torstai 11. joulukuuta 2014

"Kaikkien Itsenäisyyspäivä"

Aamuja.

Joudun ärsyttämään heti aamusta, mutta ...menköön.

http://blogit.iltalehti.fi/nasima-razmyar/2014/12/05/kaikkien-itsenaisyyspaiva/

Ja tuolta vaikka nyt sitten tämä kommentti....Minua ärsyttää aina tuo "Me Suomalaiset" jonkun ulkolaisen suusta tai kynästä. Eikä millään pahalla jne.
Enkä jaksaisi tai haluaisi tästä aina joutua jankuttamaan.

Mutta murjaanit ei ikinä opi eikä muutu. Ne tulee ja julistautuu milloin miksikäkin, koska luulevat, että valkoiset määrittelevät kaiken yhtä löyhästi kuin Murjaanit itse. Muttei valkoiseksi voi tulla ihan niinkuin jutkuksikaan. Sellaiseksi synnytään.
Joka ei tätä käsitä on tyhmä ja joka ei tätä sulata on typerä pölvästi joka on vain tiellä. Jos tuosta pelästyt olet vain säikky.
Siinä kaikki.

Mutta eniwei.... Afganistan... "toinen kotimaansa"... sehän se on, se hänen oikea koti ja alkuperä maa.

Tämän kaiken piti olla meille, minullekkin jopa. Ei "kaikille".
Mutta koska suomalaiset on liian kilttejä ja kokemattomia kansainvälisissä asioissa jne -tänne on kai hyvin helppo änkeä ja alkaa vain olemaan suomalainen. Se on ajattelematonta ja tahditonta ja törkeää.
Me emme ole Angloja !! Tämä on jotain mikä tuppaa unohtumaan myös suomalaisilta itseltään ...ei vain usein, mutta ihan-tasan-koko-ajan !! Meillä ei ole mitään vitun "velkaa" millekkään perkeleen neekereille eikä mitään muutakaan "syytä" ottaa vastaan kaikkia vitun loisia ja elättejä ja pelättejä yms.
Angloja ohjaa aivan eri mielentila ja maailmankuva ja myös oma-kuva kuin suomalaisia. Ja anglojen sfääri on nähdäkseni lähinnä eräänlainen ...kaupustelijoiden ja näyttelijöiden yms valtava armada. Se on koko sfääri kuin amerikka, sinne voi kuka ja mikä vain periaatteessa kävellä sisään ja julistautua paikan jäseneksi, koska se perustuukin eräänlaiselle "kibbutsi"järjestelmälle ja pelkälle Materiaaliselle Menestykselle eli rahanteolle.

Se EI ole Suomi !!!

Ei ainakaan minun suomeni.

* * * * *

Uskoisin tässä käyneen mm näin ; kaikensortin mutiaiset ja murjaanit ja neekerit ja punanahat yms ovat katselleet Amerikkalaisia sarjoja ja elokuvia ym koko ikänsä ja tulleet tietynlaiseen johtopäätökseen siitä "mitä Valkoiset ovat". Ja he luulenevat nyt, että Me Kaikki olemme samoja kuin Angloamerikkalaiset. Ja näinhän se EI ole.
Minä itse esim en voi juurikaan sitä vitun pellehermanni-paskasakkia sietää, minä taidan ihan vihata niitä. Luulisin ainakin, kokemukseni heistä IRL on tosin sangen vähäistä, muttei minun tarvitsekkaan kokea kaikkea henk.kohtaisesti. Osaan kyllä arvostella ja päätellä pienestäkin esimerkistä paljon.

Viihdyttäviähän ne kyllä on, muttei niitä varmasti liian kauaa jaksaisi katsella.

Anglot on yhtä epätoivoisia ihmisinä kuin heidän hevonpaska järjestelmänsäkkin aina ja kaikkialla. Jotain mikä pysyy hädintuskin koossa. Ja jossa vallitsee iroonista kyllä, enemmän kuin täällä Kommunistisessa Suomlannissa, eräänlainen kommunismista tuttu "joka ei työtä tee, ei hänen syömänkään pidä" tyyppinen julma ja tunteeton ja yliolkainen maailmankuva. Ei toksia, sanon minä sille.

* * * * *

Tätä minä juuri tarkoitan ja inhoan  -kun suomea on nyt täytetty muunmaailman asukkailla..... on meidän pakko alkaa kommentoimaan asiaa ja siitä seuraa tämä tällainen "tietynlainen sävy". Joka ei ihan ole yhtä laupias ja hyväluontoinen ja kiltti kuin suomalaiset yleensä on. Tämä tilanne pakottaa suomalaiset reagoimaan... olemalla vähän "mulkkuja". Tämän(kin) takia oli hyvin alhaista ja ajattelematonta alkaa lastaamaan laivalasteittain Ulkomaalaisia suomeen. Se murtaa meidän kuvan itsestämme ja muiden käsityksen meistä edes jokseenkin hyvinä ja kiltteinä yms.

Kuten elokuvissakin, sitä ollaan niin hyvää pataa keskenään, niiiin hyvää pataa, ja mielin kielin -kun "hyvä sää" kestää. Mutta kun todellinen ja oikea selviytyminen tai niukat resurssit tai mikä muu vain, tuleekin yht´äkkiä selkeästi esiin -putoavat apinain lärviltä kaikki naamiot ja asioiden todellinen luonne tulee esiin.

* * * * *

Tämä tilanne on todella tympeä.
En tiedä mihin se oikeasti lopunkaiken johtaa.
Nämä on Kiintoisia Aikoja.

Mutta Summa Summarum: Suomalaiset !! te lopunkaiken mokasitte ja munasitte tämän kaiken ihan itse. Sillä "it takes 2 to Tango".

Te ette olleet paljoa p-korealaisia älykkäämpiä tai ylempiä tai parempia ja annoitte jonkun halvatun läskiperseisen päällepäsmärin viedä tuhkatkin pesästä ja nyt ...... nyt levitellään käsiä. Tällaista elämä on, tällä pallolla.

Mutta toisaalta, ehkä suomalaiset ja muutoinkin Valkoiset, tykkää olla alistettuja ja orjia, sillä he hakeutuvat noihin asemiin lähes pakon-omaisesti.


Kuten se Weiningerin Jutku sanoi ; on pohjoiset rodut aina masokisteja, ja eteläiset -sadisteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti