maanantai 22. joulukuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.14Kapteenin Blogi. Tähtiaika 23:10 22.12.2014

Tässä uusin raporttini, kuten luvattua, Kimi Räikkösestä.

Kuten viimeksi sanoin, toipuu Kimi tällähetkellä salaisessa lokaatiossa (sijainnissa) Maan päällä. Tai voidaan sanoa, että "toipui" ...sillä Kimin "työnantaja" Ferraari on siepannut hänet ! Ja suoraan Federaation ja Ryssien silmäin alta !

"Suuri erävoitto kulisseissa" tarkoittaa sitä, että Ferraari voi nyt kenties, ja pahoin tätä pelkäsin! kiistää tehneensä Kimille ikinä mitään, koska ..ei Kimiä, ei todisteita...ei oikeusjuttua !

P A H U S !!!

Ja mikä pahinta, he kehtaavat vielä saatana ylpeillä tällä !! ilveilevät vielä, pirut, päälle !
"Hähähä...hää..äääh..siis tarkoitin vain, että.....´me vain käytimme Veto-oikeuttamme ja vedimme hänet sivuun, syrjään, ikäänkuin´ " sanoi Kimin aikanaan avaruuteen lähettänyt (tai ainakin 1 heistä) Anttoonio Raiskaaja, Maan mediassa jollekkin juutalaisrätille antamassaan haastattelussa.

Vaikkakin teknisesti viatonta ja "oikein" tai ainakin... kestettävissä, on tämä silti moraalitonta ja eettisesti alhaista ja väärin. Malum in se.

Seuratessani Maan mediaa, törmäsin myös tällaiseen otsikkoon....
Maassa ja Mediassa on kuitenkin selvästi joitakuita jotka osaavat nähdä kulisseissa pelattavan pelin ja ymmärtävät "lukea rivien välistä". Ja kuten he sanovat, on todentotta Kimille koittamassa varmasti mitä vaikein vuosi !

Ei ole edes varmaa selviääkö mies edes hengissä !! herran tähden. Ja silti jo riepotellaan ympäri Uutisia ja otsikoita ja mediaa yms. Häpeällistä.

Jotkut (esim lääkintäupseerini) uskovat jopa, että Kimi taantuu vihannekseksi tai vajoaa takaisin koomaan (jos hän siis koomassa todella oli, en osaa toistaiseksi sanoa) tai jotain vielä pahempaa.


* * * * *


Mutta tilanne on nyt kuitenkin tämä ; me (laivani miehistö ja minä ja koko Federaatio) olemme tietämättömiä Kimin olinpaikan ja terveydentilan suhteen ja myös hänen sieppauksensa kulun tarkkojen yksityiskohtien. Tiedämme vain, että asialla oli Ferraarin konnat ja että he nappasivat tämän (Kimin) hänen torkkuessa (mahdollisesti siis koomassa) suojapaikkansa lääkintälabrassa. He olivat tainnuttaneet vartijat jollakin (ehkä Kurdeilta ostamallaan sinappikaasulla tai räp-musiikilla) ja kolkanneet myös muut henkilöstön jäsenet kyseisessä, salaisessa, installaatiossa.

Heitä etsimme parhaillaan, mm Data käyttää pitkänmatkanskannainta paikantaakseen edes vähäisimmänkin jäljen Salamista tai viinistä tjms. Ehkä jopa patongista tai tuntemiemme Ferraarin jäsenten DNA:n jälkiä. Minä ...paitsi että laadin tietysti tätä raporttia, olen tälläkin hetkellä hyvin aktiivinen myös itse, valmiushytissäni. Minä mm juon teetä (Öörl Greitä, kuumana) ja tuijotan kalojani ja puhun muille Federaation suurille nimille ja isoille pampuille (tuota ei pidä ymmärtää eufemismiksi suuresta peniksestä!! HUOM!) ja käyn välillä huutamassa komentosillalla ja läpsimässä Dataa olalle (Data tykkää läpsimisestä [luullakseni ainakin]). Raikkeri ...nussii, tällä hetkellä Deanna Troita eräässä aluksen lukuisista komeroista... Raikker ei ymmärrä, että minä olen asennuttanut niihin kaikkiin !! valvontakamerat. Hän tulee aina nussittuaan niiin polleana sillalle, että tekisi oikein mieli läppäistä turpaan.. no, mutta... takaisin asiaan..

Eli: me jäämme tänne, Maan kiertoradalle "keilaamaan" ja "skannaamaan" mahdollisia jälkiä Kimin sieppaajista ja ammuskelemaan fotoonitorpeedoilla Venäjän maata ..sinne tänne (henk.kohtainen huvini.)


Olen ajatellut myös tehdä mahdollisen rynnäkön, soluttautuja tiimilläni / loittoryhmän erikoisversiolla, Ferraarin päätukikohtaan... jossainpäin Italiaa ..ehkä Milanossa. Haluaisin muutoinkin löylyttää ne saatanan, vitun, läskipäiset italiaanot, makkarahöngät, patongin ja pitsan mussuttajat ja isonenäiset karvakätiset, korujenpeittämät mutiaiset niin maan perkeleesti !! Mutta... katsotaan nyt.

Tältä erää kuitenkin päätän raporttini tähän.


Mutta vakuutan ; Kimiä ei jätetä !!


~ Fin ~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti