torstai 11. joulukuuta 2014

Peskää Rahanne !

Kaikille on varmasti äiti tai joku, lapsena sanonut, ettei rahoihin pidä koskea tuosta vain tai niiden jälkeen on pestävä kädet, koska ikinä ei tiedä missä ne on olleet / pyörineet. Tai ainakin on syytä olla pistämättä niitä suuhun, seteleitä ja kolikoita.
Ja tässä on Alastonsuomesta 1 vahva ja valaiseva esimerkki juurikin tästä. Eli, älkää lapset laittako paperirahoja suuhun tai kolikoitakaan kyllä.Heeyyy hani! ...oisko sulla roiskaista vähän..junou...vaihtorahaa ? "


Jumalauta saatana sentään !! PERKELE !! ottakaa ny ne rahat sitten jo pois tuon vitun läskin pinnalta, perkele sentään.

Nuo vieläpä "skannataan" aina kaupan kassalla nuo Suuret Setelit. Joten.... sitten on se skannerikonekkin jossain..? "pillutahmassa" tai jossain pimppimehussa tai jossain mitä jonkun juntin tuhkaluukusta on irronnut ensin käteen ja siitä sitten rahoihin ja siitä sitten eteenpäin.

Ja toisekseen, onko tuossa ^^ olevinaan jotain seksuaalista ja seksikästä ? "Vittu jee!..jee hei!! me pistetään tohon lihavalle mahalle noita seteleit! jeeeah mään ja sit kuvataa se alastonsuameen! woooujeeeahah".

No..mutta... itseasiassa kyllä toisaalta.... nuo setelit on aika kiihoittavia !! Minä mielelläni kyllä edes katselen tuollaista rahamäärää ja setelien paljoutta. Se kyllä On kaunista sinänsä.
Nuo rahat on kuumia. Mutta tuo plösö niiden alustana...?.. miksi SE on siellä ?

No. Jaa.
Mysteeriksi jäänee.
Tämä on näitä.........mysteerejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti