sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Austraalian Originaalit

Katsoin tuossa muuten, mainittakoonkin tämäkin, tuota leffaa "Australia" -sivusilmällä. Siinä oli niitä Ab-Originaaleja. Niitä maailman, takuulla!!, rumimman rodun edustajia ja jäseniä, ja nämä oli vielä niitä näteimpiä ja silotelluimpia "yksilöitä".

Ajattelin vain, että... minä ihan loukkaannuin siitä miten vitun hirvittävän rumia ne on. Eikä edes millään pahalla tai ilkeydellä tms, ne vain kertakaikkiaan ON, aivan saatanan rumia örvelöitä !!
Ne on kuin Neanderthaali olisi nussinut paskapökälettä tai neekeri jotakin peikkoa. Ne on TODELLA, todella rumia. Groteskeja !

Ne on niin vitun rumia, että jopa Per-Looksin Morlokkien sivuunsysätty, poikkeuksellisen rumien ja epäonnistuneiden "yksilöiden" -kokoelma tuskin huolisi niitä sekaansa. 
Ei ihme, että Anglot (rikolliset ja muut hirviöt joista Austraalia koostuu) on yrittäneet ...hmm..."tukahduttaa" kyseisen "populaation"...mmm...."tulevaisuuden" -sanotaan nyt vaikka noin.Miten ihmeessä (Joulun ihme?) nuo vaatteet ja tuo yksi ämmä, on onnistuneet säästymään siltä tulelta !?!? Ja jopa tuo ruohokin !


Kammottovan näköisiä ja typeriä ja hirviömäisen epäinhimillisiä, kuten kaikki nekrurodut, ja siis ihan helvetin rumia !!
(Jos viitsin, voin jossain vaiheessa suomentaa tänne katkelmia Stan Goochin Neanderthaalin Perintö -kirjasta. Jossa hän mm käsittelee näitä apinoita ja kuvaa niiden ja muiden primitiivien kertakaikkiaan leuantiputtavan käsittämättömiä edesottamuksia. Stan piti näitä muuten, mainittakoon, Neanderthaaleina. Ja toki, kun tuota lärvää katsoo, tulee siitä aika äkkiä tuo kyseinen assosiaatio...."ahaa!! neanderthaali!" ).

Jos tuosta kuvasta otettaisiin pois kaikki Valkoisen tekemä ja innovoima ja tuonne "maahanviemä"... jäisikin jäljelle juurikin kaikki se mitä nämä "tasavertaiset" murjaanit itse ovat saavuttaneet eli ei mitään. Ruohotasanko ja sillä istuvat rumat ruskeat ämmät ja järjiltäänolevan primitiivisen hullun katseet silmissään ja käkkärät tukat ja likaiset jalat ja taikauskoiset tarinat ja muuta sen sellaista.
Siinä ne vaan istuu, palmun tjns juurella, ja tuijottaa ympärilleen. Kuten kaikki nekrut kaikkialla.
Yksinkertaista ja luppoisaa elämää kyllä, kieltämätä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti