torstai 18. elokuuta 2016

Meriläisen "Hyväosaiset" Kolumni

No, kappas nyt vain ja perkele !
Joudun "linkkaamaan" itse Inhokkiin ja paskaläjään eli Hyysäri-Pravdaan ja vielä Roosa vitun Meriläiseen !
..Ai miin ........W T F ?!?!    Mitä tällainen nyt on.. .?...


http://www.hs.fi/elama/a1471315566812?jako=cce09b8414460992ad99cec2bcdc5561&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpageHämmästyttävän hyvä kirjoitus sinänsä, ja asiaa. Ja pari hyvää kommenttiakin ! Joka lienee jonkinlainen Härmän ennätys ?! Nou ?

Ei PELKÄSTÄÄN kiukuttelevia happamia, vitun vihaisia änkyräjuntteja tiuskimassa toisilleen, vaan jopa pari AJATUSTA ja kylmän rauhallista toteamusta itse ASIASTA !

Fakin Nais !

Esim ....


"Koulu" sinänsä, ON, vanhentunut jo ajat sitten. Sanotaan nyt että siinä .....varmaankin jo viiskytluvulla, mutta viimeistään kasarilla.
Kuten armeijakin.
Mutta koska te ette ole mitään vitun Anglo-Saksoneja, ei teistä ole karistamaan näitä tunkkaisia Kollektivismin pölyjä harteiltanne.
Vitun muulit.


No mutta SE ei nyt ole se aihe tässä, joten olkoon.


Suomalaisten ehkäpä SE ongelma, ja tämä KANNATTAISI jo alkaa KUULLA(!!) ja tiedostaa(!), lienee se että; suomalaiset EI OLE alkujaan, ALKUJAAN eli OIKEASTI, mitään kovin ..."laadukasta" Sivistyskansaa tyyliin Ranskan hovi. Mutta KÄYTTÄYTYVÄT kuitenkin silti niin kuin paskansa ei haisisi kun saavuttavat tietyn aseman. Ja tämä on tyypillistä kaikille EI VALKOISILLE, villi-ihmis roduille, ja muille paljaille vitun puoliapinoille, kuten murjaaneille ja neekereille ja Tamperelaisille ja Korealaisille yms zombeille. Joilla ei vain ole mitään "niiiiin erityistä" päänsisältöä
Paitsi se ihmisen luontainen tila, eli kommunistinen barbaarius.

Ja siis puhun Aristokraateista tietenkin ENNEN giljotiinia ja sitä VITUN ali-ihmisten kapinaa mikä oli "Ranskan Vallankumous" eli vallansiirto kunnollisemmilta ===> Vasemmiston ikuisesti tyytymättömille ja vihaisille, pieniaivoisille räyhähengille ja ääliökakara-sabotööreille.

(Minä aina välistä alan epäillä, että MINÄ saattaisin kuulua jotenkin, perimältäni, johonkin tuollaiseen Wanhan Maailman Aristokraattiseen sukuun. Niin paljon minä olen olemukseltani ja tavoiltani ja muiden huomiointikyvyiltäni ja sen sellaiselta, teidän Maallisten Junttien ja muiden paskaläjien yläpuolella. Mutta ongelma on että minun SYNNYINOIKEUTENI on minulta riistetty ja kiistetty, ja kun sen tekee KOKO AJAN ja KAIKKI, ja TUNTEELLA, siitä ei jää käteen enää edes MOTIVAATIOTA ja HALUA päästä sinne takaisin, siitä jää nähkää käteen VAIN viha ja katkeruus ja kostonhimo ja sen sellainen. "Pitäkää tunkkinne" on siitä sellainen laimean kiltti ja hieno ilmaus.)

Suomalaiset on toisinsanoen; paskantärkeitä ja tärkeileviä, imbesillejä lantajuntteja.
SE on suomalaisten ONGELMA NUMERO yksi ! Ja kuten kaikki IDIOOTIT, kytistä "poliitikoihin" ja rikollisista ja psykopaattisiin koulukiusaajiin, te näytte LUULEVAN että asian voi vain lakaista maton alle, ja jos ja kun sitä ei huomioi, se jotenkin vain katoaa tai lakkaa vaikuttamasta.
Haistakaa imbesillit vittu.

En keksi muutakaan sanottavaa.
Vittu te pilaatte koko elämän. Kehdosta hautaan. Ettekä saatanan rehvelit saa siitä edes MITÄÄN rangaistusta. Ette sitten niin pienintäkään ! MITÄÄN !
Ei MITÄÄN. M I T Ä Ä N !!
Joten haaaayy ? miksi EI, rikkoa peliä ?! Kun kerran niin VOI, niin niin kannattaa tehdä.. !?! Rait !?
Nekrukin tän ymmärtää.

*

Ja JOS haluatte, jos tätä siis joskus joku jossain jostain syystä LUKEE ensinkään, yhden oikeasti R Ä I K E Ä N hyvän ehdotuksen miten PARANTAA RÄIKEÄSTI koulua ja KUNNOLLISTEN ihmisten lasten menestystä sekä siellä, että sen jälkeisessä ELÄMÄSSÄ sinänsä, niin ...no paitsi että TYHMYYS ja ALHAISUUS olisi saatava kitkettyä, niin hei; ette ole sattunna ajattelemaan että "hei!?....mmm..nnnnggh... ee...e-e-e-e-.....eeeeee tuota...e-e-e-e-e-e eehkäpä jos siirtäisimme ne koulukiusaajat, ne juoponäpärät ja muut paskaläntit, POIS kunnollisten lasten ja nuorten seasta, ja....jj..-j-j-j-jj-..ja jaaaj jajajajaj ja sinne Tarkkisluokalle, VÄHINTÄÄN, mihin ne KUULUU, VÄHINTÄÄN, niin nin...nin ne ei pääsisi aiheuttamaan toisten TUHOUTUMISTA psyko-emotionaalisesti ja ajautumista raiteiltaan koko LOPPU ELÄMÄKSI ja näin ?... ja näin yhä HARVEMPI syrjäytyisi ....what ya say..? "

JiiÄnEe.

Muuuuuuutta.... mitäs sitä.... mitäs tässä, Ritari Ässä. Nou ?

Tärkeämpäähän se on että "Kaaaaaiiikilla On Hauskaa!!" ja että "Kaaaaaaiiikki Kukat Saavat Osallistua ja Kukkia" yms KOMMUNISTISTA ja ihmis-vihamielistä Luciferiaanista demoninpaskaa.

Ei sitä nyt aleta mitään JÄRKEVÄÄ ja tunnelmallista ja sielullista ja inhimillistä tekemään ! Hei ...HAHAHAHAAaa kamoon mään; meillehän nauraisi naurismaan aidatkin ! Ja Ryssät ja kaikki maailman muut(kin kuin me itse) Kovikset !

Kovistelemalla toisiaan, ne on anglosaksitkin saaneet kaiken, Ameriikan Ihmemaasta kuurakettiin ja neekereihin !
Ei semmosta millän toisten huomioon ottamisella ja kiltteydellä rakenneta ! Perkele !
TUSKAA on elämän oltava ! TTUUUUUUUSKAAAAaa ! AAAAHa ahahaaaaaaaaaa...JIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ....
aaaaai.

-

Ja toinen neuvoni ja ideani olisi, jonka kaltaista tuolla kommenteissa joku muukin näköjään ehdotti, olisi se että kouluissa, jos niitä on ja "pitää olla", olisi sitten ainakin edes kohti sitä loppupäätä, jokin aine jonka MINÄ olisin nimennyt ihan vain "Realismi"ksi tai "Katuviisaudeksi" tai jotain, jossa opetetaan ihan vain ELÄMÄÄ sinänsä. Sitä mikä TOIMII ja mikä EI, mikä KANNATTAA ja mikä EI.

Mutta ongelma tässä on VALTIOLLE / HALLITUKSELLE ja Kytille ja "Laeille" ja niiden "Laatijoille ja Säätäjille" eli Saatananpalvojien ja Lusiferin Lasten loisjengille, SE, että; jos ihmiset saisivatkin TOTUUDEN valheen ja paskaläjän ja taikauskon sijaan, he eivät enää olisi holhottavissa ja luontaissyntyisiä vankeja ja lapsen tasolle jääviä EPÄrealistisia imbesilleja yms, vaan olisivat JO, vapaita. Olemukseltaan.
Ja VANGITAKSEEN SELLAISEN, kytät yms paskaläjät joutuisivat, paitsi näkemään epämukavan paljon OIKEAA VAIVAA -eli EI-laiskuutta- myöskin ottamaan "Mä oon Hyvä!" naamarinsa pois ja paljastamaan sen vitun hyytävän Demoninkasvon mikä siellä alla OIKEASTI ON ja aloittamaan ihan REHELLISEN SODAN, ja AVOIMEN, "Kansaa" vastaan. Heidät karsinaan saadakseen.
Koska sellaista hyvät tekee; ne karsinoi toisia olentoja ja pitää niitä sit ninku siellä ja paimentaa ja näi....
Ja siis pakolla ja kaikenlaisille sakoilla ja uhilla ja näi.......

Niinhän Jeesuskin teki ja tekisi ! Herran tähden ! Sehän laitto jengiä linnaan ihan "tosta vaan!" kuten Mustajärven vinonaamainen vitun ruma vitun juntti "heittää hiivat".

Ja *sormeani nyt heristellen* eikös sen Jumala-Jeesuskin jo sanonut, että "ja sinun tulee rakentaa jotain nimeltä Valtio!" *tämä siis kuului Jylhän Kumisevalla, Koko Taivaan Täyttävällä, VALTAVALLA maskuliinisella äänellä* "ja sille jotain nimeltä "Poliisi" tai mieluummin jopa "Pyhä Poliisi", jotka on siis niitä Hyviä, ja kaikki ne jotka ei tee niinkuin NE sanoo, viis minusta, on niitä Pahoja! O.K?! ....ja totisesti, on sinun tehtävä muiden elämästä NIIIIIIIIIIIIIN vitun vaikeaa ja vaivalloista vaivaisuutta kuin vain on suinkin mahdollista, ja kiristeltävä mieluusti kaikkia ruuveja myös, koko ajan ja tasaisin väliajoin! Jotteivät he elämästä voisi NAUTTIA, saati vapaudesta, jota minä en siis suonut kuin sinulle hyvä Valtiolainen ja Kyttä ja Lainlaatijat. On teidän Pyhien Kom....Valtiolaisten myös tehtävä niin ettei muilla kalaa ja leipää ole! Ja jos on, se otetaan heiltä pois ja annetaan kerjäläisille ja vieraan maan köyhille, mieluusti neekereille ja islamin murhaajille ja murjaaneille, jotka sen ovat ansainneet, koska ovat pikimustaksi, synkeäksi, murjaaniksi syntyneet. Ja hei! äläkä MINUA vaadi tai pyydä asioita muuttamaan tai niihin puuttumaan !? ...hei... khamoon mään! HELVETTI sentään; mä oon vaan Jumala ! Vittu mä voi millekkään mitään!! Tee itte ! Perkeleen laiska apina! Niin saat katsella kuinka KAAAIIKKI, ihan kaaaaaikki, tässä elämässä oikein *fiiuuh!* vuolaasti VIIIIIIRTAA niille Valitsemilleni Vitun Jutkuille ja kaikille muillekkin rikollisille ja super-ilkeille ja umpipahoille roistoille ja demoneille ! Näin on ! Nääs.. koska mä oon liiankin kanssa Hyvä ja Viisas ja näin... ja koska siis nuo edellämainitut on niitä Tosiasiallisia HYVIKSIÄ! siis ! Tietenkin, thaheheheheh..ehehe, aaaaaaaaahahaa... kkrhhmm.. tarkoitin, tietys-tik-kin.

Ja... äläkä, nin, suotta MIETI mitään..?!...liikaa... näääs... ja näi..?...et sä vaan pysty ja osaa. Jos et ole AINAKIN! Aaaaaiiiinakin sata - 120 kiloinen ja lähinnä silkkaa lihasta ja mahdollisimman itsekäs ja röyhkeä, käytöstavaton tyhmä lihaksillaan ajatteleva vitun moukka ja öykkäri ja kiusaaja ! Sillä SINUN, on valtakunta ja ...mitä se nyt oli, iänkaikkisesti, Aamen !
Pidä sä nääs ne vaan ! Eiks vaan?...thahahahaa, nuolkoon vittu näppejään ja kullejaan ja perseitään, ne typerät vitun...syyläiset kuvottavat ali-ameebat köyhät ja liian kiltit ja muut hyödyttömät ja NAISTENkin inhoamat Luuseripaskat !! Fuck ´em ! Fokkin aye ! 

Sinulla siis tulee olla jotain nimeltä ´Laki´´ ja useampiakin. Ja mitä useampi, sen PAREMPI hei !! AAAAHAHAhahhaa... mä oon Jumala ! AHAHa ahahAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh a USKO pois vaan ! ...thh...niin nin siis ...kkrrrhhmm.... mihinkäs jäinkään..?... aaa niin nin; täytyy olla kyttiä ja valtio ja hallitus ja lakeja ja niitä täytyy vaan vähän vexlata ja muutella ja ´parannella´ ja viritellä ja näin.... saatte käyttää mitä keinoa vain, MIKÄÄN ei ole liian alhainen ja pöyristyttävän, pyörryttävän, hermojavihlovan super-ärsyttävän kuvottava ja saatanallinen ....keino.

Eikö olekkin ihanaa ?! Tälläst tää vaan on; elämä täällä... minun siis luomassani, kosmoksessa tai universumisa tai mikä tää nyt on ! Tervetuloa, näin se vaan on ja menee ! Älä valita! Vaan tee työtä ja anna sen potin mennä ansaitsemattomille kusipäille kiusaajille ja de facto varkaille ja loisille ! Niin se vaan on ! Niin..... pistät vaan siitä, lusikan pullean ja umpilaiskan, mutta juuri ja juuri tarpeeksi OVELAN; pullean lihavan Poliitikko-sedän suuhun, sinne kalapuikkoviisten lomaan, etkä valita siinä ! Annat sedälle ja tädille vain niiden Jokapäiväisen -sinuntekemäsi- Leivän niin a-vitun-vot! Täts ma mään !
Oot vaan siis, tiivistelmänä; ittekäs ja ilkee, vailla vertaa ! Niin mä, Universumin JUMALA ...ei siis se toinen...se..PAah.?! ja hei ! mi MIKSI SEN EDES OTIT vittu PUHEEKS ja ESIIN ?!? Hei ?..vitun tyhmä helvetin käärme... vi.. sii..tai siis ! HEI ! Rauhotus nyt ! Tarkoitin siis vain että... ttssh... nin nin että; näin m MIIIiiiinä Julistan, minä Kosmoksen Jumala ! Thii wan än ounli !
Kuunteletko ees ? vitun apina !? ...tuammulle jotain ? rahaa tai joku uhri tai kaljaa tai jotain ?.. hei ? haluukko turpaas ?! ...Thahaha... uhraa nin hei, lapses tai jotain !? ... haista vittu !
Miiinä julistan.... kaikkea tällaista... mitä tossa ^^ nyt oli, ja vielä enemmän !
Pistä pystyyn Valtio ja siihen muita HALLITSEVA, halusivat tai eivät, HALLITUS ja käske niiden luoda LAKEJA, joita .... jostain syystä? KAIKKIEN kaikkialla kokoajan on AINA TOTELTAVA, koska ...niin nyt vaan ON, ja jos ne EI tee näin... niin... mmm.. vie niiltä VAPAUS !! Jaaauu ! TSshshahahaaH AHAAHAA BWHWHAAHAHAAA.... sulje ne kaikki johonkin pieneen majaan, missä on vahvat seinät... ja sitten ne ....................sitten ne vaan on ..tyhmät apinat, siellä...?..! AHAAHa.. ja tuijottaa sieltä ulisten ulos, lähinnä miehiähän sinne tulee kerääntymään -let´s face it!- niin nin siellä ne kyyhöttää, kyykyssä, nimeä se vaikka ´Selliksi´- siellä sellin lattialla, pallit roikkuen jalkovälissä, viistäen lattiaa, ja ulisevat tuijottaen ulos tai mieluusti vain kattoon. Sisällä. AAaah... tällainen kaikki on Hyvää ja Oikein ja Kunniallista ja Tunnollista ja Kunnollista ja lämmittää MINUN, siis Maailman J-U-M-A-L-A-N, saitko tuon nimen nyt varmasti ylös? mieltä. TÄMMÖINEN lämmittelee Minun, Äärimmäisen Hyviksen, mieltä !
Tee kaikkee tällästä ja kaikkee mitä lystää.... huu givs a fak eniwei !? Rait ?
AHhaha ahahaaaaaaaaaaa...... AHAH AHa HAHAAa ja hei !? hei ?...hahaha, hei; vittu sä oot tyhmä !
Ai vittu mä häpeen sua ! Hyi ! YYYYÄÄÄÄK !
MIKÄ vittu sä ees oot ? jokin apina vai ? tai jotain ?!.. mi..VITTU, MITÄ VITTUA ?!?! "

- Raamattu ! Bitches.*

Siinä olikin taas, kuten aina, kaikki ne "rakentavat ideat" tuolta kommenttien runsaudensarvesta ja ketjusta.

Ei teille ole ikinä tullut mieleen vain, junou, KATSELLA.
Kuten minä.
Maailman menoa ja maailmaa ja ihmisapinoita ympärillänne ? Mitä PAHOLAISET ei haluaisi sinun ikipäivänä tekevän, koska sitten NÄKISIT ja oppisit OIKEAN TOTUUDEN kaikista asioista, ennenpitkää ja täysin. Etkä olisi enää siirreltävä pelinappula ja "resurssi". Kuin Bourne-leffojen ne murhaajat. "Vara" eli "asset".

JOS tsiigaisit, huomaisit ennenpitkää ainakin YHDEN, MERKITTÄVÄN, eron kaikkien muiden ja Anglo-Amerikkalaisten välillä !
Sen että ne EI OLE; toisiaansyytteleviä vitun kitupiikkejä, ja superhappamia pikkusieluisia pikku vittupäitä, jotka repivät HETI alas ja alemmas, sellaisen joka on vähänkin pääsemässä ylös tai edes ylemmäs. Vaan niillä on OIKEASTI "Yhteisöllisyyttä" joka on TÄYSIN ERI ASIA kuin kollektivismi ja kommunismi yms Perkeleen Ideologiat ja vankilat. Niillä on altruismia ja cäääänduu! asenne.

Anglot on myös, olen huomannut, P A L J O N suomalaisia NÖYREMPIÄ !!! Niillä EI OLE sitä PAKONOMAISTA näyttämisen sekä tarvetta että halua, mikä MÄÄRITTÄÄ Finuiittia. Anglot VOI käydä vaikka omassa ALEPAssaan Harrodsin sijaan, eikä ne HÄPEÄ sitä kuten suomalaiset. Ne voi näyttää jossain TV-ohjelmassa vaikka joltain vitun Albaanialta tai Liettualta, eikä se kiinnosta niitä vittuakaan ! Ei VITTUAKAAN !
Ne ei paskaa nakkaa. Ne vaan ELÄÄ. junou ?

Koska ne on AIDOMPIA. Ehkä jo siksi, että toisin kuin suurin osa muista maapallon Kansoista; he, iroonista kyllä, elävät OMASSA VITUN KULTTUURISSAAN ja PUHUVAT OMAA VITUN KIELTÄÄN !! Ja TEKEVÄT T O D E K S I  OMIA vitun IDEOITAAN JA VISIOITAAN ja antavat niiden joilla niitä ON, toteuttaa ne !


Meneekö TÄMÄ jakeluun ?!
Jos ei, MIKÄÄN ei tule muuttumaan, ikinä, koskaan, suomessa. IKINÄ ai seis.

Ne ei ala kiukutteleen KOHTALOLLE siitä, että miksemmä ! vaan ne kai sitten TAJUAA ja HYVÄKSYY SEN, että jollakin vain ON jotain mitä SINULLA, vitun tyhmä lantapää, EI OLE.
Pridi faking simpl staf.


"Hei ..?!... hei kuule Kake?!"

"Ni?"

"Niin nin; voixä hyväxyy sen, et .....että sä et, nin, oo yhtä nopee, oikeastaan edes LÄHESKÄÄN, kuin kepardi?..hei ? voisitsä?"

"E."

- - - - - - - - - -

Ja tietenkin suomen SUURIN ONGELMA on "Suomen Valtio" joka on sama kuin sanoisi "Pekan Kirput" tai "Markon Punkit" tai "Eskon Loiset" eli....ei kovin HYVÄ juttu.
SE on se mikä täällä painaa asioita AINA alas, aivan pohjamutaan asti. Muuuuuuuutta eihän sitä...nyt sitten.....niin.... mihinkään parane muutella ja näin, tihih hih hii....

Sitäpaitti se vaatis jotain mitä teillä ei o ! eli AKTIIVISUUTTA ja KYKYÄ ottaa OMA ELÄMÄ, EI TOISTEN!! HUOM!! HUOM!! HUOM!! HUOM!! HUOM!! -omaan haltuun jne yms. Ja tällast.
Eikä sinun ANNETA edes KOKEILLA siipiäsi. Ja jos annetaan niin vaikeuttaen ja happamana, sabotoiden ja kiukkuisena inhoten. Kaikki helpotukset ja sen sellaiset kiistäen.
Hajoa tuskaas paska !

Siinä olisi "Suomen Valtiolle" oiva Tunnuslause! Tuon tulisi itse asiassa ihan lukea "Meidän Lipussa" !!


                                                                                 HAJOA TUSKAAS PASKA !


P.s Kuin tilauksesta...


 


...minkähän tyyppinen Työryhmä tämä on ? Ai wandr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti