torstai 18. joulukuuta 2014

Alkuperämaamerkinnät

Olen jo pitkään tätäkin aikonut taas  saarnata, mutta se on jäänyt syystä tai toisesta. Mutta nyt mennään ; miksi se on niin vitun vaikeaa pistää se saatanan ALKUPERÄMAA näkyviin ! ja joka ikiseen tuotteeseen !!!????

Se on ylimielistä ja kusipäistä ja itsekästä ja lapsellista ja salailevaa ja epäilyksiäherättävää ja ärsyttävää ja typerää ja moukkamaista yms olla tekemättä niin. Katsokaa, ei se niin vaikeaa ole !....
Siinä on joka saatanan ainesosankin oma alukperämaa erikseen mainittuna !! Hyvä Hesburger! Helvetin hyvä !! Itseasiassa ....esimerkillistä !!

BRAVO HESE !!

Kotipitsakin on tässäsuhteessa ja asiassa melkomoisesti edellä kaikkia muita.

Löysin tällaisen jutunkin aiheesta : http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/05/28/avoimuus-vaihtelee-pikaruokapaikoissa

Olisi hienoa tietää esim, että missä on tehty ne Blå Bond tai mikä nyt olikin, karrikastikkeet ? tai ylipäänsä mitkään niistä tuotteista !! Vittu se minua auta mitenkään jos paketissa sanotaan, että "Markkinoija Suomessa" tai jos siinä on joku vitun asiakaspalvelunumero johonkin vitun Norjaan tai jotain. Ja vitut sen pitäisi olla MINUN asiani saatanan lapamadot, kysellä perkele erikseen näitä asioita joiden pitäisi olla päivänselviä ihan itse !!


Jos paketti ei sisällä merkintää alukaperästä, se tarkoittaa, että tuotteen myyjät / "tekijät" tai vexlaajat tjms ei halua ihmisten tietävän sitä, koska tietävät, että jos me tietäisimme..... tuote saattaisi jäädä hyllyyn !


Ei kukaan HALUA mitään vitun Liettualaista kiisseliä tai Ryssäläistä ...mitään, tai missään vitun Latviassa tehtyä makkaraa tai sinappia Puolasta tai karrikastiketta Romaniasta jne. Ja te kaikki TIEDÄTTE tämän. Ja siksi ette niitä merkintöjä tee. Ei siihen ole yhtäkään, ei mitään, oikeaa ja hyvää ja kunnollista ja järjellistä ja perusteltua syytä -että niitä EI pistä näkyviin.


Helvetin ketkut, saatana.

Pistäkää nyt perkele se saatanan alukperämerkintä näkyviin !! Kuinka vitun monta vuotta tai vuosikymmentä tästä pitää jankata !??!
Olette menettäneet ainakin minun asiakkuuteni USEASTI ja USEITA VUOSIA ihan vain tämän takia !! Minä kun en ostele juuri mitään minkä alkuperää ei ole tiedossani.

Ja esim sukulakut ja muut vastaavat, tehdään käsittääkseni nykyään Liettuassa tai Latviassa ? vai olenko hommannut väärää infoa ? .....Ja miksiköhän tätä ei katsota "tärkeäksi" ilmoittaa pakkauksissa ?! Häh ?!?! Vitun kusipäät.
Uuuu....ehkäpä siksi, että jos suurempi osa näitä muuleja tietäisi tämän... kukaan ei ostaisi teidän hevonpaska lakujanne !! SIKSI !!

Alhaista.

Ja Pic Nicin paskakasat kehtasi saatana sanoa ihan "päin naamaa" tuossa jutussa, että "asiakkaita ei kiinnosta" !!! AHAha...mitä vittua !!!!?!?!?!? Jaaaaa ei kiinnosta !!!?? Vitustako te sen TIEDÄTTE ensinnäkin !?!?! Ja toisekseen, minua kyllä kiinnostaa ja aika helvetin vitusti !!! Saatanan vitun typerät taulapäät perkele !!

Hei... lähtekää ihan vain takaisin kalaan ? jooko ?! En näe mitään syytä enää edes yrittää ujuttaa tähän vitun junttien paratiisiin mitään Sivistyneen Maan piirteitä. Ei ne nähkää kumminkaan tartu, te olette  "katajaisuuksissanne" kuin Teflonia niille. Ja eihän se "kannettu vesi kaivossa pysy".

Ja vielä piknikille: keitä vittuja te olette saatana sanelemaan minulle, mikä minua kiinnostaa ja mikä ei ??!? Haistakaa saatana vittu koko vitun sakki !!!!

* * * * *

Mihinkään ei voi enää nykyään luottaa. Eikä mitään kannata ostaa "hyvässä uskossa". Silloin petyt aina. Sekalaiset valmistajat ja myyjät ja kauppiaat yms ovat näet eräänsortin varkaita, ja "tilaisuus tekee varkaan" !! Jos "ihmiset" eli pystyapinat voi jotenkin vähän vetää himaan päin tai hyötyä ...vähän siinä sivussa tai jotenkin "oikoa" niin ne tekee niin. Ja jos suolakurkkuja saa halvemmalla Ryssältä kuin ...mikä se nyt olikin.. joku ..maa.. "Herkkumaa" se taisi olla, niin sieltä.. niin ...arvatkaapa mistä ne ketaleet ostaa kurkkuja!!? ...go ahead ! arvatkaa !!

Olisi myös helvetin hienoa jos voisitte antaa sen geenimanipuloinnin vaan ihan olla nääx ja tehdä ihan oikeita ja tavallisia, luonnollisia asioita ja myydä sitten niitä ihmisille. Ei se niin vaikeaa voi olla.
En halua mitään vitun Hulkin nyrkin kokoista supersitruunaa jos voisin yhtä hyvin osaa ihan Oikea Sitruunan !! Enkä myöskään tarvitse mitään futiksen kokoista yli-perunaa vaan ihan perusmöhkäle riittää. Samoin, ei porkkanan tarvi olla mikaan vitun kahdenkäden miekka vaan vain pelkkä porkkana.

Tästä aiheesta täytyy kirjoittaa ihan oma juttunsa, sekin on kauan ollut tarkoitus tehdä. Mainitsen siinä sitten jotain mitä olen koko elämäni tiennyt, intuitiivisesti, mutten ole koskaan maininnut sitä "teille muille" koska näin jo pienenä, että jos näille vitun idiooteille kertoo jotakin mitä ne ei vielä itse tiedä eikä keskinkertaisuuttaan osaa edes uneksiakkaan... ne nauraa !! Ne  nauraa sinulle ja vihaa sinua ja sitten myöhemmin ...ehkä vähän hölmistelevät ja näyttelevät pahoillaanolevaa. Mutta voin ehkä sen yhden asian teille antaa ilmaiseksi täällä netissä / blogissa, koska TIEDÄN sen todeksi ja TIEDÄN reaktionne siihen joten en vaivaudu ehkä ikinä sitä mainitsemaan IRL eli tosielämässä.

Eli siis; nauratan ja hämmästytän ja ihmetytän ja ehkä ärsytänkin -teitä. Tulevassa jaksossa.

Mainitsen vielä sille vitun juutalaismatruunalle, että esim tässä on asia jota EI OLE VIELÄ AUTOMATISOITU TARPEEKSI !! Eli maanviljelys ja ruoantuotto. Se vaikuttaa niin vaativalta, että 99% "ihmiskunnasta" ei siihen vain pysty ja nekin harvat jotka sitä tekee on muuttuneet kaiketi patalaiskoiksi ja oikovat ulkoistamalla ja muuttelemalla skeidan geenejä, koska... sehän on vain hyvä asia ? eiks vaan? muutella miljoonien vuosien "reseptejä" !? Kyllä te paremmin tiedätte kuin itse olemassaolo / universumi / luonto / mikä se lopunkaiken sitten onkin. Kyl se siitä.

Mutta älkää siltikään luulko, että MINÄ ostan jonkun  Sissioliinan tissin kokoisen rypäleen joka on "tuotettu EeUussa JA sen ulkopuolella" tai jossain muussa yhtä hämäräperäisessä ja mysteerisessä ...paikassa.

En.

En osta.

Jag köper inte !


P.s  Bravoo Hesburger !! Bravoo !!
Tuo on esimerkillistä !! Suunnannäyttämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti