lauantai 27. elokuuta 2016

MaMuMoKu yms

Tässä jotain äkkinäistä kaikkeen tähän MaMu Moku kaaokseen ja suomlantilaisiin ja "Rasismiin™" yms.

Suurimmaksi osaksi se että jotkut, ns Suvakit, ovat rakastavinaan ja suvaitsevinaan murjaaneita ja neekereitä yms, johtuu vain PELOSTA. Ei mistään julistetusta "ihmisrakkaudesta" tai "humaaniudesta".
Se johtuu myös siitä, että suomalaiset ei ilmeisesti ole tottuneet olemaan MILLÄÄNTAVALLA ja lailla, ja missään asiassa, JOHDOSSA ja hyviä !!
Myös siis menestyksessä ja hyvinvoinnissa. Vaan nämä vitun idiootit saavat siitä näppylöitä, ja haluavat äkkiä JAKAA kaikkensa jonkun kanssa, yleensä jonkun arvottoman paskan kuten neekeri, koska sillätavoin voi lievittää ahdistustaan ja tunnontuskiaan siitä että "omistaa liikaa" tai jotain.
Mutta onneksi on Valtio ! Huuuurraa !! Sillä sillä voi kätevästi antaa ja luovuttaa, kaiken(!) ylimääräisen omaisuuden ja jopa ehkä vapaudenkin. Joten älä vain huoliin ja synkkyyteen vajoa ! Kansalainen !

-

Ählämien ja neekerten yms läsnäolo ja ongelmat jotka heitä seuraa kuin korppikotka kuolevaa gnuuta, yritetään lakaista vain pois olemassaolosta, kuin se että naapurin Pekka haisee pahalta, muttei sitä saisi huomata.
Joten joka kerta kun Peksi, ikävä kyllä, paikalle ilmaantuu ja haisee paskalta, avataan kaikki ikkunat ja hymyillään typeränä tekopyhänä, pelokkaana, paskana kuin Pohjois-Korealainen Kimin edessä, ja intetään ja vakuutetaan, myös itselle, ettei mitään pahaa hajua™ esiinny, ja jos esiintyykin niin se on vain pirtin omien asukkien olemus kun siellä löyhkää. Nii just !

-

Ja ajatelkaa asiaa näin, sillä näin se ON; jos on olemassa tämä jokin Vasemmiston aina inttämä "Demokratia", ja joka on siis se Hyvä Juttu, niin se on senVASTAISTA tehdä jotain mitä SUURIN OSA "Kansasta" ei halua, tietenkään, ja vastustaa intohimoisesti ja aggressiivisesti.
Se on TAHALLISTA muiden äryttämistä ja kyykytystä ja raiskausta yms. Se on sanallasanoen "Pahuutta".
Tai "kiusaamista" tai "rikos" tai miksikä haluatkin sitä kutsua.

Tämä tilanne todella vaikuttaa tahalliselta, ja juuri siltä miten sitä se lempiblogaajani kauan sitten jo kuvasi, eli että; kun KAIKKI muut keinot on epäonnistuneet, neekerien tekemisessä valkoisten tasoisiksi, kun nekru ei TIETENKÄÄN ole viimeisen 60:n tai jotain, vuoden, aikana noussut valkean ihmisen tasolle sen enempää kuin edeltäneiden 60 MILJOONANKAAN vuoden, on nämä Kulttuurin Tuhojyrät päättäneetkin vain työntää valkoista alaspäin ! Tiputtaa sen, ei toki itseään(!!), neekerien tasolle, jolloin ainakin NÄYTTÄÄ siltä että; no niin ! Aikojen Suuri Työ on tullut valmiiksi, kaikki on samalla viivalla / tasolla ! Jee !........................nyt................. kai sitten.....kaljalle tai jotain ...hiphei!?...tai me vaan niinq komennetaan niitä kaikkii tasavertasii ja näi....tai tällee......älä siinä kysele !

RRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrasistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii™ !!

Tämä on vähän tai täysin, sama, kuin se että jos olisimme veneessä, ja joku vitun kehari jolla viiraa päässä pahemman kerran, alkaisi äyskäröidä vettä SISÄÄN veneeseen, me täyspäisemmät TOTTAvitunKAI sanoisimme että "hei!?..mitä VITTUA sä nyt oikein teet?!..LOPETA !!" - niin tämä vitun vatipää vain hymyilisi kuin jokin autistinen idioottilapsi ja hymähtäisi ja jatkaisi muina idiootteina, ja jos sille huomautta uudestaan ...se kiljaisee taikasanan Rasisti™ !! Ja kaikki muut veneessäolijat valahtaa jostain syystä lakanan valkeiksi ja pysyttelee hiljaa ja surkuttelee vain sitä, että "mitenhän sielä vedenpohjassa sitten....oikein..pärjää?"

En tiedä kyllä niin.... huonostihan siellä kai kävisi ja pärjää.....ainakin siksi jo että kalathan, niin, syö nin matoja !...


-

Ilman EU:ta tämä koko tilanne olisi, paitsi aivan toisenlainen, myös naurettava ! Jos sitä olisi ollenkaan, sillä EU on se AINUT syy miksi tällainen "Suomi on MoKullinen" koiranpaskatyrannia on edes ylipäätään olemassa.
Vai luuletteko että suomalaiset olisi ihan itse, ja omasta aloitteestaan, edes Stubido, menneet ja hankkineet maahan noin 50 000 neekeriä ja murjaania yms ?
Jep. EU.

Vaikka tokihan ns byrokraatti tekee MITÄ VAIN pitääkseen sen kurjan vitun "työnsä" ja välttääkseen OIKEAA orjantyötä, joten HE olisivat kyllä hyvinkin voineet keksiä neekeristä itselleen keppihevosen ja meille muille loputtoman riesan ja harmin. Ja hei! onhan niitä amerikassakin ja niissä kaikissa leffoissa !! Ja Amerikkahan laskeutui kuuhunkin .....ja kaikkee... joten......
Neekereitä siis.

Ja onhan niitä myös Afrikassa.....  ...joka muuten, mainittakoon, EI laskeutunut tietääkseni kuuhun eikä edes likimainkaan.
Siellä pyöritään sonnassa ja impataan ulosteita ja syödään koiria ja muuta paskaa. Kuin hipit Wuudstokissa ja sen ulkopuolella, nyt ja aina.Tämä kaikki tilanne ja MaMutus ja MoKutus ja muu, on vain jäänyt kuin levy, päälle. Eikä kukaan osaa / kehtaa / uskalla, sammuttaakkaan sitä joten sen vastenmielistä jomottavaa kumisevaa ja epävireistä, mongerrusta ja honotusta ja vinkunaa vain kuunnellaan. Päivästä toiseen ja jopa VUODESTA toiseen. Kuin kuuntelisi sahan soivan, vuodesta toiseen.
Vähän aikaa se on kiehtova kuriositeetti, sitten se ajaa pitkin seiniä ja ehkä useaan murhaan...
                                                                                             - Fin -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti