perjantai 5. elokuuta 2016

Vihreät Superkusipäät

Sensijaan että viitsisin pöyristyä absoluuttisen totaalisesti, kommentoin Vihreiden Nilviäisten Yleisvittuilua vain sangen lyhyesti.

Eli kuten kaikki ja kissansa jo tietävät, yrittivät Vihräet Vittupäät ujuttaa "Lakiin" eli Toteemijumalan (toisten ihmisten) käskyihin, jonkinlaisen "pykälän" "Rasismista™" jotta toisilta loppuisi nyt VIHDOIN jo kaikki se inhottava vapaus.
Sekin vähä mitä sitä on jäljellä.

Vihreät ja muut vittupäät kusipäät SuperVasurit voi pahoin jos he tietävät pienessä kireässä, kuumassa, kuumottavassa, kusesta lainehtivassa ja hölskyvässä, raivoisassa paviaaninkallossaan että jossain on vielä JOKU jolla on ehkä joitain "säätelemättömiä" vapauksia ja piirteitä ja vapauspiirteitä yms. Eli jossain on joku jota ÄMMÄT ei saa komentaa ja paimentaa ja säädellä ja karsinoida ja "Lailla" eli siis KYTILLÄ, ahdistaa ja pelotella ja uhkailla olemaan elämättä elämäänsä. Toki se ilmaistaan eri tavoin, luultavasti niin että "täytyy käyttäytyä ja puhua nätisti". Eli kuten HE HALUAVAT.

Joskaan, kuten ei koskaan, kun naaraat on kyseessä, eivät heidän MUILLE LAATIMANSA säännöt koske HEITÄ ITSEÄÄN milläänlailla, mutta kuten Lusiferin KAIKKI lapset, jokainen kiusaajan eri versio, niistä lukemattomista, KOKEILEE ja AINA onneaan josko TE vitun idiootit keskinkertaiset "Normaalit" PERKELEEN MUULIT ottaisitte ja HYVÄKSYISITTE nämä "uudetkin parametrit" itseänne ja lapsianne koskemaan, ja onnistuuhan se !!
Kyllähän se onnistuu !
Jo vain !!

Ei nääs ilman sääntöjä ja Lakeja voi elää !! Kaikkihan nyt SEN tietää !!

T I E T Ä Ä !!

Hei !?


(Mistä te muuten TIEDÄTTE tällaista.... ?!....)*

Näiden vitun rotanpaskamuulien toiminnasta ei voi todeta muuta kuin että; KUINKA alhaisia vitun saastoja te oikein VOITTE olla ?!?! KUINKA saatanan super, SUPER, kusipäisiä te VOITTE olla ?!?! Mitä VITUN VITTUA ?!?!
Tajuatteko te KUINKA PALJON verta te nenästänne kerjäätte, ja että KUN sitä TARPEEKSI on kerjännyt, planeetat asettuvat asemiin ja tähtikuviot napsuu kohdilleen ja "shittiä alkaa tapahtumaan", eli sitä saa kyllä, mitä tilaa !
Biliiv Mii !!

Ja mitä ENEMMÄN te AHDISTELETTE planeetalla asuvia toisia olentoja, sitä VARMEMMIN me käymme teidän kimppuunne FYYSISESTI ja revimme teidät vain kertakaikkisesti kuolleiksi riekaleiksi ! Simppeliä, eikö totta ?!?
Ain´t it sumhtin !

Muistatteko sen "hyväätarkoittavan" vitun ali-apinan siellä Kanadassa, sen vitun supertyperän hyperhipin, Timohty ...Treadwell ? se TYKKÄSI kamalasti niistä karhuista, ja nekin oppi sitten lopulta tykkäämään siitä. Ja siitä sen muijasta jonka houkutteli omaan mielisairaaseen hulluun maailmaansa, KUOLEMAAN kanssaan. Sellaista se on kun on sekopää.

*

Sensijaan että keskittyisitte siihen "mitä muut ihmiset SAA tehdä" ja siihen että yritätte sitten tukahduttaa kyseisen omaehtoisuuden ja vapauden eli JUMALAN, EI Luciferin, valtakuntaa maan päällä, nin te voisitte eeeehkä? harkita OMAN ELÄMÄN HOMMAAMISTA ?!?! Tai aloittamista ?!

Tästä jutusta tuli mieleeni tämä nyt jo vanhahko kuva netistä...Josta tein oman, suomenkielisen version. Vaikka voisin vaikka vannoa että olen tehnyt sen jo ainakin kerran aiemminkin ! Mutten onnistunut yrityksistäni huolimatta sitä paikantamaan, joten what-the-hell !! Tässä on uusi ja uljaampi versio !
Haistakaa vittu !
Ja kuten näette, paitsi sokeat lukijani, on tuo RÄIKEÄSTI parempi ja komeampi ja koreampi versio !


Niin nin tuo ^^  tuli mieleeni tästä Vihreiden Sielunvihollisten pyrkimyksestä tukahduttaa kaikki loputkin elämä, ja vapauden riekaleet, täältä Läntisestä Neuvostoliitosta.

Niitä nähkää ahdistaa SUURESTI se ettei kaikki ole niille TOTAALISEN ja välittömän ja ehdottoman ja absoluuttisen kuuliaisia, ihan täsmälleen kuten Kytätkin. Koska se on heidän Jumalansa ja Isänsä yksi fundamentaalisimmista piirteistä, eli Paholaisen / Pirun / Luciferin / Beelzebuubin, miksikä sitä paskakasaa nyt kutsuukin. Eli Ehdoton ja Kyseenalaistamaton Totaalinen Auktoriteetti. SE on SE mitä SE ON.


Totaalisen vastenmielisen super-röyhkeää jengiä. Ei voi muutakaan sanoa.
Aivan siis U S K O M A T O N T A.


Ja; joko se alkaisi upota teihinkin, vitun HYPERtyhmät "Normaalit" vitun LÄSKIPÄÄT, mikä ja mitä on Laki, ja että se on teidän VIHOLLINEN NUMERO YKSI koko tässä elämässä, ja sikäli siis Kytät !?!?!?!
Alkaako tämä upota teihin !??!

Jos minä vielä väännän tämän rautalangasta NÄIN; sinä olet JOKO Jumalan ja sen kaiken, puolella, TAI(!) sitten "Lain" puolella !
Ota tai jätä, siinä kaikki.

Olet joko YLImaallisen hyvän, ja vapauden ja itsensä toteuttamisen ja sielujen ja sen sellaisen puolella, TAI sitten rimpuilet JUUTALAISTEN maailmassa eli "Oikeus ja Käräjät ja Lait ja Kytät ja Käsiraudat" ja kaikki se psyko ja sosio -paattinen paska mitä siitä sitten seuraa.


MINÄ, nerona, en KÄSITÄ, miten TE ETTE käsitä. Tätä. Näin ilmiselvää ja yksinkertaista asiaa.
Mutta tyhmät on tyhmiä ja hullut hulluja, ja kun ne kuuuntelee lähinnä toisiaan, halki vuosiTUHANSIEN, ne vakuuttuu toistensa hulluudesta ja hourivista harhoista HYVIN, hyvin vahvasti.

Siispä, taaskin; haistakaa kaikki vittu !! Ja painukaa Helvettiin.P.s KOSKA tei aiotte siirtyä Lainpalvonnasta, Vapauteen ja SEN palvontaan !? Hei ?..... koska ?!...hei !?... kuulekko ?.. nin... hei, koska ?!

Saatanan typerä vitun, hapan virtsapää. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti