lauantai 13. elokuuta 2016

Riion Uusimmat Kuulumiset™Voda on snadisti vihertävää. Kuten suomen "Politiikkakin". Ällöttävää levää on molemmissa, epäterveitä määriä.
Tosin "Politiikka" on ITSE, epätervettä levää jo sinänsä. Äs satsh.

Luotejakin siinä ny vähän sivussa paettiin taas, ja näin. Ihan Olymppialaisten Peruskauraa.
Sielläkin on käynyt tuollainen RauhaanUskoja™ jo vähän ...huitelemassa kikkelillään ja näin. Taaskin; ihan Peruskauraa.

Ja kaikesta tästä loistosta pääsemmekin mukavaa aasinsiltaa pitkin sitten kotoiseen, kunnon, Suomeen ja sen edesottamuksiin ja niiden puutteeseen, Riossa.

.
.
.
.
.
.Bäng!

Siellä on Juntti heti saatana PÄÄLLÄÄN !!...?...ai ...tsshhahiahi..ei vittu hei ?.. PÄÄLLÄÄN jumalauta !?.... ei j....hei.
Ei !Nyt voin yhtyä Ruotsalaiseen... .. . .TÄYSIN!

Suomen surkeus on JO TÄHÄN MENNESSÄ ihan Legendaarista, jos minulta kysytään ! HAHhaha ja lol. Oikeastaan melko viihdyttävän koomista !
AHAHAAaa, vittu mitä saamattomia luusereita ! Tsiiiiiisus Khraist !

Vittu; TE OLETTE OLYMPIALAISISSA !! NÄYTELKÄÄ perkeleet edes, että osaisitte jotain. Helvetti !

Vittu kun haastattelivat jotain JoukkueenFyyreriä tai jotain, tuossa YLE:llä, kiljuessaan samalla "MoKu on ihanaa! Moku on nannaa! nan nan nan nan naaa!!" nin äijä kehtas saatana ihan pokkana siinä vaikeroida ja "diplomaattisesti" käärmeillä että; "..niiin...siis ..e...eiiiikä siis, eihän tänne VOITTAMAAN ole tultu niinkään, vaan lähinnä ninku hengaan ja näi?...ja oleen.... täällä.....läsnä. Et eihän sellainen ole realistista, vai onko, että täältä mitään MIIIITALLIA tulisi?!....ja näi... et ei tässä mitään onnea ja menestystä tavoitella...ei edes TAVOITELLA!.." ai miin MV ?!?!
Mitä helvettiä varten sitä ylipäätään lähteä "kävelemään" sinne Olymppialaisiin !?!? Vittu jos sinne EI lähde AINOASTAAN mitalli silmissään niin .....heeey? ehkä ei kannattaisi edes ylipäätään pakata hammasharjaansa ?! Junou ?
Sen kun tsiigaatte kisat ihan kotoa käsin.

Vaikka onhan se tietysti "kokemuksena" ja näin, eri asia kuin löhötä kotisohvalla tai lattialla tai riippua katossa tai miten nyt kukin katsoo kisoja.


*


Tällaista tämä AINA on suomalaisten kanssa ! Vitun Super Juntit saatana. Vittu yx on perkele PÄÄLLÄÄN, pökrääntyneenä, jossain helvetin estraadin reunassa, ja toisen veneestä katkeaa juuri ratkaisevalla hetkellä jokin pinna tjns, kuin Kimin autosta, ja urheilijoiden päästä, ja samaan aikaan jossain joku toinen Turvenuija vain kertakaikkiaan häviää, kun ei pysy kärryillä ja perässä...se vain jatkuu ja jatkuu, kuin "Poliittisten" katastroofien kavalkaadi. Mutta eihän ilman "Poliitikkoja" edes voi olla elämää, ja elää ja näi, joten...... jeah, kiikissä ollaan...

Naurettavaa !!

Kuin suomen jääkiekko entisaikaan. Kun juntit lenteli siellä enimmäkseen pitkin LAITAA ja laiTOJA, kun esim Kanada vain höyryjyräsi siinä keskikaistalla ja KOHTI MAALIA. Eikä niinkuin jokin vitun jurrinen luuserijuntti, pyörinyt perkele polvillaan kuin väkkärä, ympyrää siellä vitun KULMASSA. Ja sölköttänyt happamana joka haastattelussa aina samoja saatanan mantroja.

-

Nythän "meillä" ui tuolla jokin vitun murjaani tai jokin, jokin Sammal tai Saana tai Simo tai Swallou tai Smm.all..Jalalabad.. tai jokin se oli, SE ihan sanoi että "häneen se pysähtyi". Siis se uinti. Ja joku toinenkin uintilikka sanoi samaa, että "en selittele". SE oli hyvä.
Toista se oli kun Tommi Evilä esim, vitun muuli, kävi jo haastattelijaan miltei käsix !
Vitun luunaamainen kahjo saatana.

Sellaisia suomalaiset valitettavasti vain ON; raivohulluja, mihinkään kykenemättömiä, vitun Villejä Juntteja ! Kuten veljensä Ryssätkin.
Molemmat on pelkkiä Arovillejä, villi-ihmisiä kuten neekeritkin. Jotka ei tosin ole villi IHMISIÄ, mutta sallittakoon niinkin suopea arvostelu nyt tässä ....vaikka Olymppialaisten kunniaksi !

Hip hei !

-

Vittu se Amerikan GORILLAKIN, se jumppaneekeri, vittu jopa SE(!!) saatana, tuli täki ja VOITTI ! HYMYSSÄ suin saatana ! Ja suomalaiset taas selittelee, että "se on ihan positiivista" KUN eivät saa saatana YHTÄKÄÄN vitun MITALLIA ! Junou ?...SITÄ MITÄ TUOLTA ON TARKOITUS NIMENOMAAN HAKEA !!

Nuo suomen selittelyt on kuin joku sanoisi rallin suhteen, että ..."..no jooo no, mut... Jari tykkääkin nääs kävellä!" tai hiihdosta.. "..eikä me nääs ....ei me kato tänne mitään tultu siis hiihtään ja näi!... et ...ei tässä ...ihan hyvinhän tässä pärjää Speedoissa ja räpylöillä ja näi! ja haluukko turpaas vai häh ! häh ?! HÄH ?!"

Mutta onhan se toki hyvä selitys jos ja kun ei vain onnistu ja pärjää, että "tuli vain katselemaan ja kokemaan tätä kaikkea". Tuli vain "fiilistelemään" kuten nykyjään sanotaan.
Sitä voi mennä vaikka Battlefieldillekkin tai johonkin vitun Wowwiin "vain tsiigaileen ja fiilisteleen"...... tai ... tai no oikeastaan ei voi. Ei voi. Itse asiassa. Tarkemmin aateltuna. Ei siinä ole mitään vitun järkeä tai mitään.

Ja niin tässä oli muuten tääkin, kattokaas alta pois......Niin nin; aika vitun tyhmää ja kahelia ja selittelyn makuista, "mennä vain katteleen maisemia" ja näin.


Eihän asia toki MINULLE kuulu varsinaisesti, per se, minullahan ei ole "koiraa tässä taistelussa" - muuutta se vain olisi hienoa joskus tsiigata sitäkin kuinka joku Härmän Juntti VOITTAA jossakin jotakin !
Tyylipuhtaasi ja omilla ansioillaan ja ilman douppingia yms. Se on Ryssien juttu, jotka ei muuten pysty perkele mihinkään. Edes pysyyn vittu pystyssä !
Saatanan känniset paskat. Vittu nytkin, äsken, siellä kävi pomppimassa siinä pomppu-osiossa se Valkovenakko muija, ja bäng! perkele HETI, vittu HETI "ajoi ulos" !!
Jumalauta Ryssät ei pysy "tiellä" edes siinä saatanan trampoliinilla ! Oikeasta autotiestä puhumattakaan.
Eukko ehti kerran pari pompata, ennenkuin pyyhkiytyi koomisesti ulos. Wipeout voisi sanoa. Nauroin !! HAHAAHAha, se oli kai ensimmäinen varsinainen LoL hetki näissä kisoissa, mitä minä näin. Se tippui / kaatui kuin jokin jurrinen Ryssä. Se oli hauskannäköistä. Kuten olisi mäkeä alas vierivä Soinikin,  jolla on trikoot !
KIREÄT ! Trikoot.


*

Ja HEI !! Luin tuossa juuri sivusilmällä että se purjehdus muija tuli joksikin... neljänneksi kai, ja "purskahti yllättäin itkuun" !! Niin nin; mikä vittu SIINÄ on !?! Mikä SE juttu on ?!
KAIKKI tuolla purskahtelee ja pärskähtelee ja pillahtelee itkuun, iiiihan jatkuvasti, jatkuvalla syötöllä ! Koko ajan. Joka jumalan kerta kun jotain käy / tapahtuu.
Siis..?.. onko siellä ilmassa jotakin...Zikaa tai jotain ? Tai siinä paskavedessä jotain mikä saa tunteet hyrräämään kuin tyhmällä teinillä ? vai mitä on tekeillä !?

Ei se minua häiritse, mutta se ihmetyttää. Miksi ne itkee ihan kaikkea ? Kuin jokin simppeli muija.
Kuin jokin pehmeäpäinen Pakoloisten™ Asuttaja. Siis sellainen mikä jemmaa niitä nekruja pitkin omaa kämppäänsä, ettei niitä vitun loisia ja apinoita voitaisi palauttaa takaisin Afrikan karsinaansa. Ja jotta saisi punataudin ja keltakuumeen ja paiseruton ja myyräkuumeen ja mitä lie. Ja niin ja kupan tietenkin ! Ja siis samalla klamydian, ja ehkä darran.

Ja ehkä myöhemmin jonkinlaisen "tuomion"kin teoistaan. Ja TV-haastattelun, jossa ääni ja kuva muutettu.


Ählämi ei ainakaan vielä ole pamahtanut Riiossa !
Tämä on jo jotain uutta ! Ihan AITO yksittäistapaus !

"Rättipää...EI pamahtanut Riossa!" 

Kiehtovat kisat kyllä. Täytyy myöntää.
Ja onhan suomella vielä se naisnyrkkeilijä ! Jee ! NAINEN... kiinnostavaa.
Koirien nyrkeily olisi kiinnostavampi laji. Jos ehdotuksia otetaan vastaaan ? Hei ?... nin KOIRIEN, nyrkkeily, kiinnostaisi. Tai kenguruiden.
Ne on kaikki vahvempia kuin Häränkulli ..tai mikä vittu olikin, "Bull Mentula".
Tulkaa nyt helvetin hölmöt kotiin sieltä heilumasta perkele ! Ja missä ikinä sen koti onkin, sen Saujoun...Siujiun...Simsamsumin...mikä VITTU se nyt oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti