sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Juutuubneekereistä


Katselin tuossa joku yö noita videoita sekalaisista laitteista Juutuubista ja minua alkoi ärsyttämään jostain syystä ihan helvetin vitusti taas nuo neekerit ja murjaanit !!!
Vitun karvakätiset apinat.
Taisin alunperin ärtyä siitä, että jollain jotain puhelinta esittelevällä "Brittiläisellä" ählämillä oli niin vitun ärsyttävän karvaiset kädet ! Minä puhuinkin itsekseni ja jankutin vain, että "apina!!...tätä videota selostaa apina!...hei?!..ihan oikeasti..tuohan on saatana de facto -apina !! Tämän videon on tehnyt ja tuubiin ladannut ja sitä selostaa, ihan oikea apina!!...ei voi olla..totta".

Minua aina välistä alkaa ärsyttämään tuo, että nuo vitun neekerit ym käsittelee noilla apinankäsillään valkoisten ja joskus myös aasialaisten, tekemiä tuotteita ja räplää niitä kuin ne jotenkin kuuluisivat heille jne.

Mutta vielä tällainen. Juutuubissa tuli tällainen kommentti vastaan kun katsoin uusiksi sen uuden staarwaarsleffan trailerin. Siellä oli jumalauta tällainen neekeri !!..
HAhaaaaaa. Loisteliasta !!

Eihän tuota kyllä käy kiistäminen !? Elukka parka.... tajuaa itsekkin karmivan tilanteensa ja kaiken tuon. Siihen mittaan tietysti ihan älykäs neekeri. Se myöntää tuossa, että kyllä, he ovat todennäköisesti se typerin rotu mitä olemassa on !! Voitteko uskoa ? saatatteko uskoa, että se kirjoitti noin !!!
Ottakaa vähän siitä saatanan "käänteisrasistit" reppanat. Ottakaa vähän !!


Want some, get some !!!
Mutta hei oikeesti, P.S, sitä yhtä videota todellakin selosti ja siinä esiintyi : apina !! Se oli luullakseni oikea apina !! Mutta se osasi puhua saatana englantia ja "unboxata" jonkin puhelimen !!
Olin aika järkyttyny lopunkaiken.

Kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti