keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Äpplen räikeä hinta

Selaillessani niitä kännyköitä (ym) Hobihoolissa, osui silmiini myös tämä ilmiö....


..eli Ai-foun. Eli iifone eli iPhone. Eli Applen ii-puhelin. Ja sen naurettava, kuvottava, ärsyttävä, olettava, manipuloiva ja provosoivakin  -hinta.

Keitä vittu ne luulee olevansa ? saatanan huorat !! ja hurtat !! yms. Vittu mikä järkyttävä hinta !!!

Uskomatonta !!! Kehtaavat saatana pyytää tuollaista vitun kiskurihintaa tuosta kiinalaisten lasten ja kääpiöiden kokoamasta paskasta !!!

Monilta piirteiltään surkeampi kuin Samsung tai Sony tai jopa Mokia !! mutta silti hinnaltaan moninkertainen. Tuolla hinnalla saa saatana jo auton !! vittu : auton !!!

Ja tuo toosa, ihan tasan takuulla, vakoilee sinua tavalla tai toisella !! Ja mahdollisesti kämähtää spontaanisti joko yöllä yksin, kun kukaan ei näe, keittiön pöydällä tai sitten jos oikein paska säkä käy niin taskussa. Mutta se räjähtää ennenpitkää, uskokaa pois vain. (Se on luultavasti sisäänrakennettu piirre. Samoin kuin Mikrosoftin kaikki hevonpaska bugit ja klisheet ja puutteet yms sälä).

Sellaista se on, olla Oikea Kaupparatsu. Toisinkuin sinisilmäiset suomalaiset juntit jotka luulee, että kaikki muutkin on OIKEASTI kiinnostuneet tarjoamaan parhaan mahdollisen tuotteen, ja vieläpä parhaaseen (halvimpaan) mahdolliseen hintaan.

Kyllä te vielä tämä keksitte, aikanaan.

Mutta halveksuttava on joka tapauksessa, tuo äplen hinta. Aivan tyrmistyttävä !!

Voitte työntää pyllyynne tuon, "Äpplenne", saatanan Fanipojat ja muut vitun kenopäät, kynäkaulat, tissiposket ja muut persoonattomat muulit !!

Fak juu ool.


P.s Ettekö te saatanan tolvanat nyt vittu käsitä, että teitä manipuloidaan !? Teidän apinanvaistojanne ja biologiaanne ja psykologiaanne käytetään surutta ja häpeättä hyväksi.
Koska se on kallis, sen on oltava hyvä tai "yleellinen". Mutta ....eihän se o. Se on vain Äplen puhelin !! Vittu Äplen !! oudon ja beeluokkaisen tietokonevalmistajan hevonpaska (ja suurimmaksi osaksi Nokialta ja muilta oikeammilta valmistajilta ja innovaattoreilta, kopioitu.. Tarkoitin siis "innovoitu") puhelin. Kun tuli äplessäkin aikanaan hätä käteen kun "kaikki tekee puhelimia" niin on pakko tehä meijänkin ! Olen jokseenkin yllättynyt, ettei Canon tai Fazer sentään lähtenyt tähänkin naurettavuuksiinkin jo yltäneeseen kuumeeseen mukaan.

Ei aple ole yhtään sen yleellisempi tai ihmeellisempi tai parempi (in fact, se on huonompi !) kuin mikään muukaan - se on vain yksinkertaisesti kalliimpi !

Thät´s all folks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti