keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.31

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 06.18 31.08.2016

Tervehdys.

On tullut jälleen aika päivittää teidän, hyvät Tähtilaivaston Kolleegat, tietonne mm Kimin tilanteesta.

Kuten HYVIN muistatte, viimeksi kun olimme raportein yhteydessä, oli Khateriina ja Kim, kateissa !! Ja kaikki plus kissa heidän perässään / jäljillään. Ja myös kissanhiekkasäkkejä pitkin komentosiltaa ....jotka sinne tämä "Soroseeni" (jostakin syystä) sädetti.
Kaiketi vain "vituillakseen" tai jotenkin sabotoidakseen... meidän...?..."Operaatioitamme" ?... Tai jotakin.
Nyt sensijaan tilanne on hieman muuttunut......... mutta vain hieman, nimenomaan.

Khateriinasta emme ole nähneet vilaustakaan.... mutta eräs vakoojamme, joka liikkuu...siellä-täällä, kertoi nähneensä hänet mahdollisesti yhdessä El-Aurialaisten järjestelmän kuista. Mitä lähdemme nyt tarkistamaan, jahka poimumoottori lakkaa kiukuttelemasta kuin aliravittu Vasuri-Marxisti-Paskarotta. Ja Raikker palaa ihmismuotoonsa.


" ..Saa.!!..Saa siinaa saa mootori ! Ma kashhen saua ..KHAUNISTU ! Tuhuma motori ! Khaunistu ! "Vaikka yritinkin häntä / sitä, hillitä, merkittäköön Virallisiin Tietoihin, niin tämä Börf....tai tämä ^... hän tai se, yritti kuitenkin ihan itse, henk.koht. ja omakätisesti, herättää poimumoottorin henkiin ja vedota myös Raikkerin henkeen, jotta tämä palaisi ennalleen. Ja alkaisi ehkä, kenties, ahdistella aluksen hameväkeä


Oletan ettei tätä tarvitsisi erikseen raportoida, mutta koska olen, jos mitään, perusteellinen, niin sanottakoon että ei! Moottori EI, näistä käskyistä ja uhkavaatimuksista ja ukaaseista huolimatta, käynnistynyt. Joten asialle oli laitettava se luotettu mekaanikkoneek.. mekaanikkomme. Se....se...sese...?..nähkääs..se... Geordi !! Niin SE !!...Geor..Gi !?..SE !
Se ....ja eikä kun kyllä se on muuten Geor-Di !! Geordi. Minä muistan kyllä meidän kaikkien nimet !! Älkää siitä viitsikö älkaa hössöttämään. Kiitos.

Olemme siis palanneet lomiltamme, unohdinkin kai sanoa? Joten laitoin Zoodin heti hommiin, ja siellä hän nyt työstää Poimumoottoria lähtökuntoon.

Mutta !

Sitten varsinaisiin Uutisiin !

Olemme saaneet Kimistä tietoa. Emme itse olentoa, mutta tietoa. Nimittäin päänäytöllemme ilmestyi tähtipäivänä, noin, 30.08.2016 03.08 - kuva Kimistä. Kuva josta päätellen joku on saanut Kimin puolelleen tai ainakin siepattua, ja mikä kaikkein kamalinta; hänet on jälleen muutettu yhteen uuteen / erilaiseen muotoon !!

Nimittäin nyt hän on, ja kuvassa oli saatteena kuvaus tästä ja tämä nimi, nyt hän on "Frankken-Zombi" !! ....Oijoi joi, mikä ei kuullosta lainkaan hyvältä. Ei ollenkaan. Ei luoja.............juuri kun olimme jo saamassa hänet ennalleen ...käy näin !?...

Kuva on tämä tässä....
Ja kuten näette, ei hänen tilansa vaikuta LAAIINKAAN hyvältä ! Olen todella todella tuohtunut ja pettynyt tilanteeseen, ja aion nyt koota oikean Erikoisjoukon, jonka AINUT(!) tehtävä ja olemassaolon syy, on vain saattaa tämä naurettava Kimin jahtaaminen viiiiiihdoin päätökseensä. Viiihd...  anteeksi.


Ja minulla on jo myös epäilty, ainakin yksi (ehkä useampikin), sillä olen saanut haltuuni myös toisen kuvan. Mutta mikä aivan käsittämätöntä ja hirvittävää ja provosoivaa ja ehkä jonkinlainen uhkaus, tämä kuva on aluksemme sisältä !!

Tarkalleenottaen Holokannelta.
Mikä tarkoittaa että tämä, mahdollinen uusi vihollinen, on ollut siellä ja ylipäänsä aluksessamme, kenenkään tietämättä !!
Tästä olen jo puhutellut Blöörggh´giä, ja puhuttelen vielä pitkään.


Kuva oli jätetty minun(!!) valmiushyttini työpöydälle, fyysisessä, paperisessa, muodossa.

Kuva on tämä tässä...
Sen verran tiedustelijani ovat pystyneet minua valaisemaan ja tiedottamaan, että tässä on kyseessä olento nimeltä "MarxiJonne" - mutta he sanoivat myös jotain mikä...EI..vain VOI olla mahdollista !!?....eihän se VOI, olla ?!
Vakoojani nimittäin saattoivat tietooni että tämä MarxiJonne olisi itsensä Ferraarin(!!!) Johtohahmoja !?!....Ei herra jumala, ei näin voi olla.
Ei voi olla..... mehän TUHOSIMME Ferraarin joukkoineen, jo kauan sitten.

Jos näin kuitenkin on, ja tämä ON jokin Ferraarin joukkojen johtohahmo, on tilanne yhtä käsittämätön kuin sietämätönkin ! Aivan mahdoton.

Jos käy ilmi, että näin ON, on meidän mobilisoiduttava aivan uudella tasolla ja merkittävästi sotaisammin.
Mutta tiedotan siitä kyllä HETI, ja erikseen, jos tilanne niin vaatii.

Ja kyllä; olen jo lähettänyt useita loittoryhmiä paikantamaan tätä(kin) paskamuulia, tätä siis tätä MarxiJonnea.


*

Ja koska tämä saavuttaisi teidän korvanne ennenpitkää joka tapauksessa, tuon sen nyt itse ilmi, eli: kyllä. Se ON totta, että minä vahingossa, yllätin Raikkerin ns paskalta.


..oih!?..ahaa...nnnooh, jaooo no, hmm whazzap? "        *prrrt*

No, mutta...se sikseen.


Meidän on nyt välittömästi palattava tähän itse Asiaan, eli lähdettävä tarkistamaan se mahdollinen Khateriina-havainto, ja ottamaan selvää missä ja mitä ja mikä, on Kimi nyt, unohtamatta myöskään Fittiä tai Skuumahheria tai Soroseenia tai ketään !Tehkäämme niin !Kuulemiin.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti