sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulubiisien Tyhmyydestä

Joululaulut.
Vittu ne tyhmiä ja vittu, että olen kyllästynyt niihin !! Eikä kenelläkään nykyään ole enää kykyä luoda uusiakaan joten ne samat vanhat skeidat pyörii aina vaan ja uudestaan.
Kuten tämäkin pökäle : https://www.youtube.com/watch?v=2s_QgMCW9ks
(Kohdassa 0:46 on ovelasti, näettekö?, piilotettu neekeripoika. Kohdassa jossa teidän käsketään "riemuita nyt". Hävytöntä ja lähinnä ärsyttävää!).

Tuossa biisissä lauletaan, että ..."...vapautukoon vangit vankiloistaan...". Ajattelin, että "vittu!! tuo on ihan saatanan tyhmää !! ärsyttävän typerää!! ja väärin !".
Vihaan sellaisia Kommarikusiaisia jotka on aina "ymmärtämässä" gangsteria ja vapauttamassa vankeja ja paasaamassa kaikkia vitun kusipäisiä lieroja ! Haistakaa saatana vittu, vitun kusipäät !!! Mitä jos "vangit sensijaan vain pysyisivät vankiloissaan tai heidän tuomioitaan oikein kovennettaisiin ´Joulukovennuksella´" !?! Hä...?.. how about THAT !!?

Vitustako te tiedätte, MIKSI ne siellä vankilassaan "lusii" !?? Haluaisitteko vapauttaa vaikka Jammu-sedän (jos se vielä siis eläisi) tai jonkin vitun Valjakkalan kusipään ja sekopään ja demoninperkeleen ?!?!? Pysykööt vittu lähinnä linnassa !! tai mieluummin sen voisi jo mestata. Vaikkapa juuri Joulun kunniaksi. Miten olisi jos nuo lyriikat korvattaisiin vaikka tällä, ja tämä toimii, voitte vaikka koettaa : "...tapettakoot vaaaangit sorakuoppaaaan...".

Ja heheeiii!!.... hahahahaaaaaaaaaaaaa ei voi olla totta !! Katsokaa !
Ha hah ahahahahahaaaaaaaaa, juuri kun pääsin kirjoitukseni alkuun ja kävin vielä vilkaisemassa kommentteja niin bäng!! tuo osui silmille !! Hahaha kappas vaan. Virpi on tullut aatelleeksi ihan samaa kuin minä. Hyvä !

No, jokatapauksessa ; haistakoot vitun ne vitun kusiluuserit siellä "vankiloissaan" ja kitukoot jokaikinen "elämänsä" päivä. Alati vain pahemmin ja pahemmin kunnes tuska voittaa ja he tekevät sen mitä heidän pitäisi tehdä jo hyvin nuorena, ennenkuin keksivät ulkoistaa tuskansa itseään ylempiin elämänmuotoihin, eli  -tappavat itsensä !!

Fak ju ool.

Haistakaa siis kaikki, taas, vittu !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti