sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kotimaan Konttori

No.
Niin.

Tässä tää nyt  sitten on !! MINUN ideani ! PERKELE !!
TAAS !!

En toisaalta olisi uskonut TÄTÄ uutista / päivää näkeväni !

En totta vie.


http://www.iltalehti.fi/viihde/2016080622012618_vi.shtml

The Officesta tehdään Kotimainen / Suomalainen / Härmäläinen versio !!!

AAha..ha...haa..lle vitun lujaa...?

En itseasiassa tiedä miten päin tässä olla, mihin kääntyä ja vääntyä ja miten reagoida.. ?! Jos joku tietää niin kerro perkele toki minullekin.
SUOMALAINEN "Konttori" !?!......wau.


Minä ITSE olin alkanut suunnitella tällaista jo kauan sitten, ja minulla on ollut jo vähän omaa grafiikkaakin asian suhteen tehtynä ja olen käsikirjoittanut pieniä pätkiä omaa versiotani ja koettanut miettiä "kastia" eli näyttelijöitä, mutta olen saanut tässä muutaman viimevuoden aikana kasaan lähinnä vain YHDEN kurjan nimen !!

Jota nähtävästi kukaan MUU, EI OLE, tullut ajatelleeksi. Ehkä siksi että se on ainoita joista suomessa olisi tuollaiseen rooliin. Ja katselemalla noita teidän muiden ehdotuksia, on selvää ettei ainakaan YHDELLÄKÄÄN kommentoijista ole ALKEELLISINTAKAAN käsitystä MISTÄÄN mikä liittyy MITENKÄÄN ...komediaan, viihteeseen, taiteeseen, hauskuuteen, kekseliäisyyteen yms.
Aivan vitun KAMMOTTAVIA ehdotuksia !! Klisheemäisiä ja puisevia, sieluttomia ja kuolleita. Lahjattomia ja keskinkertaisia.
Kuten suomalaiset suurimmaksi osaksi "Kansana" ovatkin.

Suomlantilaiseni; teijän ehdotukset on perseestä. With all due respect. Which is none / very little.


En halua nyt, vaikka toisaalta HALUAISIN, antaa teille hyvät Suomen Konttorin Tekijät, ilmaiseksi mitään omia ja oikeasti HYVIÄ, ideoitani, niin annan nyt jotain valaistusta teille huuhaille ilmaiseksi, in bona fide ja pro bono.

Minun näyttelijävalintani olisi Miitta Sorvali. Jonkinnäköiseksi höyrähtäneehköksi vanhemmaksi rouvaksi. Ajatelkaa ehkäpä yhdistelmä jenkkiversion Angelaa ja Meredithiä.
Joku joka varastaa kyniä ja näkee pikku-ukkoja. Sen tyyppinen ...tyyppi. Eli kuten lähes kuka vain "Poliitikkomme".

Ja koska olin jo laatinut tällaisen grafiikankin, jota nyt pienensin ja muokkasin tähän blogiin sopivaksi, joka ei kyllä ollut tarkoitettu teille KENELLEKÄÄN nähtäväksi, eikä tasan TOD! tämän blogin puitteissa, mutta what-the-hell menkööt perkele, nin tässä on.....tällainen MINUN oma ...visuaalisen taulukon alkuni, johon piti alkaa keräämään näitä naamoja, oma "kästini"...* Mmmmuiskis! *


..mutta kuten sanoin, en päässyt tuota pidemmälle. Suomessa ei kertakaikkiaan vain OLE, mitään / ketään varsinaisesti sopivaa siihen. "Muodollisesti Pätevää" ns.
Paitsi ehkä MINÄ henk.kohtaisesti voisin olla hyvä "Maikhl Skott". Minä luulisin niin. Ja kuten sanotaan; jos jotain haluaa tehdyksi, se tulee tehdä ITSE !
Niin se perkele vain AINA on.

Mutten MINÄ ala miksikään TV-hahmoksi ! En tod!! En erityisesti nykyaikana, jolloin ei voi sanoa mistään mitään, ilman etteikö joku VITUN Lakiapalvova kusirotta vasurin-nuljaska ämmä tulisi ja "loukkaantuisi" verisesti ja usuttaisi niitä älykkäitä Kyttiä kimppuuni ja yrittäisi kaikin käytettävissäolevin keinoin paitsi saada minut sensuroitua ja hiljaiseksi ja ehkä "linnaan", niin myöskin VARASTETTUA minulta KAIKKI muu. Kaikki mikä irti lähtee, ja pullistella sillä sitten tuolla, pitkin maailmaa, muka omanaan, ja näin edespäin.

Nykyajan ja suomen, ja ylipäätään suomen, ilmapiiri ei vain OLE kovin sopiva komedialle ja ylimalkaan MILLEKÄÄN ystävälliselle ja hauskalle ja kevyelle ja kepeälle ja leikkisälle. Tämä ON kurja maa. Kuten kytät ON abominaalisen typeriä ja tyhmiä. Näin ei vain SANOTA, vaan näin sanotaan, koska näin ON.
Mutta jos olet tyhmä ja jästipäinen ja tyhmä, ja tyhmäkin vielä, et kai käsitä tätä. Tai ainakaan pysty sitä niskojen nakkelultasi HYVÄKSYMÄÄN. Ihan jo siksi, että siinä menisi koko vitun, kurja, persoonallisuutesi(tynkä)kin samalla.
Ja ...ju cänt häv thät !


Mutta ennenkuin nyt hairahdun aiheesta tuon kummemmin, jatketaan.
Miettiessäni sitä, ken voisi olla Härmän "Pamela", eli vastaanoton totaalinen beibi, päädyn aina vaan ja uudestaan yhteen ja samaan vastaukseen; se VOISI olla non other than Anna Abreu !
Jep !......

Totisesti ! (mitä ikinä totesitkaan, se oli luultavasti tuohon täysin sopiva huudahdus. Paitsi jos vain pieraisit tai huudahdit kissalle jotakin, ehkäpä "alas sieltä pöydältä!" ...sitten SE ei sovi.)Tsiigatkaa...

...eikö noissa JOTAIN samahkoa ole ?

Tosin "Pam" on kuumempi paljon, kuin Anna. Paitsi ehkä kropaltaan, ja tosielämässä muutenkin. Mutta "Pamina".


Täytyy ohimennen sanoa, että SE on tietysti asia erikseen MINKÄLAINEN versio tässä on kyseessä. Mutta koska sitä ei voi tietää, täytyy tämä jossittelu ja jankuttelu ja visiointi ja haparointi ja spekulointi, perustaa jo olemassaoleviin versioihin eli Jenkki ja Britti -versioihin. Jos ne niiden hahmot tehdään taas vain uudestaan, mutta "lokalisoituina" versioina; kusessa ollaan !

Nimittäin suomessa ei vain ole niitä tyyppejä.
MINUN mielessäni vilahti mm Mikko Kivinen, joooonkinlaiseksi hyvin ylimalkaiseksi "Kevin"iksi, mutta tiedä häntä... eikä se enää kai edes TEE mitään, paitsi makaa kotona ja kokkaa ja syö ja pieree ja paskoo ja tuijottaa kisoja tjns.


Ja mitä tulee tähän Koko Kansan Inhoamaan™ (MINUN treidmarkkini!) Aku Hirviniiieeemeen, niin se EI sovi. Se ei vain toimi tässä yhteydessä luultavasti MISSÄÄN roolissa. Eikä oikein edes siinäkään.
Jollein se esittäisi Konttorin ulkopuolellaolevaa lyhtypylväänrunkoa tai jotain. Mutta kyllä se siltikin kävisi ainakin jonkun, hermoon.

ITSE olin ajatellut myös ehkä Silvennoisen Hessua johonkin rooliin, ehkäpä varastomieheksi, ja senhän se on jo tehnytkin 90-luvulla siinä sketsissä missä se kuljeskeli ympäri työpaikkaansa sillä vitun häkki...rulla..hökötyksellä ja vastasi aina että "nyt ei pysty.....nyt ei kyllä vaan pysty..".
Ehkä SE tyyppi voisi toimia jonkinlaisena varastomiehenä tässäkin.

Se oli itteasiassa tämä : https://www.youtube.com/watch?v=WV1ZTIqohCY
Ahahah lol. Tuo on edelleen hyvä. TUO näyttää muuten yllättävän paljon jo "Officelta" jos oikein ajattelee. Ehkä jotain tuonsuuntaista voisi PARHAIMMILLAAN olla suomen Konttori.

Tuosta Kummeli / Mankeli jengistä olisi muutenkin uutettavissa noita tyyppejä, jolleivät ole jo liian vanhoja. Mutta ottakaapa harkintaan.

Kaikki Pirkka-Pekat ja se sen vinonenäinen junttipartneri Tiim-Ahmasta yms, voidaan toki käyttää / kierrättää siinä jossakin olemuksessa, jossain vaiheessa, mutta ne lienee jo liian vanhaa kamaa ja puhkikuluneita nykyään.

Yksi tyyppi joka VOISI toimia jossakin jotenkin, on se Kalle Lambert, kieltämättä, mutten vain keksi missä ja miten. Ehkä sitten; pysymällä vain poissa. Vai ?

*

Älkääkä PLIIIzzzz käyttäkö tätä minään vitun tilaisuutena juntata yhä vain enemmän ja lisää ja enemmän "Monikulttuurisuutta™" suomalaisten niskaan ja silmille. SITÄ ei näet KUKAAN HALUA nähdä.
Ei OIKEASTI. joten se on itseään vastaankäyvää, kaunterproduktiivista.

YRITTÄKÄÄ edes, vitun Median Vasurit, pitää KERRANKIN elämässänne "Politiikka" POISSA ja KAUKANA jostakin !! Kokeilkaa edes !!

Ottakaa esimerkiksi tämä neuvo "vakavissanne" minkä itse koko höskän luoja eli Riki Zöveis sanoi aikanaan, selvittäen mikä hahmo on Deivid Brent miehiään, Riki sanoi että; David on omasta mielestään se SUURI ja ei vielä löydetty, komiikan nero / lahja maailmalle, ja hän pitää tätä sarjaa, tätä Mokumenttia, omana komediasarjanaan / ulostulonaan, jolla maailma vihdoin löytäisi hänet.

Ja TUO selittää jo kaiken oleellisen koko Konttorin IDEASTA siellä kaiken takana; se päähöynä ei elä siinä jokapäiväisessä harmaassa TODELLISUUDESSA missä ne muut hyörivät, vaan hän elää todeksi OMAA fantasiaansa siitä mitä elämän TULISI OLLA.


*

Älkääkä herran tähden YRITTÄKÖ LIIKAA !! Sillä sillä tiellä on absoluuttinen ja kammottava vitun kuvotus ja floppi ! Kuin moderni Gans-änKatsotaan.

Kiehtova juttu. Ehkä uusi ÄsÄnÄl, tai pahimmillaan jotain vielä kamalampaa kökköä, mutta toimiessaan tämä olisi jotain SUOMESSA ihan uutta ja raikasta ja tervetullutta.
-Rouses.

*

Tämän enempää en anna teille VITUN MUULIT mitään ilmaiseksi, mutta yrittäkää nyt sitten edes. Kun kerran tällaisellekin tielle olette lähteneet.


Ette sitten munaa tätä(kin) saatana !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti