perjantai 5. joulukuuta 2014

Leijonanpaskaa ja Marmorikuulia

Tiedättekö, että ...aina kun mustamaalataan ja haukutaan, niin muuten -tervehdys!- olen täällä taas, Blogissa! ...niin eli -kun aina haukutaan "Oikeistoa" tai sitä legendaarista Äärimmäistä Oikeistoa, niin.... ne ei muistaakseni ole sentään tehneet tällästä ...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014120518894727_uu.shtml

....niinQ ikinä !!?

"Keskustelufoorumille on muun muassa laitettu ohjeet siitä, miten poliisihevosia vastaan voi taistella. Sivustolla neuvotaan keinoina esimerkiksi levittämään marmorikuulia, heittämään valkopippuria tai varustautumalla leijonan ulosteella. Jälkimmäisen tilaamista varten on myös linkki kauppaan."

Tämä nyt ei liity itse kirjoitukseen, mutta on mainittava, että eikö nuo neuvot "Poliisihevosia" (eli Poliisi ei olekkaan enää "sika" ?! vaan "hevonen" ?!..) vastaan, ..ne ...niin siis ne jokatapauksessa ovat mielestäni myös ohjeet itse Varsinaisia Poliiseja / Sikoja vastaan. Eikö ?
"Leijonan uloste" jota voi joko tilata netistä tai kaapia kadusta kunhan seuraat tiiviisti "Maijan" kannoilla tjns.
"Marmorikuulat" ....jep! klassikko. Klassinen tapa häätää ne vitun typerät Poliisinpaskat pois esim tontiltaan. Ne idiootit, jos eivät saatanan taulapäät vain yksinkertaisesti pistä niitä suuhunsa ja syö!! niin ne menee ja kaatuu niihin lähes varmasti. Ja Poliisilla on myös käsittääkseni jonkinlainen taikauskoinen kauhu Marmorikuulia ja myös lyijy"kuulia" vastaan.
"Valkopippuri"... no sehän on ihan itsestäänselvä nykyään!! Sen tulisi tietenkin olla mustaa !! sen pippurin. Eli mustapippuria. Ja kyllä, siat pelkäävät myös sitä ja lähes kaikkia mausteita ja höysteitä. (Sanoinhan, että ovat ihan käsittämättömän typeriä ?! sanoihan ! ...voisin vaikka vannoa sanoneeni !).

Niin nin siis, jokapauksessa.... tällaista tämä Rakastettu "Vasemmisto " aina tekee. AINA !!
Ei ole niin, ettäkö tämä olisi jokin Poikkeus ! Eheii !! Tämä Normi, tämä ON sääntö. Tämä on Vasemmiston Viidakon Laki !!

Näin se heille vaan menee. Tämä on rituaalista käytöstä, sanokaa mitä sanotte. Tämä ON Vasemmistolainen Rituaali.

Nekrun voi tuoda pois mettästä, mutta mettä ei lähe nekrusta !! Ei sitten millään.

* * * * * * * * * *

Ja tämä on muuten myös, mainittakoon, täysin Heterosexuaalinen ja typerä ja ...ihan vain täysin Tarpeeton hössötys. Tämä tällainen "jee me osotetaan mieltä" Mielenosoitus. Vai monastikko olette nähneet Miesten Rakastajia näissäkään kulkueissa ?! Tuskin kovin usein. 1 syy saattaa olla se, että heillä on muutakin tekemistä ja he ovat älykkäämpiä eivätkä tarvitse tällaista typerää Näennäis-Emansipaatio pelleilyä. Ja lähinnä kai ns"Larppausta".

Tämä on kai jotain PerusHetero nuorten "isäkapinaa" ja "siirtymäobjektin" suojelua, mutta vain tällaisessa oudohkossa muodossa.

SIVUHUOMAUTUS !!

Eikö ole muuten aika mielenkiintoista kuinka näillä Vasemmistolaisilla Eläinrakastajilla ei ole MITÄÄÄÄÄÄN sumeilua sitä kohtaan, että rääkätään ...esim jotain eläintä!! hahahaa, vitun typerät paskat, eli esim juurikin tuota Poliisin Heppaa. "Hei heitetään jätkät tota hevostaa pippurilla ja marmorikuulilla!!" "nii just!" ..."ja vielä leijonanpaskallakin..... jos kellekkään sattu mukaan?...sattux?".

Mutta sitten nousee hirvittävä älämölö jos vaikka jossain elokuvassa joku vitun supi jää auton alle ja loukkaantuu lievästi tai TV:ssä joku EI tuomitse turkiksia... jyrkästi !! Tai jos jonkun yhtiön mistä hipit ei tykkää, logo on jokin eläin, mutta vähän huonosti piirretty tjns.
Naurettavan kahelia ja epäjohdonmukaisen valikoivan tekopyhän tyhmää.

SIVUHUOMAUTUKSEN LOPPU !!


Sitäpaitsi, olen aina ihmetellyt ja suuresti, tuota että mielenilmauksista yms ilmoitetaan saatana etukäteen !! Poliisille !! AHahaha. miten naurettavaa !!

"Hei poliisi...poliisisetä hei, ketä me siis inhotaan, ....me tultas jos teille sopiii? jooko? nin siinä yhen kahen aikaan ilmoittamaan kantamme ja osoittamaan mielemme sinne johonkin Narinkkatorin liepeille... käyx tää?". Vittuako siinä saatanan typerykset kyselette ja anelette ja pyytelette yms !? Ei Oikeita Oikeuksia näiltä apinoilta yleensä saa vaan ne pitää ottaa. Joko väkivallalla (se suosituin keino) tai sitten väsytystaktiikalla typeryksiä vastaan (kuten nyt Homoliitot. Koko tähänastisen Virallisen Historian ajan käyden väsytyksen jälkeen!) ja sekalaisella "käräjöinnillä" yms.
Jos penäätte saatana oikeutta ilmaista mielenne tjns niin silloin ette ole vapaita !! Vain alisteisen täytyy kysyä. Vapaa ei kysele.

Eikä sellainen ole mikään oikea mielenosoitus tai protesti tai muukaan, mikä pyytelee saatana Virkamulkkujen lupaa !! Hävetkää perkele !!

Tiedämmehän me kaikki toki, ettei teillä reppanoilla vain ole mitään niiiiiiin tähdellistä ja oikeaakaan mistä oikeasti osoittaa mieltänne joten täytyy vain tehdä tikusta asiaa. Mutta rajansa kaikella ? eikö?

Vaikken tästä nyt niiiiiiiiin Super Patrioottisesti välitäkkään, mutta... olisiko khuulia olla tekemättä ...oikeastaan erityisesti ...mitään!.. sadantena ittenäisyyspäivänä ? Se vaan olisi tahdikkaampaa kuin rähistä vain siksi, että rähistä voi.

Ja eihän tässä nyt enää edes olla itsenäisiä joten ....väliäkö hällä. Whateva.

Jos, itseasiassa, osoittaisitte mieltänne Rysseliä vastaan niin...en tiedä... sitten voisi jo melkein itse liittyä tuohon kulkueeseen !

Jos olisitte yhtä älykkäitä ja pro-aktiivisia kuin Oikeat Marxistitkin kai ovat olleet niin ymmärtäisitte tämän itsekkin, mutta kerron sen nyt teille ilmaiseksi täällä ja tänään ja tässä ja nyt !

- Tämä on PR-tilaisuus !!
Osoittaa mieltään Suomen Kansan puolesta, sen esitaistelijana ja itsenäisyysmielisinä. Brysseliä ja Juutalaista EeUuta vastaan. Ja täten saatte 1. osoittaa mieltä ja 2. Kansan Suosion. Ja Suuret Aploodit. (Ehkä).
Olkaa vaan, ihan reilusti, Opportunistisia. Kyllä nämä muulit sen(kin) Uskovat. Ne uskovat kuten kuulemma Muslimit ja minun mukaani Anglot -mitä vain.

No, mutta. Tylsäähän se ainainen viulun ja pianon soitto kai on ? Tarvii sitä ihminen muutakin harrasteltavaa. Eikä niitä kaikkia rahastojakaan aina jaksa hallinnoida.


Mä symppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti