keskiviikko 31. elokuuta 2016

Muslimipaskarotan Ultimaattum (Uhkavaatimus)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016083122240318_uu.shtml

Ei jumalauta.


Nyt joku saatanan Irakilaisrotta on täällä paasaamassa Pakoloisten™ vastaanottamisen ja "integroimisen" vääjäämättömyyden puolesta.
SE mitä tuo viesti oikeasti tarkoittaa, on "ottakaa meidät vastaan, ja antautukaa, vajotkaa passiivisuuteen ja pelkoon, tai muuten ...   käymme TODELLA hankaliksi!"Suomalaiset, nyt vittu; NYT alkaa näyttämään TODELLA todella pahalta.
NYT on sitten "päättäjät" vitun petturimulkut paskahousut, aika ottaa EU:sta hatkat ja irrottautua JOKA vitun pakolois ja murjaani -sopimuksista ja muista Kansainvälisistä Juutalaiskahleista, ja oma elämä OMIIN käsiin. Ja voisitte samantien käydä kokeilemassa sen Vankilankin, sisäpuolta junou ? Ihan itse....Tajuattehan te Muut Suomalaiset, että Islam EI "intergoidu" ?!?! Se TULEE. VALTAAMAAN. Piste.
Sönköttäköön mikä vain VITUN Uimosen Pörje tai Sanomat tai kuka onkin se tämän viikon Julkinen Pyhimys, mitä vain. "Suomi" KATOAA, jos tätä suuntaa ei käännetä niinkuin just. tasan. NYT.

Nyt ON vielä hetki aikaa, mutta ...ei saatana, ei hyvältä näytä !

*

Ei vittu sentään......ei tätä saata oikein enää uskoa.
Vittu että tuokin saatanan islamin paskarotta KEHTAA perkele tulla minun maahani, ja saatana KÄSKEÄ minua hyväksymään se että; nyt heitä alkaa vääjäämättä ja loputtomiin, virrata tänne ja se täytyy vain hyväksyä kuin jokin tyhmä myhäilevä ämmä, ja pyllistää ja "integroida" nämä VITUN NEEKERIT tänne, MINUN kotimaahani, johon KUKAAN ei ole heitä tilannut !!!!!
Vittu mikä läjä paskaa !! Kuten ihan KAAAAIIKKI Muslimit !
Aivan jokainen ! Ihan kaikki ! Sekin jonka tunsin henk.koht. Jokainen. Kaikki. Piste.


Ei ole YHTÄKÄÄN "hyvä muslimia".  On vain niitä mitä ne KAIKKI on, vaikka se tuottaa joillekkin itsetunto-ongelmista kärsiville (ainakin näennäis-) valkoisille suuria ongelmia tietää, tiedostaa ja myöntää.


- Hallituksen joukot ovat voittamassa Isisiä Irakissa. Jos niin tapahtuu, taistelijat lähtevät sieltä pois. He eivät lähde sieltä Marsiin, Kuuhun vaan Eurooppaan. Sadoilla heistä on kansalaisuus Euroopassa.

- Suomesta taistelijoita on 50. He kaikki ovat terrorijärjestöjen palveluksessa. He ovat entistä vihaisempia (kun he palaavat). Unelmat on murskattu. Meidän (?!?)täytyy olla silloin valmiina, Haddad muistuttaa Iltalehdelle.

Tulijat pitäisi(?!) ottaa yhteiskunnan jäseneksi, muistuttaa Kiila-palkinnolla viime vuonna palkittu kirjailija.

- Pitää mahdollistaa opiskelu, työnteko - pitää saada heidät oikeasti yhteiskuntaan. Monikulttuurinen yhteiskunta ei tarkoita vain sitä, että he osaavat suomea. He voivat osata sitä paremmin kuin minä tai paremmin kuin sinä.


Anteeksi, mutta; MITÄ tuo äijä on vetänyt ? Paitsi jotain kissanpaskaa ? Ai miin, wtf ?!
MITÄ vittua se oikein sönköttää...ja hei!? KUKA VITTU TUO ensinnäkään edes ON ?!?!
Mistä tämä saatanan likainen ketale ylipäänsä ilmestyi ? Pitelemään jotain vitun hevonpaskakirjaa käsissään, tuollaiseen puhujapönttöön ?!

Äijä tulee tänne, jostakin, ja "muistuttaa".
Siinä teille SUHDE mussuihin pähkinänkuoressa. Ne heiluttelee sormea kuin jokin vitun hypertyperä neekerin lehmänpaska jostain VITUN "ghetosta" ja ylimielisenä, kaikkitietävänä nyrpistelijänä SAARNAA SINULLE, ikäänkuin ongelma olisit SINÄ, ei suinkaan neekerit ja muslimit ja islam yms pöyristyttävän kuvottava ja pyörryttävän alkeellinen demoniapinanpaska !


Hei, HiddiHadda BliddiBladda, kukaan meistä EI HALUA teitä tänne !! Herran tähden; it´s really THAT goddamn fucking simple !!

Niin yksinkertaista se ON. Ei mitään muttia ja ovella hidasteiluita ja sönkötyksiä ja "vielä yhdet" vaan OVESTA PIHALLE PERKELE niinkuin olis jo !
Hophop, jalla jalla.


Juntunen kääntää katseensa viranomaisiin. Myös irakilaiset itse ovat olleet tärkeä osa viranomaisyhteistyössä.

- Niin paljon minäkin kuulin viime vuonna irakilaisista, jotka ovat kertoneet viranomaisille kokemuksistaan. He ovat ensiarvoisen tärkeitä tässä työssä.


HAHAHAAHAHaaaaaaaa, aaaaaaaaaah ! Ja SUORAAN Beelsebuubin kidasta. Muuttamattomana, mitään lisäämättä tai poistamatta.

Viranomaiset, ovat ne jotka suomen ja suomea, tuhoavat !
Nyt ON kirveelle töitä.Uskokaa jo Tavalliset ja paljon halveksimani "Lainkuuliaiset" saatanan vitun vittupäät paskakasat Luciferinpalvojat; TÄHÄN tämä AINA johtaa, tämä vitun roskakasa nimeltä "Hallitus / Valtio" kaikkine "lieveilmiöineen" !
Ihan. Aina.
Poikkeusta ei ole, eikä historia tunne.

Se vie mukanaan alas kuin lyijyinen ankkuri, aivan pohjaan asti. Ja pyytää siitä hinnan ja syyttää silti SINUA !

SINÄ olet se ongelma...


Vitun muulit; se on se teidän L A I N K U U L I A I S U U T E N N E mikä nimenomaan on tämän ALKUSYY ja teidän TUHONNE !
Vittu jo JEEEEEEEEESUS yritti perkele tämän teihin nuijia !! Mutta ei ! Ei ! Ei perkele, kun ei nin ei ! Lucifer vain KIINNOSTAA enemmän. Koska pahuus on kai teistä hauskempaa kuin ei-pahuus... sellaisia, keppostelevia, apinat ON !

Ei ihmiset, mutta apinan tasolle jämähtäneet idiootit minisielut.

Haistakaa vittu ja herätkää !!


Jos olisi vain ME, jotka emme "budjaa" Stadissa ja mieti 24/7/365 miten tuhota ja jättää vanaveteensä nämä Kaikki Muut, ja silti päätyä näyttämään Pyhimykseltä, ja jotka EMME laadi mitään vitun Suuria Suunnitelmia ja "kokousta" SALAA keskenämme, ilmoittamatta siitä "Omillemme", ja päätä siellä kuitenkin KAIKESTA mikä KOSKEE, ilmeisesti, näitä "omiamme" - ei MITÄÄN näistä ongelmista olisi !
Ei MITÄÄN ! Ei yhtäkään ! Ei ensimmäistkään !

Mutta koska te ette ilmeisesti vain voi itsellenne mitään, puristutte te vitun super-idiootit yhtä varmasti "Valtioksi" - kuin typerys avaa suunsa ja Kytän lapsesta kasvaa yhtä tyhmä ja häiriintynyt, muiden häiritsijä, kuin isästään.


*

Puuttumatta sen kummemmin enää tuon ählämin aavikkorotan, "ottakaa vastaan tai kärsikää!", puheeseen, sanon nyt Meille, Omilleni(?) että; nyt lienee sitten aika ottautua VÄHINTÄÄN, aivan minimissään, lopulliseen ilmapiirin LOPULLISEEN tuhoon myös itse, eikä jättää sitä vain räyhähengille Vasureille, ja alkaa pitämään näitä Suomi Ensin mielenosoituksia, niin niitä kai kutsutaan, miltei joka päivä. Aika on lähteä "Poliitikkojen" nokan alle pitämään niitä ja muuten aika VITUN MELUISIA sellaisia. Ja alkaa rikkoa paikkoja.


On aika alkaa häiritä Pirun pelejä oikein kunnolla ja olan takaa. On aika KESKITTYÄ tähän. Aika KESKITTÄÄ voimansa ja "eforttinsa" eli suomeksi "vaivannäkönsä / pyrkimyksensä" tähän. Niin exklusiivisesti kuin vain voitte. Tehkää mitä IKINÄ vain voitte, koko ajan, heltymättä, kaikilla rintamilla.

On aika mennä "Poliitikkojen", paitsi "ihon alle", asuinalueelle, ja tehdä asioita SELVÄKSI.
Aika olisi PAHOINPIDELLÄ KOKO vitun jengi, mahdollisimman brutaalisti. Tottakai mieluiten ja ihanteellisissa olosuhteissa vain MURHATA koko joukko, mutta "eihän niin saa tehdä!! herran tähden ! hulluahan TUO on" eikä Kytätkään siitä tykkäisi !
Kaikkihan TÄMÄN TIETÄÄ !


Ongelma on AINA "poliitikkojen" kanssa, että he majailevat siellä missä ns "maata" ns "johdetaan" eli tässä tapauksessa Helsingissä, ja tekevät siellä KAIKEN, K E S K E N Ä Ä N, ja pakoilevat vastuuta teoistaan, ja SE että; he ovat AINA aktiivisia !
Pahuus on AINA aktiivinen, HE keskittyvät tähän kyllä ! Meik nou misteik abaut THÄT !


Yksi tapa jolla te Hoi Polloi, VOISITTE iskeä hyvinkin tehokkaasti, ja jota olen teiltä odottanut jo kauan, olisi Yleislakko.
Mutta jostain syystä sitä ei vieläkään ole näkyvissä.
Samalla voitaisiin myös Kytät pyydystää ja sulkea jonkinlaiseen vankilaan. Pysyvästi. Tai vain ampua, ihan sama minulle.
Muttei teidän ohjelmointinne Salli tällaista, tiedänhän minä SEN ! Ai nou thät ffs !


NYT kuitenkin alkaa olla toiminnan aika.
Joten; Kansani, K I I H O I T T U K A A !!!!

Minä KIIHOITAN, oikein KIIIIIHOITAN, nyt Kansaa !!
Tämän on nyt Kansankiihoitusta, Kansan ULKOPUOLISIA ryhmiä vastaan !! Ja myös sitä sisältäpäin syövyttäviä vitun verenimiloisia vastaan.

Isäntäolio; HERÄÄ !

Kapteeni käskee.

Make It So !
On aika kiusata kiusaajaa, on aika heittäytyä absoluuttisen hankalaksi. Eikä vain märehtiä kuin kaikki muutkin lehmät, laitumella ja ehkä ammua välillä vähän.
Naiset eivät saa komentaa !! Se on asioiden "bottom line". Ja jos siitä poikkeatte, kuolema korjaa kyllä. Naureskelkaa toki vain jos siltä TUNTUU, SE ei minua haittaa. Minua haittaa sen sijaan se, mitä tästä kaikesta SEURAA !
SE, MINUA haittaa.


Tämän KAIKEN, on alettava MAKSAA ======> P O L I I T I K O I L L E  suoraan ja henkilökohtaisesti.

Ja te KAIKKI TIEDÄTTE TÄMÄN KYLLÄ varsin vitun hyvin, vitun tylsät muulit.                                                                            P E R K E L E !!!


Onko tämä teidän tai "meidän" maa, VAI "poliitikkojen ja Kyttien" ?!?! Mieti vittu SITÄ.


Ja hei kytät; haistakaa saatanan Luciferin Luihut Kusipäät Demoninpaskakasat Vittu ja HÄVETKÄÄ !!!! Vaikka TIEDÄN ettei se tule onnistumaan, koska kun SYNTYY läjäksi hyödytöntä demonin paskaa, sitä elää ja kuoleekin sellaisena.
Ei sitä muuttaakaan voi. Ai nou.


Tosin SE lienee "Kristinuskon" TEEMA; muuta se SILTI !! Niin paljon kuin pystyt.
"Monet kutsutaan, HARVAT (harvat harvat!!) valitaan" !

P.s Voisitteko te Muut, tulla jo pois sieltä liitukaudelta ? hei ?!...viittisittekste, ettekseteviittis ? viittisittexte ? Ja viittisitteks te lakata palvomasta toteemieläimiä ja paaluja ja kyttiä ja lakeja ja muuta Vuu Duuneekerien demonista ja yrjöttävää, hyper epäinhimillistä paskaa ja roskaa ja kuonaa ?! Viittisittekste ?
Oisko teistä siihen ?


P.s 2 hei !? Typerä vitun sontapää, lantapää, hei !? Mitenkäs nin, se "Lainkuuliaisuus" ja ne "Lait" ja näin, nin toimii NYT ?! Mitenkä ne NYT, ajaa SINUN ja TOTUUDEN ja yleisen HYVYYDEN etuja ?! Hei..?..H...e...EHEH...AHAHAHa...aHHAHAH ..ahahahahaha aha haha hahaaa lol... aijaijaiji...ahahah... emmä ..saat..a..na....ahaahhahAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

Ahahajaa...AHAa...ajaaaaaaa..aaahahaaa, ajaaxne ?! Hei ?!...Hei ajaaxne !? AHAHAaaaaaaaaaaaa.....vai ehkäpä Esko-Paska Ahon ? Kenties ? Tai Jorma VITUN Kalskeen ? Tai jonkun muun vitun verta nenästään kerjäävän toaalipaskakasan ?!..... ei se ikinä saa sinua MIETTIMÄÄN mitään ?........no, jokaikisessä tapauksessa; nyt sitten Muslimit, meleko vitun hapiaan ULOS maastamme.

Kiitti.

Cheers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti