lauantai 20. joulukuuta 2014

Äxön !!

Johan on pompannut. Taas. Useammankin kerran.

Tässä ensiksikin linkki Matrushkan jankutuksiin, joita tälläkertaa pidin kyllä oikein kiehtovana luettavana enkä edes ole päässyt tuon päättymättömän pitkän kommenttiketjun loppuunkaan. Niiin piiiiiiitkä se on.

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=806432114443054696&postID=4106977794604319425Tämän lisäksi Amerikka on tehnyt snadia historiaa aloittamalla jonkinlaisen yhteistyön ja yhteisymmärryksen Kommunistisen Kuuban kanssa, ja EU ja muutama muu on tunnustaneet Palestiinan !! AHahahaha..oujeee!! fak jeaaah !!
Nyt alko tapahtua !!

Kupletin juoni ja jännitys -tiivistyy.

Obamahan on ollut nähdäkseni jopa vähän hyödyksi tässä. Ainakin sikäli kun tilannetta käsitän ja vieläpä oikealle puolelle eli "omilleen". Eikä esim Muslimeille tjms.

Ja sitten on tämä taustalla vellova The Interview leffan ja Sonyn... farssi? fiasko? katastrooffi?... jokin muu, mikä? "kausti" ?..."geitti" ?..?

http://www.cracked.com/article_22076_why-pulling-the-interview-proves-weve-all-become-cowards.html


Ja mitä tulee Puuttinin todelliseen olemukseen ja mielentilaan ja persoonallisuuteen yms niin tässä on vielä toinen Kräkkedin artikkeli jonka heti ensimmäinen juttu on kiehtovaa ja täysin ällistyttävää luettavaa. http://www.cracked.com/photoplasty_1226_the-19-most-impressive-dick-moves-all-time/
Eli lyhyesti sanottuna ; tuo saatanan hävytön paviaani varasti 25, 000 dollarin arvoisen sormuksen ! tuosta vain, ihan pokkana. Saatanan hävytön ketku ! täysin viilipyttymäinen gangsteri. Jos juttu ON noin niin Puuttiniin kannattaakin ehkä suhtautua snadisti vakavemmin kuin luulin.

Eniwei, on pettymys ja nynnyä, että tuo eittämättä paska elokuva on vedetty pois teattereista ja vain siksi, että jotkin (itsestäänselvästi) P-Korealaiset vitun luiskaotta hakkerit on 90-lukulaisilla PC:illään näpytelleet "näppäimistö kommando" uhkauksia pitkin maailmaa. Vittuako ne voi sieltä käsin tehdä ?! Siellähän ne on, saatana, jumissa omassa "maassaan" tai pikemminkin isossa vankilassaan. Vitut ne mitään TEE -sen kun puhkuvat kyvytöntä raivoa.

Luultavasti tuo uudempi patukka vain "sementoi" valtaansa tai sen näennäisyyttä. Pullistelee sen kun pystyy, kerkee ja miten vain keksii. (Vaikka sangen pulleahan se jo ON, ei sen tarvitsisi enään tuosta pullistua yhtään enempää tai se näyttää kaskelotilta peruukissa ja korkareissa.)

Sen kun ny vaan levitätte tuota juutalaista halivuudsontapaskaa, ei ne mitään TEE. Isottelevat vain kun eivät muutakaan keksi. Enkä saata kuvitella, että Pers-Koreassa olisi niin hirveän paljon edes mitään muutakaan, merkittävää, tekemistä kuin hakkeroida tai syödä kulkukissoja ja sukulaisiaan tai yrittää kaivautua sieltä ulos..... paljain käsin.

Mutta... kiehtova. Kiehtova on tämä Ryssän ja kaiken muun, kokonaistilanne. Outo ja odottamaton. Se tuli ihan puskista (kuin huutoni) ja yht´äkkiä ja yllättäen. Saa nyt nähdä. Olisihan se hienoa ja taivaallisen ihanaa nähdä Suuren ja Likaisen Ryssän sortuvan lopullisesti kuten joku tuolla matruunan kommenteissa maalaili. Se olisi kyllä jo hämmentävän hienoa.

Ja oikeastaan... on myös hämmentävää ja hienoa, että Juutalaiset on alkaneet saada taas silmilleen ja Länsi on ikäänkuin asettunut Palestiinan marakattien puolelle. Se se vasta on jotain !! Haliwuudilla menee vähän niin ja näin, ja jiisreeli on menettänyt tervetulleisuutensa ja ...wau ! ehkä pian -allest klar.

Aatelkaa, aatelkaa!! jos sekä juutalaiset, että nuo valkeat mongoolit tuossa naapurissa... pyyhkiytyisivät ...pois. Aatelkaa !

Sitten tarvis kai löytää uusia vihuja ?!

Kiehtovaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti