maanantai 22. joulukuuta 2014

Oblivion Elokuva-arvostelu

Ällistyttävän hyvä !!!!

Katsoin ensimmäistä kertaa, eilen, Tom Cruisen skifileffan "Oblivion" jota olin piiiitkän aikaa vältellyt, osin tietoisesti ja tahallaan ja osin vain siksi, että... niin vain kävi !

Olin ajatellut sen olevan liian keskinkertaisen näköinen ja oloinen ja vaikka se oli saanut hyviä arvosteluita.... oletin vain jotenkin sen olevan suht paska. Ja koska katsoin Youtubesta teille esittelemäni (löytämäni) Cinemasins Jeremyn "Kaikki Mitä On Pielessä, Elokuvassa ´Oblivion´" jakson. Oletin vain kaiken tuon takia, ettei se ehkä nyt niiiiiiiiin ihmeellinen ole ja kuulemani mukaanhan sen piti olla vain yksi Matrix kopio muiden muassa.

Mutta !! älkääs hätiköikö !

Elokuvahan oli mitä mahtavin ja aivan aikuisten oikeesti, ihan vitun tyylikäs ja kaunis ! Vaikka se on hyvin kliinisen näköinen, se ei silti tunnu yhtään niin kliiniseltä kuin voisi olettaa ja luulla. Eikä se ole myöskään niin klisheinen kuin voisi luulla ja vaikka kyyyllää....tavallaanhan se on MYÖS Matrix-klooni, mutta se myös Ei ole sitä. Se on myös räikeän erilainen ja pelkästään jo visuaalisesti niin vitun totaalisen upea (suurella ruudulla!) että alta pois !!

Kauneinta skifiä todella piiitkään aikaan sikäli kun minä olen pysynyt kartalla.

Eikä sekään, että (jotkin näistä asioista saattaa olla snadeja "spoilereita" BTW) tässäkin on "ihmiskunnan pelastava" Pyhä Neekeri, haitannut yhtään sillä Friimanin Morgani sopii tähän kyllä, kuin nyrkki silmään. Ollen elokuvan eräänlainen oma "Morfeus".

Tämä aidosti miltei "koskettava" leffa ja ihan vitun tyrmäävän khuuli saundträkki joka vielä korosti tämän visuaalista upeutta.

Tämä ...yllätti täysin !!

Tämä oli, jos mitään, niin "tyylipuhdasta Sci-Fiä". Parhaimmillaan. Pitkästä aikaa todella -katsomisenarvoinen leffa.

Täytyy vielä kerran mainita, että : tämä on ihan sika-khuulin-näköinen !! W A U !!!

"Juudekopteri"kin oli mitä hienoin lentovehje, ja maisemat ihan vitun khuuleja. Kaikki....kaikki vain toimi.
Suosittelen.


Good Fucking Movie !!!


P.s mainittakoonkin vielä, että : tokihan siitäkin riippuu paljon -missä mielentilassa mitäkin katsoo. Saattoihan tämä vain osua erityisen sopivaan hermoon, mutta jos joskus lähitulevaisuudessa katson uudestaan niin raportoin mahdollisesti muuttuneen arvosanan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti