keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kosbyn Pili


Pil Kospy, joka tässä kuvassa demonstroi (eli "esittelee") kuinka leveä perse sillä tytöllä oli, selviää "kuin koira veräjästä" tekemistään seksuaalisista ...hmm..kolttosista?

Kuinkas muutenkaan. Kaikki kuuluisat seksuaaliset hurjastelijat tuppaavat näin tekemään eli selviämään kuin puhtaimmatkin pulmuset... lähes mistä vain. Ja pilillähän on vielä tuo suojavärikin. Joka toisaalta on ameriikassa myös automaattinen maalitaulukin ja kuolemantuomiokin. Mutta ainakin täälläpäin maailmaa se toimisi nimenomaan suojana. Itseasiassa täällä Kosbyn Pili saisi syytteiden sijaan vuolaat anteeksi anelut ja tuntuvat korvaukset siitä, että hänen eläkepäiviään ja mielenrauhaansa kehdattiin tällätavoin häiritä jonkun typerän bimbon toimesta jota hän oli räplännyt (huumattuaan ensin) joskus "vuonna 1 ja 2".

Täällä hänestä nousisi samatien Suomalainen tai Ruotsalainen Kansallis-sankari joka saisi oman suuren patsaan, luultavasti Marskin ratsastajapatsaan tilalle, jota ihmiset kävisivät aina tämän "kaustin" muistopäivänä "kukittamassa" ja missä laulettaisiin yhteislaulua käsi-kädessä isossa piirissä.
Pili esiintyisi täällä ymmärrettynä ja sympattuna "vanhana neekerin höppänänä" kaikissa mahdollisissa naisten Asia-ohjelmissa -joissa sitten keskusteltaisiin (naisten lempi puuhaa) ja vatvottaisiin ja uudelleen läpikäytäisiin ja märehdittäisiin ja pohjiaan myöden ruodittaisiin kaikkia tämän tapauksen piirteitä ja kaikkea mitä Pili on joutunut kokemaan ja sietämään. Ja hän saisi luultavasti (kuten Ellenissä) lahjaksi joltain juontajalta ...skootterin tai jotain. Leivänpaahtimen ainakin. (Johon luultavasti vain tunkisi samantien "bäksteissillä" ruskean kullinsa joka palaisi karrelle ja josta YLE tai joku, saisi heti syytteet itse ja tuntuvat sakot! TUNTUVAT !!).

"Maha vaa piti kulin..hei!?..maha va..n..piti kulli siine..nyt mu kuli n palanu! ny o palanu! tama o rasismii!! te ola rasismii !!"

No.. onnea Pili !! Fak jeah. En tiennyt silloin kun räikeästi nuorempana kuin nyt, katselin sitä Shouta, että wau! tässä katsellaan seksuaalista saalistajaa livenä ja itse teossa tai sen lähetyvillä. Mainostauolla Pili-setä kävikin nuorissa tytöissä ja minä höhlä vaan jäpitin kai matolla tai tuolilla ja odotin !! Sucker !!

No, mutta : onnea Pili.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti