torstai 4. joulukuuta 2014

SOA UJA osa.6

Sons Of Anarchy. Uusimman Jakson Arvostelu.


Itkun tihrustusta, ja käsittämätön suomennos ...tai siis "suomennos" eli -"grynderi"- ... eli kyseessä oli käännös sanalle "developer" eli "kehittäjä". Joten....?... miten ihan tarkalleenottaen se muuttuukin yht´äkkiä joksikin helvetin nykysuomlannin skeitti-spede-länkytykseksi jostain vitun "krainderista" (mikä tai mitä helvettiä ikinä sekin sitten onkaa) ?!?!

Pieleenmennyt aseidenosto kohtaus ?... se se vasta järkevää taas olikin. Uskomattomia ja malttamattomia tunareita koko sakki.
Mikä järki on ampua seulaksi toisensa jos kaikki "haluavat samaa asiaa" ?! ja se on järjestymäisillään. Mutta sitten sisään ryntää rokonarpinen meksikaani ja alkaa ammuskella...?... o.k.

Kaikki Sonssissa (koko sarjassa siis) käyttäytyvät vähän samaan tapaan kuin villi ja jukuripäinen teinikloppi. Agressiivisen tyhmästi ja jokseenkin "arvaamattomasti".


*****
Sonssin mainoskatkolla klo 23:38 tuli Kommunismin mainos. Häpeämätön ja iloluontoinen julistus kuten Pohjois-Koreassa ikään. Julistettiin, että "EU tekee ..blääblääblää.. jotain Hyvää sinunkin puolestasi". Uskomatonta !!
Jumalauta vuosi on 2 0 1 4 !! ja TV:ssä näytetään saatana täysin kommunistisia ja kollektivistisia ja "Yhteis Hyvää" mainostavia aivan-tasan-selkeitä Propagandajulistuksia !! Jumalauta KOMMUNISMIN !!

VITTU !!!!

Ja Stubbi mainitsi "Euroopan Neuvoston" tuossa kymmenen Uutisten haastattelupätkässä...... ettei tuolla "verhojen takana" vaan touhuta mitään... "illuminati"maista Suurta Suunnitelmaa eli tyhmää ja epärealistista paskaa josta tulee suurin osa apinakuntaa maksamaan taas. Sekä rahoillaan, että verellään ja ennen näitäkin, vielä vapaudellaan.

Välttelisin junamatkailua jos olisin...te muut. (Niistä ei ikinä tiedä mihin ne kuljettaa).
Rautalangasta vielä : ne rakentanevat Eurooppalaista Neuvostoliittoa. Yllättyikö joku ?... niin..... mjääh...
No eniwei..

*****

Takaisin Sonssiin.

Siinä ...oli taas kaikenlaista. Ihan hyvä jakso kuitenkin lopunkaiken. Vihdoin jotain tapahtuu, eikä siitä vain keskustella ja jauheta.

Siinä oli muuten taas se ihan saatanan upea, komea, mahtava, hieno ja ihana Rolls Roycen "Phantom" eli Aave. Joka on kerrassaan hävyttömän hieno kaara. Kaunis, kaunis auto !
Ja siihen nojaili jotain neekereitä. Ne oli kai juuri tulleet puuvillapellolta töistä ja ajattelivat, että "kun kerran Bossia ei näy niin...shiiiit! miksemme vain nojailisi tähän biiliin jou!? tiätsä. Niinkun me omistettas tää...jou!". Siinä ne saatana, kehtasivat nojata siihen kalliiseen luksus-autoon !! perkele ! Ja sitten ...sieltä tuli kai sisältä tai ainakin siitä jostain läheisestä puskasta (luultavammin kyllä siitä. Eli pusikosta!) se sellainen Pomoneekeri. Se Herra Isoherra, se kaikkeahallinnoiva ja kaikki langat käsissäänpitävä Damon Pope se taisi olla sen nimi. Niin, se. Se oli siinä. Puvussa kuten ne muutkin neekerit !!

HAhha... kuten sanoin, tuo sarja on kai komedia oikealta sydämmeltään.

(Tuo on luultavasti yritys olla monitahoinen ja ovela, tuo nimi "Damon Pope". Eli Paholaisen poika "Damon" / Deimon ...mitä versioita niitä nyt on, ja sitten vielä Pope eli Paavi ja se, että kyseinen epeli onkin neekeri eli "musta" !! Uuuu. Eli Musta-Paholais-Paavi on kai ideana ?!... wau).

Tai ehkä ne vain olivat juuri pesseet sen ja odottelivat sen oikeaa, valkoista, omistajaa. Mutta oli miten oli, kuten sanoi ; nyt vihdoin tapahtui jo jotain.
Se vanha, arpinen, juutalainen hopeaselkä saatiin vihdoin kammettua alas "valtaistuimeltaan" ja häädettyä koko kerhosta, ja se alkoi itse punoa omia uusia juoniaan jotka on mielestäni ihan aidosti kyllä kiinnostava ja hyvä idea. Mahdollisuuksia täynnä. Kunhan sitä ei munata ja vesitetä.

Ja Tsäx teki lopussa itsestään enemmän "Gangstan" tai Pelkän Paskan kuin vain ...."kovan" tai jotain. Se muuttui protagonistista, antagonistiksi.

Siitä on tulossa aika mulkku. Saa ny nähdä sitten.

Juisekin sai hienon pyssyn !! siltä harmaantuneelta hirviöltä. Ja se  Hispaani Sankari...se.... se se pyörii kun puolukka pillussa ympäri ämpäri siinä ..."steissillä". Näyttäen...no, meksikolaiselta ainakin. Minä tosin ihan tykkään siitä tyypistä, sekä sen hahmosta, että siitä näyttelijästä sinänsä. Käy miltei säälix kun se Peggy ei saa nyt päätettyä "kumman kaa" olis.

Tuo kyseinen hahmo, tuo "Clay" eli Khlei..... se "juutalainen hopeaselkä"...se se ei sitten perkele kuole eikä katoa. Ei sitten millään. Siitä on tullut samanlainen lopullinen ratkaisu, ja "tullut jäädäkseen" .hahmo, tuohon sarjaan kuin Paavo Väyrysestä "suomen politiikkaan". Se vain vexlaa ja vaihtaa välillä vähän kasvojaan ja uusii verensä ja ideansa ja kahmii vähän vähemmän rahaa sieltä ja vähän enemmän tuolta, mutta periaate on pitkälti sama : tee mitä vain pysyäksesi vallassa ja "ykkösenä". Ei millään muulla niin mitään... väliä o.

Pian se jo taas (siis se klhei) johtaa kyseistä poppoota ja sitten.... sitten taas jotain. Joku ajaa siltä yhdeltä tieosuudelta taas pöpelikköön. Samaa rataa, sitä samaa rataa siinä mennään." SEIS !! Nämä juonenkäänteet ....niitä on liikaa  "

Ja sitten on vielä se lapsen huoltajuuskiista. Herran perkele sentään !! antakaa nyt jo sille akalle, sille "narkkarihuoralle" (ihastuttavaa) se lapsensa takaisin. Vittu se teille kuulu saatana sentään.
Mitä sitäkin pitää perkele vatvoa ja vatvoa !? soutaa ja huopaa.

Ja mitä ne Meksikolaiset-FBI miehet oikein haluaa ? en vain saata käsittää. Kenelle ne niitä aseita ninQ oikein hankkii ?! itselleen? vai serkuilleen? vai ...kenelle!! Bolivian armeijalle?  Onko jossain joku oikea sota mitä ne aseistaa vai mitä helvettiä !?!

Ja sekin, se "Tig". Se vaan roikkuu mukana, kuin paska perseestä, vaikka se neekeripaavi himoitsee sen tappamista. No, selviäähän se kai seuraavissa 4 tai 5:ssä jaksossa, miten sen käy.

Jäädään jännittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti