lauantai 6. joulukuuta 2014

ittenäsyyspvä

Katsoin itsenäisyyspäivän perinteisen Cro-Magnon rituaalin eli Paraatin. En ihan alusta sillä moderni televisioni ei ollut yhteistyökykyinen alkuun joten alku jäi näkemättä. Mutta eniwei ; tykkään kovasti sinänsä, niistä sotakaluista ja vaatteista ja hienoista lipuista yms, mutta muutoin tuo koko äklöttävä rituaali on mielestäni lähinnä 1) ällöttävähkö ja 2) tarpeeton. Se on kuin joku "kaarti" vanhoja jääriä vetäisi kylän läpi pulkassa konari nippua ja heiluttaisi lippua. Se on naurettavaa eikä merkitse kilin vittua minkään Vihollisen suhteen.

Ja siellä tankkien ym päällä, niissä rei´issä mistä ne äijät siinä pönöttää kuin tikku sonnasta, oli nyt muutamia piirteettömiä, lakanan kalpeita porsaita jotka hymyilivät!! perkeleet hymyilivät saatana !! suomessa!! sotavehkeissä !! Luultavasti, koska tiesivät pääsevänsä Telkkaan. Eivät saaneet pokkaansa pidettyä.

(1 asia joka olisi parantanut tuotakin vitun ylipuisevaa nukketeatteria olisi ollut se, että se vitun Ritaluoman pelle olisi kuin Määd Mäksissä ikään -ollut kiinnitettynä jonkin auton tai tankin keulaan, köysillä. Yläkroppa paljaana ja öljyttynä ja selkeitä ruoskanjälkiä pitkin kehoa ja kasvoja ja jos sille olisi juotettu jotain mikä tekee vähän pirteämmäksi kuin se kaikissa niissä kuvissa aina on, sellainen lempeänpullea tylsä, aivoton zombie (PerusSuomalainen PerusLuuk siis). Ja se olisi siinä sitten rimpuillut ja venkoillut ja pyrkinyt kuin Houdiini ikään, vapautumaan ...emansipoitumaan! niistä köysistä ja "rahoittamaan Sani Kaar Sentteriään". Ja jos sitä olisi vielä vaikkapa, kuten Angloilla on tapana sanoa, "tökitty keihäillä" -ja jos sitä olisi vaikka saanut heitellä jollain. Tomaateilla tai jollain.
"Tomaatteja Tomaatteja, olisi kerrankin jotain kiinnostavaa!. Mutta Ei.)

Ja lentsikoita ei TAASKAAN näkynyt !!! Ja se vitun taustamusiikki on AINA se sama saatanan typerä, tympeä Totinen Torvensoitto. Ja muu sellainen "asiaankuuluva" Paraatihöynäily. Minä jos saisin, niin pistäisin siihenkin paskaan vähän eloa ja tyyliä ja vauhtia ja visiota, mutta "eihän täällä sellaisesta mitään perusteta". Eikä ainakaan ennekuin sen jonkin on jo tehnyt ainakin Algot tai mieluiten koko muu maailma. Sitten suomella on turvallinen olo ottaa omaksi se jokin, uusi innovaatio tjns.

* * * * *

Ja sitten ensivaikutelma Linnanjuhlista. Hieno näkymä oli Stadiin heti alussa, khuulia modernia kuvaa ja kuvanlaatua. Otaksun sen kuvatun niillä uusilla hauskoilla pienillä lennokkikameroilla ? niinsanotuilla "drone" eli "luotain" aluksilla. Sillä hauskalla khuulilla, modernilla minihelikopteri...jutulla. Se on ihan totaalisen huippu, ihastuttava pieni härveli. Se oli näemmä käytössä myös duudsoneissa (possessa) ja Nuija & Tosinuija Kakkosessa.

Eniwei, tein tällaiset muistiinpanot nähtyäni ensisilmäyksen Presidenttipariin. Rakkaisiin Johtajiin.

"Niinistö näyttää silmäpusseineen juuri heränneeltä ja sikäli hyvin pöllämystyneeltä Zombielta tai vampyyrilta ja Rouva Presidentti on hyvin hyvin kiiltävä."

Ja heti ensimmäiset vieraat näyttivät kuolleista vartavasten herätetyiltä. Zombieilta ja kalmoilta ja pian sellaiseksi tulevilta. Kuvitelkaa miten kamalaa on ottaa niitä vastaan ja joutua hengittämään siinä, ihan vieressä, samaa saatanan ilmaa !! Hyyyyyyi helvetti !!!!
Karmivaa !!

Ja te kiipijät ja psykopaatit HALUATTE presidentiksi !?!? Minä juoksisin mettään, karkuun tuollaista asemaa (luultavasti). Tosin voisihan sitä kai hengityssuojaimen tai kaasunaamarin kanssa kokeilla, tuota vastaanottoa. Ja kumihanskoilla. Muttei juuri muuten. Ja jos vieraina on jotain "exsoottisia" niin eritoten siksi, siinä saa muten jo jonkun exsoottisen taudinkin.

(Ja juuri kun pääsin tuon kirjoittamasta ...tulee oven suuhun siellä joku hiiltäkin mustempi Afrikan neekri !!)

No. Katsellaan sivusilmällä.

Hyvää näennäistä ittenäsyyspäivää itse kullekkin säädylle.
Toisaalta kyllä......
......................
..........haistakaa sittenkin vain vittu !!

Fuck all ya ppl !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti