perjantai 26. joulukuuta 2014

Vastaus Matruunalle ja Jiille

Tässä on jonkin aikaa hautunut (ja vähäksi aikaa unohtunut) kirjoitus jonka julkaisen...nyt !

Olen tässä ajatellut kirjoittaa jotain Ruukinmatruunan typerästä paskuudesta. Ja kirjoitankin !! Ja tämä on samalla vastaus Tupla-Jiin blogikirjoitukselle.

Homoliitot ja Matrushkan tyhmyys.

Mutruuna änkytti, että "tästä on kyse" sanottuaan sen vitun vastenmielisen typerän junttimaisen lauseensa "kunnes koiras poikii".
Ensinnäkin: siis täh? mitä halvatun vittua !!??!?!

Ja toiseksi : kyse on sinun omasta typerästä päähänpinttymästä ja (luultavasti juutalais-sukujuurista peritystä) homokammosta / vihasta / ihnosta / "fobiasta".

Miten se, että homot saa tai ei saa -mennä naimisiin.............. liittyy siihen, että "koiraan tulisi poikia" ?! Miten koko juttu liittyy mitenkään, saatanna typerä vitun tolvana, siihen tehdäänkö lapsia vai ei? onko lapsia olemassa vai ei. Miten nuo asiat liittyy todellisuudessa, ei päässäsi vaan sen ulkopuolella, mitenkääään toisiiinsa !?!

Ettei vaan ole niin, että Jiillä ja Matruunalla on liikaa (ja liian paljon aikaa) sijoitettuna typerään hevonpaskamaailmankuvaan jotta sitä enää kehtaisi tai viittisi tai haluaisi tai edes kykenisi muuttamaan ?

Mutta Matruunahan on mitä hävyttömin Feministi kuten olen seuraillut jo pitkään.
Matruunan mielestä pitäisi raiskausten tapauksessa "tekovälineet" eli pippelit / kyrvät, "tuomita Valtiolle menetettäviksi". Hyi vittu !! saatanan ämmä ! Mikä vitun kusipäinen ja aivoton ja provosoivan tyhmä lausahdus tuonkin on ?!?!

Vitun typerä "aivovammakonservatiivi" juutalaisläskipää Totalitääritantta vasuri, perkele !!

Haista saatanan matrushka vittu !! Go fuck yourself !!

Kyse lienee, tuossaKNI, taas "peniskateudesta" ja siitä, että jotkin naaraat näyttää jostain syystä suorastaan V I H A A V A N kyrpää / pippeliä. Oikein vihaavan !! Ja inhoavan ja jopa kammoavan. "Semmoinen saatanan....limainen...haiseva..suonikas...ja ah niin ihana...siis.. ilkeä...tuijottava ja tykyttävä ..Hirviöööööööö!! joka kyttää ja vaanii jotta saisi upottauduttua minun Mahtavaan ja Puhtaaseen ja Neitseelliseen ja ennenmuuta Kauniiseeen -vakinaani ".
Pitäkää kusirakkonne saatana. Kiipit, fak´ers.

Matruunalla on ahdas pää. Eikä se ole mikään ylpeyden aihe kuten Matruuna luulee ja julistaa. Vaan sitä tuli salailla ja hävetä. Vitun pölkkypää.

* * *

Ja mitä tulee tuohon matruunan typerää ja JUNNNTTTIIIIImaiseen jankutukseen "kunnes koiras poikii" niin.... ajatelkaa nyt sitten, että "koiras poikisi" ...luuletteko, että matruuna haluaisi niiden menevän sitten naimisiin ? tätäkään vähää !?!? Fak Nou !!
Sitten ne olisi vielä kammottavampia ja äklöttävämpiä abominaatioita ja outoja perverssejä ja vielä mitä !! (Tosin minä itse en tykkää ideasta, että mies olisi raskaana, koska ...se ON suoraansanottuna aika kuvottava ja outo idea. Mutta minä olen asian kanssa suorasukainen ja rehellinen).

Ja muutoinkin, minua on aina ahdistanut tuollaiset kapeakatseiset ihmiset joille koko elämä on todentotta vain pelkkää biologiaa ja ihminen "biorobotti" jonka "ainoa tehtävä on lisääntyä" yms. Tuo on vastenmielinen ajatus !! Eikä kaikkia ole tehty / tarkoitettu -tekemään / saamaan lapsia. Joten koiraiden ja naaraiden poikimisesta siis viis. Ne lisääntyy jotka lisääntyy ....ne jotka ei...ei.
Yleensä jos ei ole "lisääntyjä" on jollakin muulla tavalla "panoksensa antava" asioiden suurelle olemukselle. Esim Da Vinci... sehän oli homo käsittääkseni... eikä tainnut lisääntyä, mutta ajatelkaa minkä totaalisen ja häkellyttävän ja ylitsevuotavaisen ja runsaudensarvimaisen ja ylivertaisen maljan ja perinnön Leonardo jätti jälkeensä, koko muulle "ihmiskunnalle".  Kaikki Leon teokset ja piirrokset ja tutkielmat yms, olivat hänen lapsiaan !! Taiteilijan työt ON hänen lapsiaan, vitun jutku. Mutta mitäs juutalainen taiteesta tajuaisi ? ei mitään, koska ei käsitä sitä ja vihaa sitä ja on täysin kyvytön sitä myöskään ymmärtämään tai arvostamaan jne.

Matruunan poikimis-näkemys on hyvin materialistinen. Hyvin juutalainen; ei ole mitään muuta kuin tämä tässä ja kaikki muu on lapsellista ja turhaa taikauskoista paskaa ja läl läl lää. Ja ihmettelevät perkeleet miksi niitä inhotaan ja vihataan ! ahahaa.

Ja kuten eräs muu "blogaaja" (lempparini) sanoi ; on naimisiinmeno sopivampaa nimenomaan homoille kuin heteroille !! Tuo ei ole mikään sitaatti sinänsä, mutta asiasisällöltään tarkka. Eli "avioliitto" onkin enemmän homoa kuin heteroa. Ja varsinkin tiettyjen ihmisten kohdalla....eli tarkennettuna ns "pelureiden" ja pleiboiden ja ympäriinsänaivien ämmien yms. Kuten tuo bloggaaja sanoi, täytyy avioliitossa miehen näytellä, että hän ei enää olisi mies / heteromies. Eli miehen täytyy leikkiä ...kotia. Täytyy teeskennellä siis, ettei muut naaraat enää kiinnosta. Joitakin tuo varmasti jopa kuvaakin, mutta suunnattoman suurta osaa...ei !

* * *

Minä itse en ole koskaan käsittänyt muiden hinkua mennä siihen vitun "orjanomistus sopimukseen" mukaan (Hankamäen suurpiirteinen kuvaus liitosta). Ja suurin osa niistä hajoaa kumminkin. Se on vain teidän luontonne. Miksette hyväksyisi asiaa ?
Toki : jos sinusta on sietämään yhtä ja samaa saatanan ämmää koko loppu elämäsi !! ja sinulla on tai tulee olemaan lapsia ja haluat niille "perinteisen" (lol) kodin ja muut lisukkeet niin.... whatever, mutta muuten.....

- Kaikki, iiiiiiihan kaikki on "perinteistä" !! Kaiiiiiiiiiiiiiiiiiikki. Myös perinteiden vastaisuus ja sodat ja taudit ja rasismit ja fasismit ja basismit ja kuolema ja syntymä ja elämä ja musiikki ja tappaminen ja murhaaminen ja syöminen ja paskantaminen ja juominen ja tikun saaminen sormeensa ja sammakoiden nuoleskelu yms yms jne jne jne etc etc ad nauseam, ad infiniittum !

Mainitsen myös, että MINUN mielestäni homoavioliitto on useasti lähinnä ...jotenkin koominen. Kuten suurin osa teidän elämistänne ja asiasisällöistänne muutenkin, Vakavat Ihmiset. Te olette oikeasti, lopunkaiken, aika naurettavia.

Eltton Zonihan meni juuri sen jokun hinttinsä kanssa naimisiin !! hahahaaa.... aaaaaaaaahahaaahahaaaa.. ou boi. Tosin sehän näyttääkin ihan naiselta. Ja Neanderthaaliltakin, sikäli kun Stän Guutchin kuvausta on uskominen ja kai sitä sitten ON !! Onhan hän koko "jutun" eräänlainen isä ja alullepanija. Joku jota Texas Arcane on takuulla lukenut kyllä ...enemmänkin kuin oman reilun osuutensa ja siitä sitten edennyt tai ainakin ...päätellyt ..sekalaista ja ehkä jossainvaiheessa jopa seonnut ! Mutta se-la-vii.

MINUN nähdäkseni (ja minä olen yleensä AINA oikeassa) Heteroavioliitto palvelee lähinnä ja ensisijassa ja ennenkaikkea : Heteronaarasta !! Sen avulla nainen itselleen ja mahdolliselle lapselleen koko loppu iäksi 8jos hyvä säkä käy) elättäjän ja suojeliajan ja yksinkertaisesti vain "äijän" ja isän. Eikä olekkaan sattumaa, että Liiton suosio haipuu pois nyt kun Valtio ja kaikki Muu on vahvempia kuin koskaan, ikinä. Nyt kun kaikki on paljon helpompaa ja varmempaa ilman miestäkin. Tiikeri ei syö sinua ja mukulaasi jos astut yksin asunnostasi ulos eikä suurin osa taudeista ole pientä kiusaa kummempia vaivoja eikä tarvitse pähkäillä minkä  hedelmän voi syödä ja mikä tappaa ja muuttaa sinut vihreäksi ja kovaksi kuin lankku. Ja kun on muutakin huvia kuin kattella jotain kuvottavaa äijän kuvatusta päivät pitkät niin miksei mieluummin vaikka... tsiigaa nettiä tai katso televisiota tai käy leffassa tai niinkuin Sinkkuelämää-ssä mene tyttöjen kesken vaikka baariin, jäätelölle.

Tai täytä kohtaloaan, Muiden Ihmisten Elämän Rajoittajana ja Pilaajana ja ryhdy joksikin Sossutantaksi tai Poliitikoksi tjms. Kiusa se on pienikin kiusa.

Ja mitä tulee lapsiin...ja niiden "kasvatukseen" eli manipulointiin ja käytöksenmuokkaukseen ja ehdollistamiseen ja valehteluun ja tyhmäksitekemiseen ja huiputukseen yms. ? Noo...esim "ennenwanhaan" hyvinä aikoina ja myös toooooooooooooooooooosi tosi kauan sitten, Neanderthaali aikoina, uskoisin, että skidit kasvoivat siinä yhteisön keskellä ja sivussa, kylkiäisinä kuin neekerin muksutkin siellä afrikassa, jotka kulkevat siinä sivussa mukana...pelloille ja pusikkoihin ja milloin mihinkäkin. Kyllä ne siinäkin kasvaa. Mutta yhteisön on oltava suht pieni ja inhimillinen ja mahdollisimman ymmärtäväinen ja älykäs ja lokaali. Muutoin...en voi taata tuloksia.
Siis ensisijassa tietenkin lapset kuuluu vanhempiensa muaan, mutta myös koko lähipiiri muodostuu väkisinkin eräänlaiseksi Suur Perheeksi. Sellaista elämä apinalaumassa vain ON.
Se-la-vii.

Ja mainittakoon vielä, etten voi laskea ulos Kohtaloakaan. Vaikka se kuinka Matrushkaakin naurattaisi. Uskon, että ainakin tietyillä Yksilöillä on jonkinlainen kohtalo. Uskon Tulevaisuuden olevan jo tavalla tai toisella ainakin osittain "lukkoonlyöty". Minulla on tästä omakohtaista kokemusta, mutten jaa niitä tässä blogissa. (Ja nykytiede alkaa olla tätä mieltä niin ikään.  Ja jopa sellaista mieltä, että koko Universumi on itseasiassa vain hologrammi joka heijastuu "Todellisesta Todellisuudesta" joka on paljon yksinkertaisempi ja litteämpi. Kenties 2-ulotteinen).

Outoa shittiä.

Mutta silti, summa summaarum: varokaa Kollektivismia ja Kommunismia ja muuta sen sellaista. Älkää käsittäkö tätä minkään sellaisen ...kaltaiseksi. Puhun vain orgaanisesta ihmisyhteisöstä, thät´s ool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti