torstai 18. joulukuuta 2014

YyTeitä ja Vähennyksiä

Vähemmän vähemmän !! vähemmän on enemmän !! Jiahaaaaaa.
YyyyyyTeitäääääääääääää !!

Toivottavasti siellä Bangladeshissä ja Puolassa ja Vinku-Intiassa ja Virossa ja Liettuassa ja Latviassa ja Sri Lankassa ja jopa Kiinassa ynnä muualla -osataan iloita. Tehkää paljon töitä ja rikastukaa materiaalisesti ja ostakaa vaikka elämänne ensimmäinen vesihana tai kunnon kengät niin me kyllä mielellään täällä Rikkaassa Valkoisessa (vaikkei meitä ole, koska rotuja ei ole..mut kuitenkin) Länsimaassa Jolla On Varaa Auttaa -katselemme sitten rutiköyhin ja kaihisin silmin teidän kultaista kimallustanne ja rikkauttanne ja se lämmittää meidän, eritoten köyhien, syöntä. Nähdä kuinka pikku neekerillä ja kiinan vinosilmällä menee lujaa. Tai kuinka joku puolalainen skini on saanut uudet Marttinit. Fak Jeah !!

Eikä me edes haluttu tai haluttais mitään muuta kuin kyyhöttää esim jossain.. Hervannassa tai jossain muussa, ihanassa 1970-lukulaisessa betonilähiössä, kapakan ulkoseiniä (joissa ei tosin kaljaa yms mainosteta!) ja betonitalojen piirteettömiä ja kalseita seiniä ja tylsiä pultsareita ja nahkatakkeja suoraan 1980-luvulta ja telkasta Uunon uusintoja -tuijottaen. Ei me mitään muuta niin haluttaskaan hei! Paitti ehkä jos sais vielä (siis vielä, totisesti, kirjaimellisesti. VIELÄ...ees kerran) ton Viinasen Iiron tai Harri Holkerin tai jonkun muun muinaisen mulkeron politiikkaan, ihan sinne kärkeen. Ja jos autot voisi olla kans jotain ..uu..sanotaan nyt et jotain seitkyt - kaheksankyt lukulaisia ja vitun rumia !!! ja mieluiten myös yhtä kalliita kuin valvottujakin.

Sitäpaitsi ; miksei meille voisi ihan hyvin asentaa jotain seurantamokkulaan kaulaan ? sillä...mitä salattavaa voisi kunnollisella ja rehdillä Kansalaisella olla !? Ni !

Hyvää tässä on vaikka mitä. Myös se, että nyt jää enemmän aikaa tanssia yhdessä kukkaiskedolla niiden mamujen kanssa ja ymmärrellä kaikenlaista ja soittaa "akkarii" eli akustista kitaraa yms. Voimme tanssia yhdessä, yhtä suurta Bollywood tyylistä tanssia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti