lauantai 20. elokuuta 2016

Tasapäinen Pikkupoika

No voi jumalauta !!Vittu ...?..mTÄH ?!?!

Vittu tuo skidi on yhtä vitun tyhmännäköinen perkeleen tasapää tarapaappa, kuin ihan täyskasvuinenkin vitun Lähi-Idän paskamurjaani, lakanaankääriytynyt vesikauhuinen hullu murhaaja. Vittu miten TYHMÄNnäköinen saatanan skidi !!
Tsiisus vittu !!

Vittu kuolkoon. Mitä sitten ? Niitä on miljardeja ?!
Ja tuosta KASVAA vain yksi uusi Terroristi nilkki lisää, joten .... sou what jos se kuoleekin !?

Vittu kattokaa nyt tuota pientä saatanan pöllöä ! KATTOKAA sitä perkele ! Ei..v...TaaHAHaaaaa LOL minkänäköinen tyyppi !
Vittu siinä se pönöttää kuin jokin vitun Italialainen Diplomaatti jossain hienostohotellin aulassa, odottaen koldottijeeri...komldorieeni...klmoveeri...dolmittiääri...no, niitä jotain vitun Ylevöitettyjä Palvelijoita, siihen, pörräämään kuin "homokärpäset" ympärilleen ja tarjoilemaan Herralle.

Sitäpaitsi; TUO ^^ tuo vitun "luukki" mikä sillä tuossa fotossa on, on lähes TÄSMÄLLEEN se minkä "luukin" kuvittelisin olevan paitsi ählämin luonnollinen, niin päivittäisen isällisen pieksennän jälkeinen "luukki". Eli ei mitään poikkeavaa. Kuten esim Denis Rodman.
Sälli lieneekin yrittänyt vain katsoa "Leijonakuninkaan" tai jotain.

Ja sitten joku tyhmä ja lihava, mutta telkassa ihmiseltä näyttävä, muija, menee ja poraa silmät punaiseksi jotain tuollaista vitun pikku-Ahcmettia.


Vittu ....upotkaa paskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti