lauantai 20. elokuuta 2016

Suomalaiset On Uniikkeja !


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081922165528_uu.shtml


Jiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!Tappoiko Jari Tervo jo itsensä ? Hei ?.... lukikohan se tän jo ?
Tai entä "Vasemmisto" ?! ....Hei? He..HAHAHA AHAHaaaaaaaaaaaAA !!! aAAAAAAAAAAAAAAAAh, oooottakaa siitä !

Teikthät !


Tämä kaiken sen LISÄKSI mitä suomalaisista on sanottu sisäsiittoisuuden suhteen. Eli että; suomalaiset ovat nimenomaan VÄHEMMÄN sisäsiittoisia ja keskenään samanlaisia zombeja, kuin varsinaiset Eurooppalaiset !!!


Ja kaikille niillekkin jotka aina jankkaa pitkin Oikotietoa ja omia blogejaan, siitä että "näin Eurooppalaisena..." ja kuinka he ovat niiiiiiiiiiiiiiiiin vitun Eurooppalaisia, niiiiiiiiiiiin vitun Eurooppalaisia ETTÄ, niin nin, ette te O !!

Minähän OLEN yrittänyt tätäkin SANOA ja TOISTAA ja TOITOTTAA, mutta ei. Se ..kään! ei uppoa. Sitä ollaan siellä, pitkin metsiä ja metsäpirttejä, niiiiiiiiiiiiiiin Eurooppalaisia kuin vain olla ja voi.

No mutta: voi voi ! ÄHÄhähähäääääääääääääää ! HAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Ette te o !!!

*

Ja jumalauta HETI !! AIVAN siis vittu samantien ja HETI, kun tämäkin uutinen tuli esiin, on joku vitun super-vittupää HETI tuolla kommenteissa, joku VITUN hampparivasuri, aukomassa tyhjää pölyisää, typerää vitun ylimielistä oppimatonta lantaista lapsenpäätään ja kiistämässä tämänkin ja sen "implikaatiot" ja haistattamassa omilleen "pitkät" jne. HETI täytyi tulla lyömään omia, jottei Ruotsalaisen Isännän tarvisi tehdä sitä itse. Puhelimitse kuin Hugon pelaamista, tai ainakin jos...en tiä.. faksilla tai nykyjään kännykällä tai jotain.
Mutta hei, mulkku! Haista ITSE pitkä vitun paska !!
MINÄ ainakin NAAAAUUTIN suuresti tästä ilosanomasta.

Sitä ei voi kuin ihmetellä KUINKA paljon kusta on tuollaisen vitun omiensa päälle sylkevän vitun iljetyksen kallossa !
Vittu LUULISI että tämän uutisen ottaisi ILOLLA ja RIEMULLA yms vastaan, mutta ei ! Ei. Kun jukolauta ei, vaan pitää vain aukoa päätään ja ärsyttää muita ja tulla pieremään suustaan, pitkin kommenttiketjuja ja maisemia.

Mutta tajuattehan, hei, muuten, että TÄMÄ on nyt se SE juttu joka vihdoin katkaisi "Monikultturismin ja Kansainvälisyyden™" kaulan ja selän ?!?!
Hei SANOKAA että te TAJUATTE tÄMÄN ?!?!
Pliis tell mii jyuu get this ?!

NYT nimittäin vaikeutui KAIKKI kieroilu kertaheitolla, monta kertaluokkaa vaikeammaksi. NYT nousi "Vasemmiston" ja Murjaaninpaijaajien tie pystyyn !
En tiedä sitten oletteko te koskaan tätä sen enempää AJATELLEET tai huomanneet, saati sitten KÄSITTÄNEET mutta; Anglo-Normanni-Saksoneja on jumalauta noin 300 MILJOONAA !! Ja jumalauta jopa niitä vitun "Jutkuja" niitä KHasaari-Ryssä-Turkkilais paimentolaisia vitun VILLEJÄ, rotannaamoja, Laki-"ihmisiä", niitäkin on saatana AINAKIN noin 15 MILJOONAA !!
Neekeretä ja murjaaneita on noin 2 M I L J A R D I A !!!!
Ja MEIDÄN(!!), joita on tämä häkellyttävä ...uuuuuuuuhh... VIIISI MILJOONAA(!!), tulisi näiden vitun vittupäiden kiusaajien ja häiriköiden, näiden "Vasemmiston" ammattikusipäiden mielestä, hyysätä näitä VALTAVAN PALJON SUUREMPIA massoja, ansaitsemattomia ja PAHOJA, primitiivisiä idiootteja !?
Ja oottaa niitä ja niiden YLIMÄÄRÄISTÄ populaa tänne ?!?!

Jumalauta; haistakaa rotat vittu !

KUINKA te KEHTAATTE ?!?!

Minä en sitten KOSKAAN saata lopullisesti kyetä käsittämään / sulattamaan Pahuuden pöyristyttävää röyhkeyttä, ja absoluuttisen LOPUTONTA itsevarmuutta ja ylimielisyyttä yms !!! KUINKA se VOI(!!!!) olla sellainen !?!?
Ai miin ....hau th FAK(!!) is tät pasibl !?

Mutta kai se johtuu, paitsi "väärästä kasvatuksesta" (kuten ne mulkosilmämuukalaisetkin on sanoneet) ja ylimalkaisen huonosta persoonallisuudesta ja sen sellaisesta, niin ihan vain; wanhasta kunnon psykopatiasta.

Älkää IKINÄ  ALIARVIOIKO sitä miten moni, MONI, MONI, moni, ongelma "ihmiskunnassa" juontuu OIKEASTI, ihan vain psykopaateista. Joita on väestössä PAAAAAAALJON enemmän kuin mikään vitun "Virallinen" saatanan koiranpaska väittää.

Paino sanalla "VÄITTÄÄ". Huomioikaa AINA SANOJENKIN "asu" ja muoto.
Kaikki liittyy kaikkeen, kaikella on väliä.
Vain täys idiootti voisi muuta edes luulla.

* * * *

Vittu miten LOISTAVA uutinen perkele ! ...hei ?...ei saatana ....en saata uskoa miten ihanaa, miten valoisaa, ja miten loistavaa tämä onkaan ! Aahahahaa. ai kumpa olisi joku vitun puupäinen idiootti siellä Persuissakin, joka saattaisi sekä KÄSITTÄÄ asia, että ennenmuuta; alkaa uskaliaasti viemään tätä jotenkin LÄPI ja eteenpäin. Täten litistäen tämän koko vitun kammottava ja superkurjan ja absoluuttisen, mammuttimaisen, PAHAN "Eurooppaprojektin", lopullisesti !!!

Suomalaiset EI OLE Eurooppalaisia, eikö osa Eurooppaa, eikä ole olleet eikä tule olemaan.
MINÄ pidän tuosta loppuosasta huolen vaikka ihan itse, henkilökohtaisesti jos ei muu / muut, auta !

Hukkukoot EUROOPPALAISET ja vaikka Ruotsalaisetkin, josta on meille myös HAITTAA, omaan typerään paskansa jos haluavat, ME voimme sensijaan pistää; ikkunat ja räppänät ja rajat kiinni, ja sumppuun ja todentotta ERISTYÄ, kuten joku tuolla kommenteissa jo pääsikin parahtamaan. Paljastaen TAAS sen että TOTUUS ja sen miten asioiden oikeasti TULISI olla, ON kyllä JOKAISEN sisällä, tavalla ja muodossa, tai toisessa / -lla, mutta se on niiiiiiiiiiiin tukahdutettu että se pilkistää vain välillä tuollaisella "Froidilainen lipsahdus" tyylisellä tavalla ja silloinkin torjuttuna ja itse itseään paheksuen.
Tyhmiä kun olette ja tyhmemmiksi vielä tehty.Oi Vasurin paskat ! Oi Herliinit ! Oi Tervot ja pervot, oi "Kansanedustajat" ja "mep"it ja kommarit ja muut vitun ilkiö-konnat, oi kollektivisti Pirut ja paskalakit ja kusiruutat ja Perkeleet siellä pitkin Hellsinkiä ja Rysseliä, haistakaa paska ja KIIIEEMURRELKAA !!
HAHAHAAaa, oi KIIIIEEEMURRELKAA !! Väääntelehtikää, ja äLÄHTÄKÄÄÄ! Ja kääntelehtikää.
Minä katson ihan mielellään, tässä Olympialaisten muassa.

* * * *

Tämä tuli kiinnostavaan aikaankin, sillä olen tässä lueskellut kaikenlaista mm suomen muinaisuudesta ja historiasta ja ylipäätään muinaisuudesta ja historiasta, ja löysin uuden hyvän biisin joka piti jo eilen pistää, mutta en onneksi pistänyt sillä NYT jos koskaan se sopiikin oikein mainiosti saatteeksi ja liitteeksi tähän uutiseen.
Eli Värttinä ja "Kanaset". Uusi biisi uudelta "Viena" levyltä. Jonka joku mulkku, luultavasti, nappasi edestäni ANTTILAN konkurssimyynneistä. Minä olin sen katsonut itselleni, mutta joku muu sen nyt sai sitten..... joten... nauti siitä sitten, kai, siitä levystä jonka veit minun sijaani.
Aika hemmetin hyvä uusi biisi iteasiassa. Ai laikit.

* * * * * * * * * *

Ja sille älyllisesti haasteelliselle tyypille tuolta kommenteista, itse asiassa "Jouni Väisänen" on tuon kyseisen typeryksen nimi, niin nin sinulle Jouni; ihmiset EI OLE "kotoisin Afrikasta" vitun typerä perkeleen paska / nainen.
Se on jo MONEEN KERTAAN esim ihan... junou?.. TODETTU ja myönnetty. Muun muassa SE että se sen NÄKEMYSEN ja TEORIAN alkuunsaattaja MYÖNSI sen IHAN ITSE; täydeksi vitun PASKAKSI ja KEKSIMÄKSEEN hätäpaskaksi silloin joskus ysärillä, huu givs a fak.

Afrikasta ON KOTOISIN kyllä neekerit ja taudit ja sota ja "Politiikka". Tai no se on TARKALLEENOTTAEN kotoisin itse asiassa simpansseilta ja muilta apinoilta, mutta ....onko joku TODELLA sitä mieltä että neekerin ja simpanssin EROTTAA jokin niin merkittävä, niin merkittävästi ?! Muukin kuin Sika ja rautakanki tai aita.

Ja btw, satuin tässä lueskelemaan juuri äsken erästä kirjan esittelypätkää Amazoonissa, jossa käsitellään kaikkea UFOista muinaishistoriaan ja ihmisen evoluutioon yms, ja siinä mainittiin taas se että, toden totta, TÄYSIN anatoomisesti MODERNIN ihmisen jalanjälkiä on löytynyt ympäri palloa, joiden iäksi on saatu joka-vitun-kerta ja arvioissa, useita MILJOONIA vuosia, ja on löytynyt mm nuolenkärkiä ja niihin liittyvä kroppa, hopeasuonesta Coloradossa jos detailjit kiinnostaa, joiden iäksi sanovat noin 9-55 MILJOONAA vuotta !!
Että revi siitä "Afrikkaa" sitten vain, jos passaa.

Jos ei mitään muuta niin tämän asian se OIKEA "summa summaarum" ON että "me emme vain kertakaikkiaan tiedä!"
Vaikka kuten kyseisessä kirjassa sanotaan, ihmiset ei tykkää elää epävarmuudessa, ja siksi seuraavat mieluummin aina sitä mikä "on varmaa". Tai ainakin olevinaan. Siinä yksi syy lisää miksi MINÄ inhoan teitä muita, teitä keskinkertaisuuksia; teillä ei ole kykyä elää elämässä vailla SELKEITÄ rajoja ja määriteltyä muotoa, elämässä joka on IKUINEN ja rajaton, alati muuttuva ja aina samana pysyvä. Eli tässä TODELLISUUDEN outoudessa mitä tämä ON.
Teidän sisäinen APINANNE, joka siis on teissä PALJON minua vahvemmin edustettuna, tekee teistä tyhmiä ja helposti PANIKOIVIA ja sellaisia jotka tarvitsevat jonkin VAHVAN ja JÄMERÄN Johtajan tai muun vastaavan. Mutta MINUA ei liikuta vittuakaan vaikka ihminen todettaisiin 600-miljardia vuotta vanhaksi örvelöksi joka on kotoisin auringosta.
Ai miin...huu givs a fak !?! Mitä sitten !?!? Ketä kiinnostaa ?! tai tarkennettuna; kuka PANIKOI ?!?
Ja M I K S I  !?!!??!

Hei....?!...hei te muut, te apinat; niin nin ................ette te viittis, nin, joskus olla panikoimatta ?!?! Junou ?.....ees HETKEN ?! tai näin.. ?! Pliiiiiiiiiiis.Olkaa hei panikoimatta ! O.k ?

Kiitti...


* - * - * - * - * - *

Suomalaiset tulisi luokitella OMAKSI VÄESTÖKSEEN !!
AAAAAAAAAAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mahtavaa.
Ja !
- nyt naksahti selkä poikki siltä pakkopullalta että tänne on otettava NEEKEREITÄ Afrikasta ja Somaliasta ja muista mutaisista sontarei´istä. Koska ?.... kaiketi koska niin sanotaan ja koska Anglot / Juutalaiset oli niille vähän ilkeitä joitain vuosiSATOJA sitten.
Joka siis suoraan liittyy, Vasurin harhaisessa paskamöykyssä (siinä hartioilla), meihin ja meidän elämäämme ja olemassaoloomme.

Tosin VASUREIHINHAN se KYLLÄ LIITTYY !! Mutta ei meihin MUIHIN !!!
Ottakaapa TÄMÄ "harkintaanne".
Muistakaa ihan AINA ja joka tilanteessa, että; Vasuri on lapsi, ylimielinen aivokääpiö älykääpiö rotanpaska loinen ja paskakasa, joka sinkoilee VIHAA ja kieroa typeryyttä ja alhaista katkeraa vitun munatonta vaikerrusta ympärilleen, koska hän PROJISOI ihan OMAN ITSENSÄ kaikkiin ja kaikkeen ympärillään. Uskoen, USKOEN(!!), näin maailman olevan niin ruma kuin mitä hän ITSE on. Vähän niinkuin Bätmän sanoi Jokerille; "mitä oikein yritit todistaa ?...että syvällä sisällään, KAIKKI ovat yhtä rumia / pahoja kuin sinä?!"

Hän olisi yhtä hyvin voinut sanoa tuon kenelle tahansa VITUN "Vasurille".

*

Katsotaan NYT, millä Luciferin VALHEILLA, TÄLLÄKERTAA, lähtee "Poliittinen Vasemmisto" ja ON "Poliittinen"(!!) liikkeelle.
Nyt heidän suomen tuhoamis ja rodun alas-ajo-urakkansa ainakin VAIKEUTUI jollei suoraan katkennut.

Älkää ikinä aliarvioiko itikoiden absoluuttista ja yhtä raivostuttavaa, sinnikkyyttä !! Kuten hyttynenkin, pahat "ihmiset" ja muut paskaloiset, on TODELLA, todella(!), päämäärätietoisia pikku olioita, ne TODELLA haluavat päästä käsiksi vereesi. Vaikka niitä kuinka läiskit kuoliaaksi, YKSIKÄÄN niistä ei älyä luovuttaa eikä taivu. Ne ei luovu eikä taivu vaikka ovat ihan ITSE se häiriökäyttäytyjä ja rikollinen ja Paha, ja väärässäoleva ja haitallinen osapuoli. Jos mitään; se saa heidät vain kiukustumaan ja PROJISOIMAAN entistä enemmän !!
Sellaista on olla yhtä aikaa SEKÄ tyhmä, ETTÄ hullu !!

Se on aika vitunmoinen latinki.


Mutta Summa Summaarum.
- NYT jos koskaan, on syytä alkaa "vituttamaan" tämä suomen "neekeröittäminen" yms skeida.
Suomalaiset olisi jumalauta UNIIKKEJA ! Ja nyt se on Virallista !!
Joten suomlannin Finuiitti tulisi jos mitään; SÄILÖÄ, oikein ERI-TYI-SESTI, eikä MISSÄÄN vitun NIMESSÄ alkaa saatana lantrata ja laimentaa ja alentaa sitä millään PERKELEEN vitun helvetin nekruilla ja mustaloisilla ja muilla vitun ali-murjaaneilla mutanteilla, mutiaisilla ja aasinpaskoilla.Aatelkaa muuten, te Ei-Vasurit, että joku saatana herää, tulee siinä nyt SEN VERRAN kuin ikinä on tullakseen, tajuihinsa, syö ehkä jotain...löntystelee ympäriinsä KELAn ja Sossun maksamaa kämppäänsä, ja ajattelee vain että "miten voisin TÄNÄÄN, olla mahdollisimman suureksi HAITAKSI ja TUHOKSI ympäristölleni ?!...hhmmm..täytyy ihan miettiä, jos tuossa vaikkapa paskalla, että mitä sitä voisi SANOA ja TEHDÄ, jotta toisten pinna kiristyy, kiristyy ja kiristyy ja lopulta KUN se katkeaa nin... miten siis ensin katkaista se pinna ja mitä sanoa SITTEN! sen jälkeen.... ja mitä tehdä sitten. Kusenko haudalle ?ehkä !.....poltanko jonkun kissan ja ammun joutsenta ilmakolla silmään ?!...miksei !? JA! jaja !! hei nyt mä keksin ! Ja sitten; mä syytän siitä Laita tai Ääri -Oikeistoa ! AAAAAAAAAAAHAHAHa..... ai VITTU miten Hyvä mä voinkaan olla !?...siis....hei...ai vittu !! MIKSEI mullo saatana, VIÄ!,  patsasta !? ....miksei ne ikinä tee edes vittu patsasta !? minulle !?............näin mahtavalle sabotö..loistoyksilölle ?!... tai edes niille VITUN neekereille ?! ..niille vitun VITUN..ihanille! niin ..siis IIIIHANILLE ....m-m-m-m *muisk!* neekereille !?
Rasistit !! .....R A A  A A A AA S I S T I T ! 
...en tiä.. miten sitä voisi olla MAAAAAHDOLLISIMMAN..ei vain ÄRSYTTÄVÄKÄÄN!! mutta HANKALA !! Ja haitata, HAITATA niin PERKELEESTI, kaikkien vähänkin hyödyllisten ja tuottavien ja pystyvien ja jotain tekevien, elämää ?!?! Ja myös toisten, alempiarvoisten, köyhien luuseripaskojen ?1...Siis MITEN tämän kaiken voisi yhdessä päivässä saavuttaa ?! ja KOSKA se mun patsas oikein valmistuu !?!...vittu !
Ja kuinka saada toisten sananvapaus ja muutkin vapaudet kyllä, niiltä POIS, kuten niiden tontitkin, ja saada ne Valtion kontrolliin !? Samalla kuitenkin ´Anarkiaa´ edistäen ...?.  ..hmmm... nnnnnggh *paska tippuu pönttöön. Plts!*...Hhnnnggmmm... menee mielenkiintoiseksi!.....taidampa siis lähteä kuin jokin vitun kehari, jokin älykääpiö ja vähämielinen, mekastamaan tonne Steissille, paukuttaan vaik jotai rumpuu tai näin.... vaikka Mannerheimin, LAAHTARII!!, tielle... ja häiritteen siinä sitten kaikkee...ja näi.... ja ehkä räppään johkin kadunkulmaa !?.. jes ! tehään näi !
Hiil th wööörlld ! Vitun paskat !...
......ehkä viä jos spreijjais jonku siistin Tägin ja näi... johkin turkikseen tai junanvaunuun....tai jotain..... nin ..VITTU jos mun Pyhyys sitten ja siinä näy !?..nin ...hei !?...Wat Th Fak määään ?!? Vittu se on syrjintää.... !!...Nin o !! Se vittu O, syrjintää ! Saatana !...hei !?....shamoon !?...
....*vessan huuhtelu*.... ai vittu hei !? mut.....oijoi ! ai saatana... perkele ..hei, mähän oisin voinu vittu edes ainakin PASKANTAA mieluummin ikkunasta KADULLE !! Määän ! jou khuul !! Niinkuin hienoimmat Intialaiset Ylemmänkastin Pyhimyksetkin ja nee..Mustat Afrikkalaiset ja näi... se on ekolookistakin ja vihreet ja kaikkee... ja stik-it-to-th-mään ja näi ! joujoujoujou.... jaa niin ja sit on se jumalauta, vittu se Shiikin keikka ! Hei !!?!? Faaak Jeeeaah mään !
Onnex mä oon käyny jo viime perjantaina suihkussaki ja näi ! Vettä säästäen.... vittu sitä Seppoo..... miksei mullo Mersua ?.... minä IIINHOAN itse..ä.... äksöniä siis!...sisisisisiii SISIsisiSIII.... au jau ...joujou...määäng !
En tiä...emmätiä....tsk-tsak-tsk tsk tsk... pa-da-dumdum-tsih...pitäiskö ehkä käydä varkaissakin tänään ? tai jotain ...osteleen... tai jotain, osteleen jotain ....heeeEEEBOT!?! HAHaha.... vittu mä oon hauskakin !...ihan siis salettiin ninQ suomen HAUSKIN koomiko ja näi !?...WTF....miksei mulle o vittu mitään palkintogaaloja ja näi.... VITTU mä heitän sen kissankin ikkunasta johkin ....vitut sillo mitään välii....ehkä sä tajuut...joujoujou, män, ehkä sä et TAJUU... luultavasti sä ET tajuu...... STEISSI !!
Mä ...emmä lihaa syä....  .. .. . jaujaujaujau...... ..
Ja emmä ...siis... ja ommul Oikeus ja näi, varastaa ja tällee.... vitun Skoudet ...ja näi.... ja Ra..RAAASISTIIIIIIIIIT !!
HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrggh .. . . .. .bäm !......... emmä..tiä..soittasko Villel !? ...ttu jos sillei o..vitun mulkku, ees tänään sitä Blossii tai Tödee...nin ...VITTU ! Ttu mä hajoon ! ...Ai vitu mä SEKOOOOOOOOOOOOON !!.... ninku joku vittu, joku vittu saatana ...joku tyylii ...ÄäääriOikeistolainen Rasisti !!...tai jotain ...MÄÄÄÄÄN !
Vois hajottaa vaikka jonkun patsaan ....tai edistää Feministien Etuoikeuksia ja Maahanmuuttajien Etuoikeuksia, sytyttämällä vaik jonkun Rasistisen Ravintolan verhot tuleen ja katkaisemalla jonkun liian siistin, miksemmäotaitelija!?..patsaan kaulan !! JEEAAHH !!! HAHAA, radikaaaliii...MÄÄÄÄÄN !!     ...ja hei...sinne skeittiluolaan ! Jeah mään, joujoujou... *huohotusta* ...jaaaash män! tänään käydään siä, hengataan, poltellaan Pi-Li-Vee ja veetään kännit !...ja räitään kattoon ja seinille ja lattiaan ..AHAHAa LOL! ja hahah AHAHA ...thaha BWAhahahaa ja sisään ja ulos... ja TSSShhh...ahah AAAAHAHAHAHAHAHAHA ja kustaan kaiken päälle ja näi ! Aahaha.. Dawaritz !
Ja sit täytyy muistaa käydä huutelemassa jonkun puheen päälle, jonkun RAAASISTI proffan tai jonkin... ehkä Eduskuntatalollakin vois käydä näyttään ärsyttävältä ja haisevalta vanhoista vaatteista kootulta mytylliseltä tunkkaista ja häiriintynyttä paskaa...ja näi.... JOOOuuuUU..... män !
...Skl...äääärgh.

Ja....emmätiä jos ehkä kivittäs jonkun fönärinkin tai jotain .....tai viiltelis Bemarien ja Mersujen fillarit rikki.....ja näi.. ja nii ! ja ne veneet ! hei ! ne vittu, vitun rikkaiden Porvari sortajamulkkujen veneet !hei ! ne ! mä käyn äkkii upottaan ne ! tuo jossain ttu, vitun kalasatamasa..tai Tssh haha vittu tätä kieltä ´kaalaa-sthmsss.a.a.sblälällälälääärgh´! ttu puhukaa ees enklantii ja näi !... Ttu mä käyn upotttaa ne paatit siä ! V I T T U !!"


Jotain tuollaista ^^ sen on oltava, mitä ns "Vasuri" päivänsä aluksi / aikana / mittaan, "ajattelee". Tuo EI VOI olla siitä kovin kaukana !


Vasemmistolaisia Intellektuelleja™


" Mjaaaangh! "
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti