tiistai 2. joulukuuta 2014

Kukken ehdotelmat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014120218885245_uu.shtml

Tahtojen taistelua käydään siis yhä edelleenkin, tästä juutalaiskammotuksesta -Guggenheimista.

Mitä noihin ehdotuksiin tulee, niin numero yksi (sikäli kun tuosta saa käsitystä) on kyllä rakennuksena ja ihan vain hienona kuvana kaunis, mutten silti halua kyseistä juutalaisnavettaa Finlandiaan.

Jaaaa ....ehdotukset 5 ja 6 on myös kauniita katsella, ihan hienoja. Jonkinlaisen tuollaisen voisi kyllä johonkinpäin suomea rakentaa, ilman muuta, mutta ei kukkea.

Ja tuo seka...lainen kokoelma tavaroita ja kuvia tuossa keskellä, ehdotus 3 siis.... mitä helvetin vinettoa ?!! W T F !!! Siis.... ....jaa siis täh ? Mikä. onko tuo joku rakennus siis...?..vai. Vai mikä seo n, joku kuva vaan vai...vai mitä !! Mikä saatana se on ?

Aivan käsittämätön. Luultavasti myös museon sisältö olisi aikalailla samantyyppistä sekasotkuista mielipuolisuutta ja riitasointuista kaaosta. Olisihan se siis mitä Moderneinta "Taidetta" sinänsä, mutta aika kamalaa. Vaikka onhan sekin toki totta, että taide sinänsä on "subjektiivista" ja makuasia, mutta ....kauneus ei ole.

"Symbaaleja" eli peltirumpuja ja ...vaneeria ?... toivottavasti se kuka on laatinut tuon ehdotelman... ei ole luopunut ansiotyöstään tai ei ainakaan ole kyseiseltä asemaltaan arkkitehti !

Guggenheim, hus ! pois !!


PoisPoisPoisPoisPoisPoisPois !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti