lauantai 6. joulukuuta 2014

Vallankumous itsenäisyyspäivänä

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201412060214404_v0.shtml

Voihan hevon-vittu. Oletteko laimeampaa ja mitättömämpää ja TURHEMPAA riehumista nähneet ? TUON takiako kannatti erikseen valmistautua ja pukeutua ja varustautua ja psyykata itsensä kuin ammattinyrkkeilijä yms ? Jotta voisi vähän kävellä Stadissa, kaupungilla, tihkusateessa ja katsella kaljatölkki kädessä kuinka jotkut vitun lastenkodin kasvatti vajakit paukuttaa lankulla valvontakameroita ja uuuuuuu (miten urheaa!!) koettaa vähän potkaista Maijaa takapuoleen sen ajaessa jo poispäin ?!

Menkää vitun reppanat vaan himaan, jos teillä sellainen on ?! Vai ....hakkaas teijän iskä teitä ? tai äiti ? vai ettexte uskalla mennä himbeen ku siell oottaa joku kännihirviö isä joka ehkä hakkaa sähköjohdolla kuten Maikhl Zäxonin faija sitä ?! Vai mikä noin mättää !!!??
(Sen sijaan, että riehutte kaupungeilla ja Turuilla ja toreilla, miksette vain kiusaisi koulussa jotakuta itseänne räikeästi arvokkaampaa ja lahjakkaampaa ja kiltimpää ihmisyksilöä kuten kaikki muutkin vitun juopon äpärät ?!)

Ja mikä vitun pelle, PELLE -on liimannut tuon hevonpaska tarran siihen ikkunaan "revolution is coming" ?!...HAHAHah hAAHAhahaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH !

"Vallankumous" ...tuollaisella sakillako ? Huoh teitä ja teidän surkeaa elämäänne. Kaikkia teitä, siat ja eliitti mukaanluettuna.
Voi vittu tätä elämää.

Ja joku saatanan Muslimiltanäyttävä vitun typerä läskipaska, joku kalju, parrakas räppi-läskimooses sai "laulaa" tuolla jatkoilla !! Voi jumalauta saatana sentään !! Vittu !! vittu teidän kanssa, perkele !!
Ensivuonna siellä todennäköisesti räppää ihan OIKEA MUSLIMI, itsemurha-panosvyössä ja irtopäitä vyötäröllä. Räppää naisten ja lasten ja kulkukissojen ja turistien ja kääfirien murhaamisesta ja kalttaamisesta ja kynimisestä ja hirttämisestä ja tappamisesta ja varastelusta yms ja kaikki suomen "eliitin" ym jäsenet hytkyy ja tanssii ikäänkuin osaisivat hytkyä ja tanssia. Ja jopa pankinjohtajat ja muu "sikaariporras" intoutuu tanssin huumaan ja ..no, kotona ei sitä huumaa niin koeta, mutta sitäkin enemmän ehkäpä jonkinsortin ...laik what?.. "kuvotusta" vai ? tai jotain.

....no....eniwei, Poliisihevosilla oli cuulit visiirit lärvällään. Siitä tykkäsin. Ja se oli ihan hieno papaatti minkä ne "Anarkistit" eli lähinnä railakkaahkon viikonlopun viettäjät siinä heitti siihen maahan. Siihen kohtaan missä ei ollut ketään eikä mitään. Se pieni värikäs suhahdus, se oli oikeasti ihan sika khuul. Mä tykkään noista kaikista uudenvuoden paukuista, mutta toisaalta .....kukapa ei ? (no koirat tietenkin, mutta ihmisistä siis).

Yksi asia mikä jäi puuttumaan, oli tietenkin ; paidaton ja yläkropaltaan täysin paljas... Puuttin !! Ehkäpä vielä öljyttynä.. sen olisin mielellään halunnut nähdä tuossa "heti kättelyssä". Mutta ei.
No ehkä ensi jaksossa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti