keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tyhmät Ryssät osa. ..jotain

Aamuja.HAH HAH HAA !!!!!

Vitun tyhmät idiootit. Tyhmät Ryssät.

Sitä saa mitä tilaa. Nyt siellä sitten ynistään ja inistään ja vingutaan ja valitetaan kun onkin kalikka kalahtanut omaan nilkkaan tai päähän. Vitun hyödyttömät typerät kivikautiset känniset muulit.
Se saatanan puussa ihmettelevältä apinalta (mikä se ON) näyttävä Lavrovin paskakin tuossa juuri änkytti, että "Venäjä ei antaudu nöyryytettäväksi" tai jotain tuon suuntaista, mutta.... tottakai te antaudutte !! se on jo meneillään vitun idiootit ! hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teitä nöyryytetään!! OIKEIN  N-Ö-Y-R-Y-Y-T-E-T-Ä-Ä-N !!!!
Ryssää n ö y r y y t e t ä ä n !!!

Teitä oikein nöööööööyryytetään !! ahAHAhaha aÄhähäh ähähähää äääää. Hävetkää !! ja nöyryyntykää ! perkeleen vitun samojedi villit.
Tosin ; te teette sen kyllä ihan itse.

Olen todella tyytyväinen ja iloinen seuratessani näitä jatkuvasti tulvivia uutisia ryssäin ahdingosta !! Oikein nautin !! naaaaaaaaautin oikeen !! Siellähän kärvistelette vitun oksettavat homofoobiset paskat ! vitun Lännenvastaiset zombit, vitun väkivaltaiset juopot, vitun typerät myyrät ! perkele !
Hei ! miksettte hyökkäisi johonkin !!? Ätäk samwheer !

Sillähän se oma typeryys on Traditionaalisesti aina peitetty, syyttämällä muita ja käymällä näiden kimppuun jottei sellaisella ole enää mitään väliä, että ..joku nyt oli jossain vaiheessa ehkä vähän tyhmä ja väärässä. Mutta ...tappakaamme nyt kaikki toisiamme !
Sota on näppärä keino hukuttaa totuus ja totuudet ja syyllisyys ja kaikki muu sellainen "huono P.R".
Mutta !! kas, tässäkin asiassa ON "mutta" !!! Nykyihmiset on aivan liian valistuneita ja "valaistuneita" mm tämän osalta. Meitä ei enää kertakaikkiaan vain kiinnosta sota. Se on niiiiiiiiiiin jestödeis nyys änd nouwan givs ö shiit.
Ketään ei kiinnosta vaihtaa Battlefieldiä oikeaan konfliktiin jossa joku pesusientä typerämpi ääliö hyötyy ja sinä...kuolet !

Siellähän mölisettte saatanan typerät lörppähuuliset apinat, mutta mikään ei auta ! Ei meidän "pelottelu" uuu, lentokoneilla eikä mikään muukaan tympeän lapsellinen, typerä luolamies pullistelu. (Jos minä Johtaisin tätä minimaata, minä luultavasti ampuisin seuraavan koneenne suoraan alas saatanan käpyaivot. Ja kuten te itsekkin hyvin tiedätte, se ON se mitä te syvällä sisällänne oikeasti KERJÄÄTTEKIN ja HALUATTE !! oikein kunnolla turpaan niin sanotusti. Sillä SE on se ainut kieli mitä te ymmärrätte ja kunnioitatte, te olette totisesti ne quint-essentiaaliset "kunniattomat paskiaiset" ).

Tämän planeetan ehkäpä SE kaikkein suurin ongelma on, että : tämä paikka sisältää yhtäaikaa niin monen eri kehitystason olentoja, liian monta eri aika ja tajunta -kauteen kuuluvia zombeja, ettei täällä oikein tahdo ikinä tulla mistään mitään. Se on kuin joutuisi elämään eläinten parissa. Tokihan se voi johonkin mittaan jopa onnistua jonkin verran ja jonkin aikaa, muttei se ikinä ole muuta kuin "sub-optimaalista" selviytymistä ja pinnistelyä ja sen sellaista. Ei siis oikeaa elämää. Ei täällä voi keskittyä oikeaan elämiseen kun kaikkialla vaanii vain laumoittain aivottomia idiootteja uhittelemassa ja anastamassa ja varastamassa ja ahnehtimassa ja köyrimässä ja raiskaamassa ja tappamassa ja murhaamassa ja niin ees päin.

Jos Juutalainen Jumala Jahveh olisi olemassa, olisi se suunnattoman pettynyt teihin vitun demoniapinat ja äärimmäisen vitun vihainen !! Sen minä voin luvata !!

Ja te tiedätte tämän kaiken itsekkin !!

HÄVETKÄÄ.

Vielä oma P.S Venäläisille / Ryssille : Anglot tai "Amerikkalaiset" tai "Länkkärit" ...on paljon vähemmän ilkeitä ja pahoja ja juonittelevia kuin TE !! ja kuin TE LUULETTE !! Te kuten suomalaisetkaan, ette vain kertakaikkiaan käsitä, että angloilla on paha taipumus sekoittaa fakta ja fiktio tavalla johon muut rodut ja kansat sitten ihan OIKEASTI haksahtaa ja alkaa uskoa. Ja anglot alkavat aikaa myöden itsekkin uskoa omaan "paskaansa" ja sitten ...kaikki pelkäävät toinen toistaan ja uskovat ja luulevat ja oikein Tietävät! ja ovat vakuuttuneita, että kaikki muut on heidän perässään tai juuri-ja-juuri saavuttamaisillaan sen heterosexuaalisen mies-vs-mies niskalenkin mitä kai suurin osa teistä typeristä Heteromuuleista aina niin kammoaa. Vain siksi, että SINÄ tekisit jotain jossakin tilanteessa, EI tarkoita että esim...uu...sanotaanko nyt vaikka MINÄ! tekisin niin.

Älkää sekoittako -itseänne ja maailmankuvaanne ja muita ja heidän todellista olemustaa yms keskenään. Kaikki eivät ole samoja ja halua samoja asioita. Eikä ketään oikeasti kiinnosta hevonvittua mitä te Ryssät siellä Ryssäntunkiollanne teette !! Meitä ei voisi niinQ vähempää vittu kiinnostaa. Kukaan ei suunnittele mitään tai juoni teidän päänne menoksi jatkuvalla syötöllä jossain salaisessa kellarissa Woshingtonissa, vitun typerät lapset ! Siellä sitäpaitsi Hallitsee tälläkin hetkellä pelkkä neekeri !!

Pelkäättekö te Neekerin satumaisia ja legendaarisia ja toissaulottuvuudellisia sota-strategin kykyjä ?!? ...bwhahahahahaaaaaaaaaaaaaaa. Ay ya´ll ....fuuuuuck. Nigga fuuuuuuck. Issal good, don´t mean nuthin !

(What ever the fuck that means !).

P.S 2 -se mitä Anglot ja Amerikkalaiset yms ON !! on : typeriä ja epärealistisia Kristinuskon sokaisemia Valkoisia Imbesillejä, jotka elää omanlaisessaan versiossa Todellisuudesta ja levittävät siksi tuota omaa psykoosiaan Globaalisti, koska se vaikuttaa heistä niin suunnattoman khuulilta ja vääjäämättömältä. Kuten kaikki uskovaiset idiootit aina ja kaikkialla, he ovat täysin ja totaalisen vakuuttuneita siitä, että se heidän "juttunsa" on nyt sitten vihdoin ja viimein SE, se Aito ja Oikea !! Ja sitä sietäisi KAIKKIEN kuunnella ja seurata. Ne on vain eräänlainen uskonlahko koko vitun sekopäinen ja kiehtovakin -jengi.

Eli siis lyhyesti : älkää uskoko niin hanakasti Haliwuud (Hollywood) leffoihin. Ne on VAIN elokuvia ja itsekritiikitöntä ja ymmärtämätöntä propagandaa. Mutta siis ei välttämättä milläänlailla "in mala fide". Niitähän tekee, after all, lopunkaiken lähinnä juutalaiset. Ja jutkuja ei tunneta mistään Strategin kyvyistä tai poliittisesta ja sotilaallisesta neroudesta. Ne tunnetaan lähinnä ärsyttävyydestä, valittamisesta ja ärsyttävästä valituksesta ja isosta syyläisestä nenästä ja rumuudesta ja oudonmuotoisista kalloistaan yms. Ei neroudesta. SE on jutkujen ihan oma ja itse KEKSIMÄ (jonka Valkoinen muuten, mainittakoon ohimennen, USKOO ninQ "ihan kybällä") myytti.

"Juutalainen Nerous" hahahah lol. Vittu, ilman valkoista (lähinnä Saksalaista) juutalaiset ja Palestiinalaiset ja muut rättipää vuohipaimenet, heittelisivät lähinnä toisiaan kivillä. He EIVÄT matkustelisi saatana AVA-vitun-RUUDESSAKIN ja käyttäisi expresso konetta tai siemailisi edes juomia missä on saatana JÄITÄ !! sisätiloissa vieläpä !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti