torstai 4. joulukuuta 2014

Ruatti romahti

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014120318889884_ul.shtml

"Tämä oli kummallinen näytös, hän sanoi aluksi.
 Vaikuttaa siltä, että ruotsidemokraatit sanelevat ruotsalaista politiikkaa, pettynyt pääministeri sanoi"

Mitä ? Onko tuo idiootti tosissaan ? Ruotsidemokraatit "sanelevat" ? Ei ne mielestäni paljoa sanele. Niitä vihataan, vainotaan, sensuroidaan, uhkaillaan, piestään ja poltetaan. Niiden koteihin tunkeudutaan ja ikkunoita kivitetään (kuten heitäkin eittämättä) ym tällaista, ja TÄMÄ on "sanelua" ?! .....ruattalaiset !

Kyllä siellä on nyt, nyt sitten siellä kyllä on.... Suuri Suru. Tuolla ruattissa. Kyllä se on tiätteks nyt kamalaa!?... ei mut hei, ihan tosi, kamalaahan se ON kun ei nyt vain...ei nyt vain saada sitten millään kasaan semmosta haluttua Enemmistö Hallitusta. Mikä vois ottaa esim toiset 40-miljoonaa nälkiintynyttä Afrikanneekeriä ruotsiin (jotka ei ole ikinä edes kuulleet sähköstä).

Nyt ruotsin Silmäätekevät aikovat "olla valmiita taisteluun" turvatakseen oman diktatuurinsa, ruotsidemarien pelossaan. Ja nyyhkivät ja ynisevät nyt asiasta pitkin mediaa.

Naurettavaa.

Mikä tässäkin nyt taas mättää ? Pistätte rajoja vähän tiukemmaksi tai jopa kiinni ja teette jotain älykästä ja rauhotutte..ja siinä kaikki. No panic.

Ja ihanteellisessa tapauksessa: lähetätte hirvittävän, leijonan osan, jo maahanhaalimistanne koristeista -takaisin kotimaahansa. Julmaahan seon, lähettää joku kotiin, tiedetään ! mutta piru vie!! jonkun se on joskus vain tehtävä !!

Tuomittava neekerit olemaaan ....vain neekereitä.

: /

Ei ole "omistajan" syy jos vaikka marsut syö toisensa siellä häkissään. Vai väitäkkö ?! Jos ne on niin saatanan tyhmiä, että ne syö toisensa niin.... ehkä onkin parempi, että niin todellakin käy.
Sitäpaitsi, jos tämä nyt yhtään lohduttaa, ei valkoiset ole oikeasti edes yhtään sen kummempia tai varsinaisesti parempia, tässä(kään) asiassa. Jos tarkkoja ja realistisia ollaan. Valkoiset vain tekevät sen (syövät toisensa) vähän hitaammin ja rauhallisemmin ja hienostuneemmin ja monimutkaisemmin kuten kaiken muunkin. Ja tekevätkin sitä taas, par´aikaa.
Mutta eniwei, hienoa nähdä, että ruattissa romahti hallitus. Se on aina kaunista katseltavaa. Ja edes jotain äxöniä.

Ehkä ne polttaa kohta autoja, kadulla ? siellä ruotsissa. Ne ruotsalaiset. Hååkkan rihaantuu niin, että "åksat pois".

Ruotsi on maassa !! rähmällään !! lässähtänyt !! ....siis kuten Suomi aina lätkän mitallipeleissä ja olympialaisissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti