sunnuntai 7. elokuuta 2016

Olympialaiset on alkaneet

Riion Olymppialaiset on sitten alkaneet.
TOISTAISEKSI ainakaan, ei kukaan ole vielä kuollut tietääkseni, tai ählämi räjähtänyt, mutta älkää nyt hätäilkö !!
Kyllä tässä vielä on aikaa.

Mutta mutustellaan nyt näitä, vain uusimpia(!), otsikoita Riosta. Shall wii ?Ai niin, hei...ja .jaa..hhahaah JHAAAaaa !! hei?! muistatteko kun sillon kerran sanoin että "...ei kukaan ole vielä kuollut tietääkseni..." ? ...Niin nin hhahaa, noooo jooo no, ehkä puhuin liian aikaisin, ja väärin !
HAhaa.

Mutta murhattu olis sentään vain "ryöstäjä" itse, joten siinä ei ehkä menetetty nyt SEN enempää.
Ja kun niitä vitun kusiaisia kuhisee siellä koko vitun tunkkainen vitun viidakko, nin ...huu givs a fak.
Mutta onhan se silti traagista ja kaikkea sitä, eritoten kuolleelle itselleen. Ja ei Olympialaisissa PITÄISI olla YHTÄKÄÄN MURHAA !!

Vittu MURHA !


TAKAAN että TUOTA ^^  ette tule näkemään TOKIOSSA !!
Itse asiassa Tokio ja Rio onkin vastanavat, joten on jotenkin loogistakin, että seuraavat Olympialaiset on sitten siellä. Se on jo ihan oikeasti KHUULI paikka !
Sieltä suomelle sitten se Olympiakulta lätkässä nin avot ! Olisi ihan yyberkhuul paikka ja khuulin futuristinen nimeään myöden koko jutu "Tokio 2020". Kuulostaa skifileffalta.

Mutta mitään Olympialätkäkultaa EI TULE, koska nekin on käsittääkseni kesäkisat, mutta hei! saanhan minä unelmoida. Sou fak juu !

*

No katsotaan nyt mitä tässä vielä tuleman pitää. Kiehtovat kisat on kyllä kyseessä kieltämättä.
Tsiigasin jopa vähän tuota naisten, jotka näyttävät miehiltä (kuulostaa leffan nimeltä, eikö?), maantiepyöräilyä, ja pelkäsin koko ajan että joku vitun kelmusilmähuuhaa siitä hyppää yht´äkkiä sinne sekaan ja ryöstää jonkun tai tappaa tai raiskaa tai jotain. Mutta toistaiseksi ne vitun Cavalhot on pitäneet ittensä kurissa ja/tai viidakon kätköissä.

Myöskin ne korkeat rakennukset ja muut talot, näyttää kaikki siltä kuin ne sortuisivat ihan minä hetkenä hyvänsä. MINÄ. HETKENÄ. HYVÄNSÄ.

Kuin suomalaisurheilijat suorituksineen.
Ensin niitä "hehkutetaan" iltalehdessäkin ja pedataan jo mitallia ja ties mitä enkkaa, ja sitten kun kelaat vähän ylemmäs, uudempiin juttuihin, bäng! siellä ne keikkuu "sortuneina" ja "romahtaneina" ja "ei saatana! / paskanmarjat!"

Suomalaisille käy AINA näin ! Vittu AINA. Iiiiihan aina.

Miksei teistä hei O, mihinkä ? Miks ?
Vittu HIRVEELLÄ puhinalla aina MENNÄÄN, mutta SIELLÄ paikanpäällä sitten sorrutaan ja nieleskellään limaa ja kyyneleitä, kuin Nummisen Tepa lätkämailanvarressa aikoinaan.
Voisi MILTEI luulla, että; suomalaiset meneekin itse asiassa OIKEASTI sinne häviämään. Ei voittamaan.

Mutta tämä lienee alitajuinen tavoite, eikä siksi tiedostettu.

*

Tapio Suominen näyttää pullistuneelta ja puhkikuluneelta. Se näyttää, useimmissa fotoissakin, siltä kuin se olisi vain YHDEN askeleen / tikun / laukaisevan tapahtuman -päässä, täydestä ja lopullisesta sekoamisesta.
Saattaakin itse asiassa olla että se on SE, eikä muslimit, joka suomessa tekee ensimmäisen "allaaa-hu-..." iskun. Se vielä kiljuu tuota, hyökättyään vitun sammakonpaska, johonkin vitun kafeteriaan ..tietämättä itsekkään raukkaparka mitä on tekemässä, miksi ja milloin ja miten jne.

Varokaa sitä !!

Se on ihan täyskahjo ja seinähullu. Pimee. Hullu kuin hatuntekijä.

Olen MELKO varma, että se pian laittautuu joksikin lahko-Johtajaksi ja alkaa voidella ja maanitella itselleen Uskollisten Seuraajien joukkoa, jonka kanssa suorittaa jokin vitun rituaalinen joukkoitsemurha. Kaapuun pukeutuneena.

Pitäkää sitä silmällä.

*

Suomalainen ruoskittiin pihalle pöytätenniksessä.
Suomalaiset uivat itsensä vittuun, paitsi tuo yksi, tuo Jenna joka kai ui vielä myöhemmin tänään.

...hyvältä näyttää.


Tästä se lähtee !
Lisäys! klo 23.05
Unohdin vielä tämän...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti