maanantai 8. elokuuta 2016

Orlando Bluumin Pippeli

Nyt oli siis sitten, niin, nin Orlando Bloomin vuoro vilautella kikkeliä koko hela maailmalle. Ja mikäs siinä, kyllä sitä aina kikkeleitä katselee, ja julkkisten tapauksessa ihan jo mielenkiinnosta. Monessakin mielessä.
Ja yksi tuollainen "mieli" tässä tapauksessa on se että "onko se vai ei, ympärisilvottu?" ja mitä ihmettä ?! Se EI OLE !!

Orlando EI siis olekaan jutku ?! Kuten olin antanut itseni luulla ja uskoa ?....


Sällillä on jumalauta munaKARVAT ja kaikki / kaikkea !!?!? Wau !! Wtf ?
Se on jo meeeelko passé. Nou ?

Mutta kuten näette, ei se kuuluisa varjo ollut todellakaan hänen käärmeensä vaan tietenkin tuo MELA ! Siis melamela. Melamelamela, ei "mela".

*

Tsiigatkaapa Keiti Periä. Muija pönöttää siinä ninq et "kiva kun toi yx on tossa toi kikkeli sojossa...ttu ihan, IHAN, selässä kiinni saatana.....fak!"

Akka ei voi edes tissiä näyttää !! Ja toinen on saatana MUNA PALJAANA !!
Naaraat.Eniwei, tämä on yksi kiehtovimpia nykymaailman ilmiöitä sinänsä, tämä alastomat julkkiset juttu.
Ennen sitä ei olisi voinut kuvitellakaan, ja se olisi ollut lähinnä kiristyskeino joillekkin hämärähemmoille, näitä julkimoiden kaluja ja perseitä ja pilluja.

-Muistoksi tulevaisuuden itselle: äskettäin kulki näppäimistön ohitse saatana hämähäkki !! Vittu IHAN pokkana ! Laik nathin ! Vittu !! Ja minä kun luulin pistäneeni sen jo pihalle, mutta ei !?...ei vittu EI. AINA ne saatanat löytää jotenkin takaisin sisälle ! Kuin "Poliitikot" ja muut loiset-

Tämä on hieno juttu että nykyjään voi katsella julkkiksia myös näinkin. Näin avoimesti. Ja tämä on ihan oikeasti tehnyt jo valkoisten jäykkisten maailmasta HUOMATTAVASTI vähemmän jäykän ja Viktoriaanisen tunkkaisen-kurjan. Kun telkassa on jo piertykkin, ei tarvi myöskään ITSE pelätä munausta niin paljon.
Kun taas vielä 90-luvulla se olisi tiennyt VÄLITÖNTÄ katoamista, ihan omasta tahdosta, julkisuudesta ja ehkä asutuskeskuksistakin sinänsä. Ja metsään / Tuonelaan.

Mutta nyt, nykyään, voi huoletta esitellä letkuaan ja pierrä -telkassa, kuin mitä hienoimmissa Kiinalaisissa ravintoloissa. Kiinassa siis. EI täällä !

Toisaalta tässä ON se ongelma, että KAIKILLA typeryksillä, versiosta riippumatta, on se sama universaali taipumus, jonka Kuninkaita on neekerit, ettei heillä ole mitään ns "tajua".
He eivät vain kertakaikkiaan käsitä koska lopettaa ajoissa, tai sanoa ei tjns. Joten joku hölmö vetää vielä liian pitkälle ja täysvaja.k... tai no. Onhan niitäkin jo ollut vaikka kuinka monta.
Eli siinäkin mielessä valkoisista ja muista ei-neekereistä, on hiljaksiin tullut jo neekereitä.
Kohta on ihan O.K olla alasti ja sellainen löllyvä muhkuraperseinen kuvotus mitä ne neekerilajin naaraat ilmeisesti, on.

Eikä kestä kauaa kunnes joku keksii ottaa vaikkapa esim koiralta suihin, jossain vitun "räp-esityksessä" (Chiikki ehkä? tai se vitun hymyilijä?) lavalla ja se on sitten paitsi ihan normaalia ja ok, myös khuulia ja näi.

Mutta.... kieltämättä; kyllä minä tuonkin ^^ katsoisin. Se ladattaisiin ainakin, varmaankin, Live Leakiin jos ei muualle, esim Maikkarin Nettiin tai Areenaan tai mitä näitä nettiversioita nyt on.
Ei sitä kai, vai(?), näytettäisi kymmenenkään uutisissa ? ...emmä tiä.

*

Asiasta toiseen, hyvä mahdollinen lukija. MINÄ olen ilmeisesti jo liian vanha tai tuhkamunaisen maho tai kylmän frigidi ja nuiva ja mitä kaikkea, kun en keksi juuri ketään julkkista jonka haluaisin nähdä alasti !
En kertakaikkiaan keksi. Oikeastaan ketään. Ehkä, EHKÄ, Anna Abreu, mutta sen täytyisi olla ihan KUNNON kuva eikä mikään vitun "sivutissi" tjns. Ja ehkä Timo Soini ? Ihan vain mielenkiinnosta, kuten on mielenkiintoista katsella virtahevon ulostavan ja pyörittelevän sillä hännäntyngällään sitä vitun sontaansa ympäriinsä, kuin "tuulettimeenosunutta paskaa". Se vain kiehtoo ihmismieltä.
Ja paljoltihan tuo yllämainittu kuvaus samaistuu myös "Poliittiseen Prosessiin" tai "Politiikkaan".
Vaikka suurin osa apinoista on EDELLEEN, teknologian aikakaudella ja nykyään, vakuuttunut että tuo jurakauden neekerten reliikki eli "politiikka" on jotain mitä TARVITAAN ja on oltava olemassa, jotta voi ylipäänsä edes elää ja olla, ja olla olemassaoloa yms.


No, mutta kuitenkin; nyt on nähty sitten sekin, Orlando Bloomin kikkeli !
Ihan jees vehje. Kuten Nissan sanikin kai ?

Ja minä olen nimenomaan TYYTYVÄINEN ettei se ole silvottu kuten minä luulin !! Minä olen oikein todella TODELLA tyytynyt siihen. TUO on jo hyvää esimerkkiä nuorisolle !
Etenkin siellä suuressa, missä "kaikki on ympärileikattuja".
Vaan eipä olekkaan !
Thumbs, and only thumbs, up for NON-mutilated ...stuff !
B R A V O !
Our Modern Era.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti