keskiviikko 31. elokuuta 2016

Tietopaketti Anglojen Elokuvista Finuiiteille

TAEF.http://www.cracked.com/article_24291_7-beloved-movies-with-hidden-themes-you-never-noticed.html


^ Siinä !! ^ Siinä on muutama syy / yksi SUURI syy, miksi suomalaisten EI pidä mennä ja vain KOPIOIDA sitä mitä Haliwuudissa tehdään. Ja miksi niiden tapausten, kun niin kuitenkin tehdään, tulokset eivät ole mitään uusia Terminaattoreita ja Daihaarddeja yms.

Koska taaskin; Finuiitti on yksinkertaisempi ja SUORAVIIVAISEMPI kuin Sivistynyt ja nyrpeä, ylimielinenkin, Anglo.


Niissä leffoissa on nähkää noita SYMBOOLISIA KERROKSIA !!!

Tuo esim on aivan yhtä ällistyttävä kuin loistavakin, tuo Die Hardin osuus ! Siis... miten minä en nähnyt tuotakaan itse ??!
Mutta nyt KUN sen näkee, sehän on lähes yhtä selvä ja tavallaan khuul, kuin tuo näin jälkiviisaana; aivan PÄIVÄNSELVÄ Jurassic Parkkikin !!
Ai miin  ......houlii shit, miten selkeää !

Ja kiehtovaa !


Nähkää suomalaiset; there´s on so much you can do with Real World Shit. Todellisen ARKIELÄMÄN puolista on kovin vaikeaa rutistaa irti mitään NIIIIIIIIIIIN merkittävää mehua, ellet ole VÄHINTÄÄN Ritshard Bränson tai jokin astronautti tjns.

Mutta jollette ole sattunna huomaamaan, niin Haliwuudissa tupataan tekemään HYVIN HYVIN PALJON elokuvia perustuen Muinais Kreikkalaisiin mytologioihin ja taruihin ja tarinoihin ja jorinoihin ja vertauskuviin yms. EI siihen, että joku vitun Patapopupoulos on mennyt kihloihin ja käääk hei! mitä se NYT sanoo sille muijalle ja näi? ei hei! käääk, mä. en. kestäääää!! Ja onksillä puukko perstaskussa ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti