tiistai 9. elokuuta 2016

Suisaidskuad Lässähti TOTAALISESTI


*

*And heeere...we..g..ouh..auh..uuh..
HAH AHAhah aaA!!!!!!!  aaaaaaaaaaaaaaaah.

Vittu JOHAN LÄSSÄHTI saatana !!

T O T A A L I S E S T I !!!
Tokihan tuo Kevin Speisin kissaleffa lässähti VIELÄ enemmän, mutta luuliko joku TODELLA sitä enemmän kuin vihreän räkäklimpin arvoiseksi !? Tai kyseistä vitun, VITUN, pallopäistä äijääkään sinänsä ?

Nimpä. Nimpä.

Vittu...lukekaa noita SSS-arvosteluja jos haluatte, niissä saa parissa jopa nauraa. Niin TOTAALISEN TYRMÄÄVIÄ ne on. Kertakaikkiaan siis TYRMÄÄVIÄ !
Jukolauta... tuo leffa / teatteriyleisön silmille läväytetty kusinen rätti, todellakin TYRMÄTTIIN !
Tai jopa RAAAAAAADELTIIN riekaleiksi. Niin totaalista PASKAA on siis kyseessä !

Tämä abominaatio kuuluu jo Tränsformerssereita ja zingzängzuutakin ja kaikkia näitä vitun keharin tasoisen hyperlapsellisia "Sarjakuvasankari leffa" hevonpaskojakin ALEMMAS !!
Oikeastaan kategoriaan "yleinen vaara" tai "hyökkäys ihmiskuntaa vastaan" tjns.

Enkä ole edes nähnyt tuota !! Mutta minä uskoisin tuntevani möykyn paskaa kun sellaisen näen, ja näen sellaisen melko selvästi kun näen vilahduksenkin jotain Suicide Squadista.


Minä toki INHOSIN jo ideaakin, kun sen aikoinaan jossain näin, minä olin jo SILLOIN ihan vitun täys tätä SAATANAN vitun perkeleen hevonhelvetin sarjakuvanörttihömppää ja niitä lapsellisia Amerikkalaistyperyksiä trikoissaan.
Vittu; painukoot vittu vittuun !!Aito AMERIKKALAINEN Sarjakuvasankari.

Minä ällösin SUUUURESTI myöskin SITÄ, että se VITUN "kattokaa! mä oon ´ihan kuin´Jeesus!" Jared Letukka valittiin Jokeriksi. Ai miin.............. what häp´nd ?? mmm`did yoo BREINZ fool-aut ?

Se on vain kuin jokin neonkirjava ja metallihohtoinen Fredi Merkkuryä apinoiva outo hyypiö. Levänvihreässä letissään.
Aivan vitun kauhea !
Eikä se ilmeisesti edes ESIINNY koko vitun naurettavassa SUPERflopissa juuri lainkaan. Mutta SE ei estänyt häntä ottamasta etäisyyttä tähän löyhkäävään lantakasaan.

Jared yritti jo puhua itseään etäämmälle koko katastroofista, korostamalla mm juuri sitä ettei hän oikeastaan edes OLE koko leffassa ja näi....
Pian hän luultavasti sanoo että "..ja emmä ees oikeesti O siinä leffassa...ja näi...tsshhh...hahah..." ja naurahtaa vaikeana.

SIITÄ jos ei muusta, TIETÄÄ että kyse on todella tökeröstä kakkaläjästä, jos ja kun joku elokuvan näytteliöistä koettaa etäännyttää itsensä kyseisestä hirvityksestä, ja puhua itsestään "projektiin liittyen" ikäänkuin kolmannen persoonan näkökulmasta. Joka on myös valehtelijoiden yksi peruskikka. Puhua ei ITSESTÄÄN "MINÄ en murhannut" vaan "...miksi KUKAAN murhaisi". tuohon tapaan.


"Niin, herra Väyrynen, onko totta että TE yrititte perustaa todellakin ihan ihka uuden Puolueen suomeen?"


"Niin.... noH, enhän minä voi sanoa etteikö JOKU sellaistakin voisi ajatella ja joissain määrin jopa joissakin oikeissa, kieltämättä ei väärissä, olosuhteissa vähän miltei toteuttaakkin. Ja sanon samalla että olisihan se sääli jos JOKU sellaista yrittäisi, tai yritti, tai jopa tavoittaa presidenttiyttä siinä kuitenkaan onnistumatta.... jotta.... niin, eli siis että kyllähän sellainen olisi yleisellä tasolla hyvin hyvin säälikin ja kaikkea."

*

Hyvin vaivaannuttava kakkamöykky on tarjolla kyllä. Ei voi muuta sanoa.
Sitä haukkui jopa ne kaikki vitun kusirotat ja paskahousuiset MeOllaanKaikkiKaikkienKavereitPaitsiRasistien Marxistirotat, jotka pitää kaikkia niitä "kunnioitettavia" lehtiä tuolla suuressa paskaläjässä, kuten Vergeä ja näitä. En nyt juuri muista mikä niistä, mutta jokin. Ja ne sanoi suoraan päin Studion lärvää että "miettikää vittu sitä!!" että tuollainen vitun paskakasa rikkoi jo taas jotain halvatun ennätyksiäkin lippuluukulla.

Ainakin Amerikkalaiset ON ihan TÄYS karjaa. Pelkkiä vitun rehulla ja paskalla, vaikka omallaan, ruokittavia idiootteja. Jotka nielee mitä vain. Vaikka kymmenen!! Tränsformers filmatisointia.
Vittu 10 !! Vaikkei KUKAAN halunnut edes YHTÄ !! Sama kuin "Lait" !

*

Mutta hyh hyh kun ihan hävettää itseäkin noiden Haliwuud-vitun-hyypiöiden puolesta ja mukana. Vittu minkä paskan ovat taas ruutanneet lippuluukkukarjan märehdittäväksi !

Ketä kiinnostaa ylipäätään joku vitun "Suicide Squad" !??! Mikä VITTU se edes ON ?!?! Kuka muu kuin jokin hikinen Amerikkalaisnörtti edes TIETÄÄ moisen "olemassaolosta" mitään ?
Joku plösö jossain sarjiskaupan kellarissa. Mutta miksi MINUN tulisi olla siitä tietoinen ? Tai siitä montako kissaa Burmassa on?

Ja miksi siinä on NEEKERI "dedshottina" ?!?! Vittu NEEKERI !! Jumalauta; neekeri !!
Ja se on se VAIN siksi, ETTÄ se on NEEKERI.

Hei tsiigatkaa! me otettin nin nee...nin mustaihoinen ihminen, esittään tätä dedshottia, eli me EI OLLA Rasistei™ ja näi.

Will vitun Smith on siis kyseessä. Jolla ei ole muutenkaan enää mitään väliä, sen voisi kuten neekerit tekee Afrikassa, pistää sellaiseen palavaan renkaaseen ja potkaista PITKÄÄN alamäkeen. Nouwan givs a fak.

Peter Franzenkin on merkittävämpi ja parempi tätä nykyä !!

Tai...no....ei?..en tiä... ehkä tuo oli jo vähän julmaa ? Vähän liikaa..?
Mutta olkoon nyt, en perukaan kun kerran kirjoitin jo.

*

Mainitsen vielä, että MINÄ itse olen myös ajatellut metallinhohto-bätmäniä !! Eli TAAS minun ideani vietiin !!
Minä TODELLAKIN olen melko vitun kekseliäs ja edellä näitä muita. Myös näitä "luovia" tyyppejä. Minä keksin tuon HETI Dark Naitin jälkeen, kun ajattelin jotain uudenlaista Bätmäniä. Ja toinen ideani oli sen 60-lukulaisen sarjan mukainen filmatisointi, mutta modernisoituna, ja jonkun hyvin kykenevän ohjaajan käsissä. Tarantiino olisi ehkä kiehtova. Ei välttämättä HYVÄ, mutta kiehtova. Kuin neekeri presidenttinä !
Tai "dedshottina" for thät mätter.

Mainittakoon vielä sekin, että MINÄ, myös HYLKÄSIN tuon metallihohtobättis-ideani melko pian / heti. Kuolleenasyntyneenä ja tyhmänä ideana.
Muttei se estänyt itse Haliwuudia, epätoivoissaan, raapimasta tynnyrinpohjaa, likaisilla ja rahanahneilla juutalaisilla rotankynsillään ja toteuttamasta tuotakin vitun silsaa.


HÄVETKÄÄ siellä Wuudissa ffs !Aatelkaa hetki KUINKA ALAS on elinaikanamme Hollywood ihan OIKEASTI vajonnut. Miettikää sitä hetki !!
Jos haluatte järkyttää unianne tjn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti