?... pärskäyttämättä niitä kaikkien korville ja täten ärsyttää kaikkia. Ja myös haitata, nykyään, kun joka vitun älykääpiö on / voi olla -kuuluisa.

Ennen sitä toki tehtiin myös kaikenlaista, muttei sitä tehty KOKO MAAILMAN edessä !!
Jos joku vaikkapa pieri pulloon, ja / tai sytytti häpykarvansa / kissansa, tuleen, ei sitä filmattu Juutuubiin.
Ja outoa kyllä; nykynuorille tuo on NORMAALIA. .......Ei sa.....ei herran pieksut ! Vaikea on kuvitella mitä SE tekee maailmankuvalle..... kun kaikki kaikkialla kuvaa kaiken aikaa kaiken !

Siitä tulenee Super Kommunisteja. Ja SE, se tekee todeksi Vasemmiston Unelman; edistyksen lopun ja sivistyksen romahduksen ja paluun neekerientasoiseen barbaariaan ja aivan vitun totaalisen kuvottavaan, kammottavaan, alkeellisuuteen.
Jota ei tietenkään USKOTA, ennenkuin sitä sitten vain kyykistellään vaatteetta ja nälissään, rutiköyhänä ja alistetuna kurjana vitun rottana, jossain vitun nuotiolla tai tynnyrin ympärillä, ja pelätään koko ajan koska joku Kultin Vanhempi Jäsen tulee noutamaan, ja syöttää jollekkin Babhometin patsaalle. (Tappaa siis).

Tokihan tässä yhteyksissäolemisessa on myös aivan ällistyttävän huippuhyviä piirteitä, mutta ongelma on lähinnä nykynuoret, joilta puuttuu vanha maailma sisältään, jotka ovat kasvaneet tämän koneen sisällä.
Niistä uhkaa tulla TÄYSIN aivottomia, ehkä jopa ennennäkemättömiä, super imbesillejä. Vailla MITÄÄN omaa, MITÄÄN sielua tms. Aikalailla Borg-kuutio IRL.

Mutta toisaalta taas, kaikkeen myös ennenpitkää tuppaa kyllästymään, joten varmasti myös neekereihin !
Joten nykyään nuoret kyllä varmasti on aikanaan melko täynnä murjaania, ja KAIKKI tämä jankutus puolesta ja vastaan, voi vihdoin laantua ja kadota, kuin todella tympeä ja paha uni.

-

On suunnaton pettymys, kuten elämäkin sinänsä, että suomesta on tehty ja ollaan tekemässä, vain yksi tavanomainen mitätön pikkumaa, kollektivistinen ja neekereitä täynnä, muiden vastaavien Amerikan vasallien joukkoon. Enkä saata oikein uskoa miten HELPOSTI se kävikään !!
Suomalaiset taittui kuin sarana, katsottuaan vain yhden liian monta Haliwuud-elokuvaa.

Tämä kaikki on jatkumoa sille, että Suomalaiset ei osaa tai uskalla olla Suomalaisia. SIITÄ tässä on lopultakin kyse.
Kaikki tämä näennäinen "suvaitsevaisuus" ja muu "neekerinrakastaminen" ja "avoimuus" ja sen sellainen, ovat vain paskahousujen ja lajitelman sekalaisia, sekopäisiä idiootteja tekosyy, paitsi toki idioottien tapauksessa, olla olematta Suomalaisia.


Minulla on tekeillä tästä aiheesta muitakin kirjoituksia, joten en nyt haluaisi tätä purkaa niin pitkälti tässä ja nyt, mutta jatkan vielä ainakin sen verran, että sanon että; tämä kaikki muistuttaa HYVIN paljon mm koulukiusaamista !
Ja mikäs muukaan se siellä keikkui ja riekkui, Kaiken Kansan Nokassa ja Häiritsijänä ja Käskijänä kuin "entinen" koulukiusaaja Stubbin Kaitsu ?!?!?
Kuten näette, ei ne mihinkään MUUTU, per se, vaan ne vain jalostuu vähän siedettävempään ja "sivistyneempään" muotoon.
Mutta heidän olemuksensa ja tekonsa ja sanansa ja suhtautumisensa muihin & ympäröivään todellisuuteen, EI tietenkään MUUTU mihinkään !!

Stubbikin siellä lähinnä KOMENTELI ja sanoi mitä muut, hänelle TÄYSIN tuntemattomat ja vieraat, aikuiset ihmiset, EIVÄT SAISI tehdä ja sanoa !!
Vittu että kehtaakin saatana !

Eroaako tuo jonkun mielestä siitä, kun Amerikkalaisissa elokuvissa se kiusaaja "pyytää" siltä "nörtiltä" niitä sen lounasrahoja ?! Tai ihan vain kääntää sen fyysisesti ylösalaisin ja käskee sen poimia ne kolikot siitä lattialta ja ojentaa hänelle ?!
Nimpä.

Niin ne näkee maailman; ne on ihmisten saalistajia.


Ja tiedoksi teille Hoi Polloin pösilöille ja muuleille, että; NE, kiusaajat sinänsä, itse, EI ole edes se SE ongelma !! Se SE ongelma olette itse asiassa TE !!

Näet; jos me eläisimme LAITTOMASSA maailmassa, eli siinä mikä on olemassa tuossa taustalla koko ajan ja HETI, jos ja kun siihen vain haluatte palata, ja mitä pikemmin sen parempi, niin nämä vitun kusipäät ja mutantit ja öykkärit voitaisiin yksinkertaisesti...."käsitellä"... jotenkin. Capish ?

Mutta !! Kun on Laki ! Niitä EI, voi käsitellä. Koska "Laki" on mahdollistanut Pahuudelle, ottaa niskalenkki KAIKESTA ihmisten elämässä, ja se on tuonut myös nämä ennen ehkä siellä täällä YKSIN saalistaneet paskamyyrät YHTEEN, e pluribus unum. Ja nyt kun he ovat löytäneet toisensa, he TUKEVAT TOISIAAN. Mutta ! Hyvä Kunnon Kansalainen; voitko SINÄ sanoa, että SINÄ tukisit ketä tahansa muuta muulia joka kuuluu kategoriaan "enemmistö" tai hoi polloi, jos ja kun näet Sikojen taluttavan häntä maijaan ? Tai murtaisitko hänet kenties vapaaksi "linnasta" ? Tai ampuisitko kytät, kuten tulisi tehdä ihan jo periaatteesta, saadaksesi ystäväsi heidän fyysisestä otteestaan irti !?

Jep, ai didnt think sou !

Mutta ! Ajattele sama asia käyttäen Kiusaajia ! MIHIN, tarkalleenottaen, luulet HEIDÄN pysähtyvän, saadakseen tahtonsa läpi ?!?! ................
................................................... ..                                .. . ... .                .
. .. .            .
.................................................
.....................................pitkään saa kyllä miettiä ...................kieltämättä.................
...ei nyt tule mitään niiiiiiiiin tiettyä mieleen...


Lyhyestisanottuna; ns Tavallinen Ihminen jättää elämässään AINA      A L O I T T E E N  Pahuudelle ! Ja Pahuus kuten tiedetään, on totaalisen pro-aktiivista !
Se. Ei. Nuku !! Se ei herran perkele nuku eikä lepää, se on AINA ja tauotta, miettimässä JOOOOTAIN uutta vitun koiruutta tai keinoa, metodia ja näppäryyttä, jolla saada SINUT haksahtamaan omiin suunnitelmiinsa. Iiiiihan aina. Ja kun esim vain KATSOOKIN Stubbia ....*puistatus!* ...jokin INHO herää sisällä. Geenini tunnistaa tuon kyseisen vitun Luihun Fenotyypin.
Se käskee joko a) tappamaan sen ja peittelemään kropan johonkin pusikkoon tai polttamaan, tai sitten b) pysymään siitä mahdollisimman kaukana, loitolla.

Ne vain ei OSAA, pysty, kykene, olemaan RAUHASSA. Koska niillä ei ole sisintä. Sielua. Itseä. Ne on tyhjiä ja siksi nälkäisiä.
Ne on sanallasanoen; vastenmielisiä. Ja aivan uskomattomaan extenttiin.
Mutta toisaalta; mihin se voisikaan päättyä ? Rajattomassa maailmassa, myös Pahuus ja alhaisuus ovat vailla rajaa. Ikävä kyllä.


Mutta tämä nyt jo poikkesi taas itse aiheesta.
Eli halusin vain ilmaista totaalisen vastenmielisyydentunteeni nykyistä TV-tarjontaa kohtaan.
Se on itse asiassa niin kamalaa kuraa että minun käy sääliksi jo sen tekijöitäkin. Koska minä olen yhtä älykäs ja vähissämäärin tyhmä, kuin sanon olevani, minä ymmärrän myös niitä puolia mitä muut ei nähtävästi NÄE, ja minä ymmärrän myös vihollista. Vaikkakaan en tuo sitä juurikaan esiin Blogissa. (Jos ei muuten, niin siksi että se on saarnatessa "kaunterproduktiivista")

Ja olen TÄYSIN varma, että Median sisällä toimii myös niitä, ehkä jopa sangen paljon, jotka haluaisivat suurinpiirtein jo revetä liitoksistaan, tilanteen takia. Suuntaan taikka toiseen, mutta koska he eivät viitsi saada potkuja ja/tai Rasistin™ tai muun vastaavan leimaa, he vain ajelehtivat Virallisen Virran mukana.

Toisaalta täytyy sanoa, että MINÄ esim, en olisi missään vitun nimessä HILJAA tällaisina(kaan) aikoina, sillä minä olen niitä Tulisieluja jotka kyllä ÄRÄHTÄVÄT sitten jos ja kun, yleensä KUN, toiset menevät liian pitkälle. Ja koska minä olen ÄLYKKÄÄMPI kuin suurin osa muista, se MITÄ minä sanon, yleensä lopettaa sen "vihollisen" rimpuilun melkolailla siihen paikkaan, jollei kyse ole juurikin noista ihmisen saalistajista. NIILLE se on usein KAIKKI, VAIN pelkkää peliä. Kuten sanoin; ne on täysin TYHJIÄ. Ne on kuin tosielämän "botteja". Vanhuksille tiedoksi: Botti on tietokoneen ohjaama hahmo, tietokonepelissä. Eli robotti periaatteessa.
Toki se NÄYTTÄÄ ihmiseltä, mutta niinhän neekerikin näyttää. Ja pystyssäkulkevä apina ja kissa ja moni moni muu elukka.

Eli siis; nekin Medialaiset jotka olisivat itse jotakin mieltä jostain, mutteivät SANO sitä tai muutenkaan tuo esiin, PYSYTTÄVÄT tätä vitun Henkistä Neuvostoliittoa mikä tämä "Suomi" ON !!
SE tässä "vituttaa" kaikkein eniten; että te muut TYYDYTTE siihen. Siinä kaikki.

Kuten se lempiblogaajani sanoi silloin kun Neekeripäällikkö valittiin Amerikassa 2008 ensimmäisen kerran; se, SE että se ylipäätään valittiin, on SE ONGELMA !! Ei sinänsä edes se että se on neekeri.
Sillä se sen VALINTA osoittaaa mitä valkeista ja lännestä on tullut. Se osoittaa että olemme "at rock bottom" - aivan pohjalla. Pohjamudassa. Kun koko Läntinen / "Vapaa Maailma", katsoo jumalauta esihistoriallista kuivuneen järvenpohjan kyykistelevää MUSLIMI neekeriä toivon ja vision ja tulevaisuuden yms lähteenä....niin.... kaikki on jo ohi !
Thät´s fo deemn shöö !


Ja SE on aivan giganttinen pettymys, ettei suomalaisista sitten ollutkaan olemaan juuri mitään omaa. Ei ole uutta Gallen-Kallelaa, tai uutta Visiota. On VAIN "politiikkaa" ja joku päivän puhuva läski viemässä muiden elämänhalun ja rahat. Ja yleensä se joku on nainen tai joku rutikuiva, kolkytkiloinen vitun Marxisti-rotta "lakeija". Joku hapan pikku pieru joka haluaa kostaa oman etovan vastenmielisyytensä ja kuvottavan tunkkaisen ja tyhjyyttäänkumisevan pahuutensa, kaikille muille. Ja tuossa onkin jo "politiikka" pähkinänkuoressa, niille jotka eivät vielä tienneet.
Tästä opista ei edes rahasteta mitään, saatte kaiken ilmaiseksi. Pro Bono.

"Suomi" on lopunkaiken, Paska Maa. Ei Saksa. Vaikka toki Saksakin on Paska Maa. Ja sillä on ällistyttävä kyky tulla jopa yhä paskemmaksi !


Minä olen sanonut UUUUSEIN, että suomalaisten suhtautuminen Amerikkalaisiin ON, de vitun facto, TISMALLEEN: RAHTIKULTTI.
Se on se mitä se ON.

En nyt tiedä KÄSITÄTTEKÖ te tämän asian täyden "implikaation"... mutta ei se HYVÄÄ lupaa sinänsä.

SE minua eniten sapettaa Suomen Televisiossa ja teissä muissa. Nykyään aivan erityisesti. Korostuneena vallan.

Olisihan sitä voinut kai edes KOOOOKEILLA ? ensin............jotain ihan itsetehtyä ja omaa ? nou ? ennenkuin muodonmuuttuu Ämeriggälaäiysekshi.

En nyt tarkoita........tai ainakaan HALUA, heittäytyä Ukio Mishimaksi niskaanne, mutta.... miksi te ETTE käytä neljäntuulenhattua, NY-lippiksen sijaan ? Tai jotain Legend Of Zelda tyylisiä kledjuja, Englesmannien kauluspaita ja kraka yms -uniformun sijaan !?
Miksei Japsit käytä enää kimonoita yms OMAANSA ?!! Mikä teihin kaikkiin on oikein mennyt ?! Vitun Löysät Laimeat Petturit !

Vittu mä vihaan teitä !
Saatana.

*

Minä ymmärrän hyvin, standardit esim sähköpistokkeissa ja ...........piuhoissa ja sen sellaisissa, mutta; mitä ideaa on elää planeetalla jossa KAIKKI on siinä yhdessä ja SAMASSA muodossa ja muotissa ? Samoissa vitun vaatteissa, huolimatta siitä MIIISSÄ sitä on. Ja käyttävät samoja kieliä ja sen kielikuvia ja sitaatteja ja muuta vastaavaa typerää keskinkertaista paskaa ja roinaa, ja naisia lähinnä, miellyttävää sontaa ?!

Hei: miksi te oikein tekonauratte siellä televisiossa ? Hei?!..... kallistaen päätä ooooiiiikein näkyvästi vieläpä taakse, kuin hammaslääkärissä, oikein kuin näyttääksenne että "aahahahaha, katsokaapa siellä susiraja väärälläpuole..nnnnTÄTÄ!! AHAHAA!"

Jep; minä NÄEN !! Todentotta ja tottavie, teiltä on lähtenyt jo sielu ruumiista, kaaaauuuus kauas pois. Ai kän sii thät ! Kli´rli !

Ihan pahaa tekee. Kuin katselisi siitä pelastusveneestä Titaanisen, uppoavan. Hiljaa, ehkä majesteettisestikkin, mutta hyvin tappavan varmasti kuitenkin. Ja mitä kammottavampaan syvyyteen ja pimeyteen.
Johon on, mainittakoon, paljon helpompi langeta kuin sieltä on nousta enää ylös !Minä sanon nyt teille Suomen Television vitun AMATÖÖRIT ja sieluttomat ruikut, jotain ! O.K ?!
- Uskokaa pois vain lantapäiset sontajuntit, vaikka kuuuuuiiiiiinka kieriskelisitte missä vain ja tahansa, taikapölyssä, ja vaikka te kuuuuuiiiinka railakkaasti ja raivoten ja antaumuksella, yrittäisitte saada Anglo-Saksisuuden tarttumaan itseenne, ja vaikka MIIITÄ vitun taikamenoja ja taikaliikkeitä te suorittaisitte, siellä lopussa odottaa kuitenkin AINA se sama vanha tympeä vitun pallinaamainen, Suomalainen, vitun apinanlärvä jota te niiiiiiiiiiiin yritätte paeta !
Nou mätr WHAT !

Itteensä ei pääse karkuun !


Suomalaiset EI OLE pirteitä !!
Suomalaiset EI ole puheliaita !
Suomalaiset EI tykkää murjaaneista eikä edes neekereistä !
Suomalaiset EI tykkää olla ulospäinsuuntautuneita ja jutustella ja olla ninq jee, ja ninq et hei, ja ninq et oujeea ja niin edespäin.
Suomalaiset EI tanssi !
Suomalaiset Ei "räppää" (tosissaan).
Suomalaiset EI välitä vittuakaan jostain PERKELEEN hevonhelveti vitun Angolasta ja kurjista köyhistä superneekereistä.
KUKAAN EI "heitä läppää" !! Ellei se sitten ole joku urheilulaji. Mitä se luultavasti tulee vuoden 2100-Olympialaisissa olemaankin.
Suomalaiset EI OLE avoimia ! (Minä tosin olen, mutten ole 100% pelkkä Finuiitti)
Suomalaiset EI OLE kaupustelijoiden ja kaupankävijöiden lajia ja rotua !
Suomalaiset EI OLE Eurooppalaisia ja osa Eurooppaa.
Suomalaiset EI ymmärrä kovinkaan hyvin abstraktia tai PUHUTTUA ja sikäli myös kirjoitettua, huumoria. Syitä on useita, mutta NIITÄ en kerro pro bono !
Suomalaiset EI ole positiivisia !

Jne jne.... lista on melko pitkä.

Suomalaiset tuon kaiken sijaan kyllä; tykkäävät kännätä ja rähistä, murjottaa ja vihoitella, tiuskia ja panetella, ärsyttää ja ilmeisesti myös tulla itse ärsytetyksi, Politiikasta ja Poliitikoista ja Laeista ja Kytistä ja ylipäätään kaikesta mikä tuo lisää kurjuutta ja pahuutta ja TÄYSIN TURHAA kärsimystä ja koettelemuksia elämään - ja pyytää siitä sitten vielä saatana itse MAKSUN perkele, kaupan päälle !
Eli suomalaiset TYKKÄÄ tulla raiskatuksi ja ryöstetyksi ja ......................voi luoja.....
...voi ei. Voi ei, voi ei, voi ei.
Oivoi...........tämä tarkoittaa että kyllä! Muslimit ON, tulleet jäädäkseen. Ja ei vain JÄÄDÄKSEEN, mutta ottaakseen herran pieksut KOMENNON !!
Suomalaiset ON, masokisteja.
Se jutku oli oikeassa, Pohjoiset rodut on AINA masokisteja.


Oi; haistakaa vittu ! Vitun Liian Isot - Tyhmät Muulit.


MINUN täytynee ITSE lähteä maanpakoon ja evakkoon ja pois täältä, minä alan jo seota lopullisesti. Tämä vitun "maa" vie ainakin IHMISESTÄ kaiken. Ihan, aivan, kaiken !
Te olette sitten kertakaikkisen vitun KUVOTTAVA ja VASTENMIELINEN pikku "Kansa" ja/tai rotu !! Suomalaiset !! En voi muuta todeta !
Toki siellä täällä on jooooiiiitain valon pilkahduksia, mutta niidenkin tuottama toivo hukkuu HYVIN nopeasti kun vain avaa Telkkarin tai tsiigaa nettiä ja teidän kommenttejanne tai menee vain junou?... ulos, ja "elää arkea". Teillä ei ole MITÄÄN, ei sitten niin perkele MITÄÄN, mielikuvitusta !!
Ja kuten itse vittu Ainstain sanoi; se on TÄRKEÄMPÄÄ kuin vittu T I E T O !!! Tosin hän ei käyttänyt sanaa "vittu" - minä lisäsin sen itse.

Te LUULETTE tietävänne kaikesta kaiken, vitun tyhmät perkeleen lantapäät, vaikkette tiedä juuri mistään juuri mitään !
Täällä "verotetaan" eli RYÖSTETÄÄN, koska ei kukaan estäkkään(!), KAIKESTA; kävelystä ja kävelemättä jättämisestä, koirasta(!) ja autosta, ulkoakerätyistä tyhjistä pulloista, peniksestä ja sen käytöstä, perinnöstä ja köyhyydestä, rikkaudesta ja työstä ja työttömyydestä, taivaalletuijottamisesta ja TV:n tsiigaamisesta (ennen myös omistamisesta!), kissan kuivamuonasta ja kravatista, "makeisista" ja hengittämisestä Julkisilla Paikoilla, ovista ja ikkunoista, laminaateista ja remonteista, pieruista ja matelusta, liiasta hiljaisuudesta ja metelistä, kyyhöttämisestä kanahäkissä tai sen vieressä tai ehkä alla, itsetutkimuksesta ja Joogasta, salillakäymisestä ja purkanjauhamisesta (eritoten jos nämä toteuttaa yhtäaikaisesti!), maahansaapumisesta, täälläolosta, ja maasta poistumisesta.
Lomista ja rikkaruohoista, liian rumasta ja liian hienosta autosta / puolisosta / lapsista / aidasta / tontista jne, liian neliskanttisesta ....takaraivosta, suuhunkusemisesta joka EI liity "Politiikkaan" - täällä nyhdetään maksu pysäköinnistä, vaikka vain muutaman SEKUNNIN !
Täällä kaikki MAKSAA maltaita ja hunajaa ja järjen. Ja siis säästöt ! (mitkä säästöt ! Nigga what the fuck is "säästö" ?!?)

Sitten jos näille Zombiemuuleille huomauttaa näistä asioista, PARAS vastaus on vain se tympeä, typerä vitun virne, mitä apinatkin aina pitää naamallaan, se vaivaantunut hymynkaltainen.... "tämmönenmävaanoon!" ilme.

Emmätiä............ emmä jaksa. Saatana.


Tiedättekö; te TODELLA muistutatte, tarkkailijan silmissä, Pohjois-Korealaisia. Sielläkään ei uskalleta tai osata, käydä sen OIKEAN SYYLLISEN ja Paholaisen maanpäällisen lähettilään kimppuun. Vaan siellä tiuskitaan keskenään, toisilleen, ja ilmiannetaan toisiaan. Kuten kaikki ns "beetat" tai "omegat" yms tekee, sillävälin kun se vitun läskipaska Alfa vaan istuu perseellään ja märehtii jotain vitun lehtiä ja nostaa välillä vähän kankkua ja pieraisee, ja ehkä tsiigaa tuimasti.

(Video Soinista Eduskunnan istunnossa, vuotta en muista).


Harmillista että elämä on tällaista.
TODELLA todella harmillista.

"Johtamaan" pääsee kun on tarpeeksi alhainen kusinen paskaläntti, ja selkärangaton, moraaliton mielisairas rotanpaska kusipää, valehtelija ja öykkäröivä APINA.

Ja te aina puhutte kuinka on ERIKSEEN ihminen ja apina........ hahahAHAH... jaa no, no joo no.. itse asiassa ONHAN teillä muuten sittenkin mielikuvitusta !
HAhaa.... jaa juu, mutta se onkin vain vähän sellaista "hyvin tietynlaista".


Summa Summarun: suomen TV, sä oot perseestä ! Ja syvältä, ja myös poikittain !
Epäaitoa ja luotaankarkoittavaa. Pettymys ja tyhmiä varten räätälöity, kuten lähes koko elämäkin sinänsä. Eli naisia lähinnä. Ja Vasureita.

P.s Neekeri tai muu murjaani, EI KUULU SUOMEEN, sen enempää kuin koira tai paskaläjäkään kyllä, pöydälle. Eritoten katetulle, hienolle, ruokailupöydälle.

Te olette pelkkiä nälviviä pikkusieluisia ja lahjattomia, keskinkertaisia ja siitä ärtyneitä, idiootteja ja ääliöitä, huonokäytöksisiä ja töykeitä imbesillejä, jotka siellä auotte päätänne ja luulette olevanne oikeassa ja Hyviä ja Viisaita, te "önnön nönnön nönnön nönnön nöö! Rasistii™ ! läl läl lää!" tyypit. Teitä viedään kuin pässiä narussa ja litran mittaa ja mitä idiootit teette ? Te ilkutte MINUA ja NAURATTE saatana, siinä kun paimenenne teitä kuljettelee pitkin ketoa ! AHAHHAA lol. Vittu mitä saatanan, Saatanan, pässejä !

Teillä ei vain ole lahjoja tai visiota. Te LUULETTE paljon kaikenlaista.Täytyy vielä ihan lopuksi tällätavalla ympäripyöreästi siteerata sitä lempparibloggailijaani, ja sanoa että; tyhmissä on mm se ongelma, että he (jos siis ovat ystäviäsi) osaavat kyllä saattaa sinut ongelmiin, mutta he EIVÄT osaa enää poistaa sinua / auttaa sinua, niistä ULOS !

Miettikää esim tätä. Vitun Äänestäjät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti